Şimdi Ara

Yamaha YAS-81 Soundbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Salonum için kalabalık yaratmayacak bir ses sistemi düşünüyorum. Bana uygun olan ya soundbar ya da arka hoparlörleri wireless bir ses sistemi ama dvd-bluray olmasın istiyorum. Elimde zaten Z-5500 var baştan belirtelim. Bu sistem Dark mediaplayer, htpc ve tv kombinasyonu ile kullanılacak. Tv optik çıkış olduğu için optik girişli bir sistem benim sorunlarımı tek elden çözecek. Çok kaliteli bir sisteme ihtiyacım yok sadece beni tvnin 2x10 watt kıçıkırık sesinden kurtarsın yeter. Tesadüfen gördüğüm Yamaha yas-81 isteklerimi karşılayabilir ama hakkında bilgi bulamıyorum. Mediamarkt ta gördüğüm bu aletin sesini dinledim hoşuma gitti ve fiyatı 699tl. Maksimum 1.000 tl ile arka hoparlörleri wireless veya sounbar tavsiyeniz olabilir mi? Veya fiyat çok uçmadan giriş seviyesi bile olsa hi-fi sistem toplanır mı?
     Yamaha YAS-81 Soundbar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiersoy -- 3 Nisan 2011; 23:01:01 >







  • Fiyatı enteresan görmüşsünüz, zira dağıtıcısın da 1800TL :)
  • Orada görünce hemen atladım fiyat uygun geldi. Sonra biraz araştırıp alırım dedim acele etmeyelim. Ürün 1 adet teşhir var ama sağlayıcısını yanımda aradı kapalı kutu gönderebileceğini de söyledi. Sahibinden de 630TL ye veren var o nasıl oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldiersoy

    Orada görünce hemen atladım fiyat uygun geldi. Sonra biraz araştırıp alırım dedim acele etmeyelim. Ürün 1 adet teşhir var ama sağlayıcısını yanımda aradı kapalı kutu gönderebileceğini de söyledi. Sahibinden de 630TL ye veren var o nasıl oluyor?


    Süper fiyatlar hemen alınır bence! Kaçırmayın derim...
  • Yakşalık 2 hafta önce iş arkadaşımla birer tane aldık. Verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Ses çok net, film izlerken kendinizi filmin içinde hissediyorsunuz. odanızın şekli de önemli tabiki. Kablo karmaşası da yok. Yamaha kalitesiyle bu ürünü hiç düşünmeden gönül rahatlıhıyla alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolubeyi -- 29 Mart 2011; 17:13:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bolubeyi

    Yakşalık 2 hafta önce iş arkadaşımla birer tane aldık. Verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Ses çok net, film izlerken kendinizi filmin içinde hissediyorsunuz. odanızın şekli de önemli tabiki. Kablo karmaşası da yok. Yamaha kalitesiyle bu ürünü hiç düşünmeden gönül rahatlıhıyla alabilirsiniz.


    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben konsepti biraz değiştirdiğim için LG HT904TA aldım. Ama yas-81 hala aklımın bir köşesinde kalmıştı ki dün saturn de 449tl ye görünce şok oldum. Stant etrafında 4-5 tur atıp düşündükten sonra almadan çıktım :) Ama her an gidip alabilirim, çok kötü ikilemdeyim. Ürünle ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz benim gibi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur düşüncesindeyim.




  • Teşhir ürünü olabilir mi? Ben distribitör satış fiyatı 250 Euro + KDv diye biliyorum. Eğer doğruysa çok iyi fiyat düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim... Kablo kalabalığı olmasın ama ev sinema sistemim olsun diyenler için tavsiye ederim. Tabi ki 5+1 yada 7+1 kadar kendinizi filmin içerisinde hissetmesenizde virtual surround benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. en yüksek ses seviyesi 100 biz film izlerken 30-33 arası açabiliyoruz :)
  • Distribitörün elinde kalan bir ürün olduğu için o paraya vedalaşıyorlar . HDMI ile ilgili bağlantıları olanlar hiç bakmasın çünkü eski ürün ''' yok ''' Ses kalitesi ise vasat bir ürün çok şey beklemeyin ama bu rakama da ancak bu olur zaten .
  • fazla beklentisi olmayan ses sistemim olsun diyenler için
  • Ürünlerin hepsi teşhir dahil cumartesi günü bitmiş. Böyle durumlarda düşünmeden almak gerekiyormuş. Ben ürünün sesini beğendim o parayı fazlasıyla hak ediyordu.
  • Yamaha YAS-81 almadan önce biraz araştırma yapmıştım. YAMAHA,DENON,HARMAN KARDON, PIONEER,KEF gibi markaları gönül rahatlığıyla alabilrsiniz. Anfili 5+1 sistemler 1000-1500 başlangıç fiyatından satılıyor. Eğer fazla kablo karmaşası olmadan 5+1 almayı düşünüyorsanız YAMAHA YHT 594 alabilirsiniz. YAS-81 kullanan birisi olarak kesinlikle ses çok net sonuna kadar açsanız bile en ufak bir cızırtı gelmiyor. Eğer odanız dikdörtgen ise virtual 7+1 ses veriyor. Ürünü aldıktan sonra evde sinema izlemek bir zevk olmaya başladı. ürün eski değil benim aldığım 2010-05 çıkışlıydı. Üzerinde HDMI çıkış ve giriş yok doğru. ben optik kablo ile LED tv üzerinden bağlantı yaptım. hem receiver hem de harddisk üzerinden film izlerken ses alabiliyorum. Kısaca TV den ses çıkışı aldığım için tv' ye ses aktaran her cihazı ses sisteminden duyabiliyorum. Ben alırken Mediamarkt 750-1000 TL arasında satıyordu. İnternet üzerinde araştırdığımda sadece aşağıdaki sitede bulabildim.
    http://www.rsteknoloji.com/Yamaha-YAS-81-Sound-Bar,PR-898.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolubeyi -- 6 Nisan 2011; 10:39:15 >




  • Bende alsaydım optik çıkıştan bağlayıp tv ye giren bütün sesleri onun üzerinden alacaktım. İnşallah bir daha böyle bir fiyat bulurum.
  • ben de dün daha fazla dayanamayıp Meydan (Ümraniye) Mediamarkt'tan 899 TL'ye aldım arkadaşı.. aldığım ürünler tam olarak şunlar:

    yas-81 cu/b (merkez ünite / sound bar)
    yas 81 spx/b (subwoofer / ampli)

    ellerindeki son kapalı kutu ürünü ben aldım, bir tane de teşhirde var.

    henüz kurmadım, ama kurunca detaylı olarak anlatırım..
  • hayirli olsun
  • Merhaba arkadaşlar, dün yas-81 cu/b, yas 81 spx/b soundbar sistemi sıfır kutulu olarak 212 AVM Mediamarkt' tan aldım. Bir adet teşhir ürünü vardı 650 tl onu almak istedim, elerinde sıfır ürün gözükmüyordu sonradan başka bir müşteri siparişi üzerine gelen rezerv ürün olduğunu onu verebileceklerini söylediler.Teşhir duvara monte kablolar sabitlenmiş şekilde idi uğraşmak isemediklerinden olsa gerek sıfır ürünü vermekte ısrarcı oldular fiyatta indirim yapıp 750 tl ürünü bıraktılar, gerçi 900 tl de olsa sıfır alacaktım.

    Ürünü öncesinde hiç bilmiyordum philips lg vestel sony panasonic bunların soundbar sistemlerini incelemiştim ama bu ürünü görür görmez, ses sistmeleri konusunda sıfır bilgi ve tecrübe sahibi olsamda Yamaha markasının verdiği güvenle gözü kapalı aldım.

    Soundbar' ı tv üstüne gelecek şekilde duvara sabitlesem yaklaşık yerden 170 cm yükseklikte olacak ses konusunda bir sıkıntıya yol açar mı ?




  • Benim soundbar ile ilgili merak ettiğim bir konu var.
    Bunu center olarak kullanabilirmiyiz?

    Yani 7.1 yada 5,1 sistemden centere çıkarıp yerine sounbar koyacağız? Yani diyeceksiniz ki bu zaten 5,1 efekti için geliştirilmiş bir cihaz. Bende diyorum ki mevcut 5,1 sistemde centere bunu koysak nasıl bir etki olur?
  • Yil olmus 2022 bu yamaha yas81 hala alinip kullanilabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulduysan al arkadaşım, on numara soundbar. sadece bluetooth ortamı biraz geri kalmış olabilir güncel aletlere göre, ama televizyondan HDMI veya optik kablo ile bağlayarak kullanacaksan memnun kalırsın

  • frackman F kullanıcısına yanıt

    Hdmi girisi var mi hocam bu soundbarda ve sizce 2.el olarak ne eder bu soundbar fikriniz var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.