Şimdi Ara

Yamaha X-Max 250 ABS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2013 yılında 2011 model x-max almış ve 1 yıla yakın kullanmıştım. İşsizlik gibi bir nedenden dolayı satmak durumunda kalmıştım.

Şimdi 2015 model sıfır bir x-max aldım, üzerinde yan koruyucular da var.

Kaskosunu da yaptıracağım bakalım.

Daha önce burada konu açtım 2014 sonlarındaydı galiba, gel zaman git zaman sonra bundan 1 ay önce yine konu açtım fakat bir türlü parayı elimde tutamıyordum...

Kısmet bugüne imiş.

Sym Joymax düşünüyordum fakat 2. elden tiksindiğim için vaz geçtim, dedim 1000 daha veririm abs'li motor alırım arkadaş...

• Bende 2014 model aldım 500 km'de geçen hafta. Kaskoyu ne kadara yaptırdığını yazarsan iyi olur hocam.

Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 16 Nisan 2015; 23:46:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasko dokuzyüz küsür tutacak. bir fiyat listesi almıştım bayiden...

teşekkür ederim size..

darısı herkesin başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Nisan 2015; 0:58:38 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Valla 900 küsür lira çok iyiymiş. Ben sadece trafik sigortasına 560 TL ödedim
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    oha!!! ne ettin kardeş, bir kaç yerden fiyat alsaydın??? ben 294 liraya trafik sigortası yaptırdım. Acentenizbiz denen bir yer var 940 lira fiyat aldım, 300cc altı araç açık alanda çalınırsa kasko ödüyor.

bugün yarın da o işi halledeceğim.

app plaka da yaptırdım 60 lira tuttu çok da yakıştı kerataya. Kasko felan da hallediyim resimleri atarım buraya..

Bir önceki kasaya revizyon atmışlar, motor süper olmuş...

Yan karenaj korumaları taktırdım, givi çanta ve demir aparatı da alacağım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

oha!!! ne ettin kardeş, bir kaç yerden fiyat alsaydın??? ben 294 liraya trafik sigortası yaptırdım. Acentenizbiz denen bir yer var 940 lira fiyat aldım, 300cc altı araç açık alanda çalınırsa kasko ödüyor.

app plaka da yaptırdım 60 lira tuttu çok da yakıştı kerataya. Kasko felan da hallediyim resimleri atarım buraya..

Yan karenaj korumaları taktırdım, givi çanta ve demir aparatı da alacağım bakalım.

Hocam bende iki motosiklet var cbr600 ve cbr125. Cbr600 için 7300 lira en ucuz kaskosu yaptıramadım, 622 lira sigortası tuttu. Cbr125 2012 model içinde 2300 lira kasko istediler. Nereden 900 lira civarına fiyat alabiliriz?. En azından geceleri rahat uyurum. Her binişimde binaya sokup çıkarmak 30 dakikamı alıyor.

• acenteniz.biz var orayı ara sor kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Hocam bende iki motosiklet var cbr600 ve cbr125. Cbr600 için 7300 lira en ucuz kaskosu yaptıramadım, 622 lira sigortası tuttu. Cbr125 2012 model içinde 2300 lira kasko istediler. Nereden 900 lira civarına fiyat alabiliriz?. En azından geceleri rahat uyurum. Her binişimde binaya sokup çıkarmak 30 dakikamı alıyor.

Valla hocam 7000₺ lık motora 2bin küsür kasko parası verirsem esas o zaman geceleri rahat uyuyamam. Ben bu parayı nasıl verdim diye fena koyar yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scooter lar arası bi kıyaslama yapayım dedim. Ancak sadece teknik veriler ele alınarak hazırlandı. Gerçekte kıyaslanması gereken bir çok unsurun da bulunacağı aşikar.

Yamaha X-Max 250 ABS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musartar -- 20 Nisan 2015; 14:53:19 >
  • bence çok ince eleyip sık dokunacak bir durum yok.

hem de gts evo, joymax, kymco bunları bir inceleyin yamaha kadar pazarları yok, abs de yok...
  • quote:

bence çok ince eleyip sık dokunacak bir durum yok.

hem de gts evo, joymax, kymco bunları bir inceleyin yamaha kadar pazarları yok, abs de yok...

bu 3 seçenek arasında bence xmax, ama listeye piaggio xevo250 de girmeliydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.