Şimdi Ara

Yamaha WR125R 2013 Sizce nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
13.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Olmazsa adamlara vekaleti veririm, sonra gider basar gaza gelirim.
    Ama şu an bazı parasal sıkıntılarım var, yaz bitmeden alabilirsem çok makbule geçicek.

Bu motorun WR125X olanı da supermoto;

Yamaha WR125R 2013 Sizce nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yucelnet

quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

İnternetten baktım 8.200 lira fiyat çekmişler 2013lere +650 tl ruhsat plaka 8.850ye geliyor size ne fiyat verdiler acaba?

netteki fiyat tüm yamaha bayilerindeki fiyat için geçerli. Ben dedim hatta;

"200 tl sini de almayın dedim." adam da "zaten motor başına 200 - 300 tl kazanıyoruz" dedi. Plakası da 400 tl ye verecekmişim vekaletle olcakmış. Ama istewrsem dde 150 tl ye kendim yapabilirmişim bir arkadaş da öyle diyor.

Yucel kardeş. Ben de bugünlerde cross motorlara kafayı taktım ve wr125r modeli aklıma yattı.Gönül 250 cc lik olani istiyor ama fiyat 2 kat neredeyse. Haziran sonunda almayi planladigin yaziyordu. Aldin mi motoru? Yorumlarini paylasirsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskunch

quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

İnternetten baktım 8.200 lira fiyat çekmişler 2013lere +650 tl ruhsat plaka 8.850ye geliyor size ne fiyat verdiler acaba?

netteki fiyat tüm yamaha bayilerindeki fiyat için geçerli. Ben dedim hatta;

"200 tl sini de almayın dedim." adam da "zaten motor başına 200 - 300 tl kazanıyoruz" dedi. Plakası da 400 tl ye verecekmişim vekaletle olcakmış. Ama istewrsem dde 150 tl ye kendim yapabilirmişim bir arkadaş da öyle diyor.

Yucel kardeş. Ben de bugünlerde cross motorlara kafayı taktım ve wr125r modeli aklıma yattı.Gönül 250 cc lik olani istiyor ama fiyat 2 kat neredeyse. Haziran sonunda almayi planladigin yaziyordu. Aldin mi motoru? Yorumlarini paylasirsan sevinirim.

crf250l nacizane tavsiyemdir tabi sizin bileceğiniz iş fakat iki motoru gerçek hayatta görmeden karar vermeyin derim.

• kasımda askere gittiğim için, wr125r yi askerden dönüşe bıraktım şimdilik.
  • geçen bir motorcu arkadaşın yanına gittim, tamirci ustası kendisi, bana kendisinde de ustasında da bu yamaha 125 lik cross motor olduğunu söyledi 125 ona da ilk başta çok ufak gelmiş ama ormanda sürdüğüm için fazla oldu şimdi düşük arıyorum diyor

Orijinalden alıntı: cnr.kh

geçen bir motorcu arkadaşın yanına gittim, tamirci ustası kendisi, bana kendisinde de ustasında da bu yamaha 125 lik cross motor olduğunu söyledi 125 ona da ilk başta çok ufak gelmiş ama ormanda sürdüğüm için fazla oldu şimdi düşük arıyorum diyor

125lik fazla mı gelmiş emin misin ???

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

geçen bir motorcu arkadaşın yanına gittim, tamirci ustası kendisi, bana kendisinde de ustasında da bu yamaha 125 lik cross motor olduğunu söyledi 125 ona da ilk başta çok ufak gelmiş ama ormanda sürdüğüm için fazla oldu şimdi düşük arıyorum diyor

valla öyle dedi, gösterdi motoru bak şu motor 125 lik dedi yamaha dedi babadan kalma bir motor dedi, verdiklerinde bu ne yapar dedim, ormanda zor şartlarda bu bile fazla geldi, dedi tahmin edemedim dedi felan, bende anlamadım sadece duyduğumu söyledim ayrıca cros motora bu motor yetmeyecek olsa koymazlar diye düşünüyorum sonuçta kuvvetli olması lazım hızlı değil !

• gerçekten iyi bir seçim ama bence honda daha mantıklı

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

valla öyle dedi, gösterdi motoru bak şu motor 125 lik dedi yamaha dedi babadan kalma bir motor dedi, verdiklerinde bu ne yapar dedim, ormanda zor şartlarda bu bile fazla geldi, dedi tahmin edemedim dedi felan, bende anlamadım sadece duyduğumu söyledim ayrıca cros motora bu motor yetmeyecek olsa koymazlar diye düşünüyorum sonuçta kuvvetli olması lazım hızlı değil !

Dostum bu motor arazide tatmin etmez senin ustanın babadan kalma dediği motor yamahanın 2zamanlı yanlış hatırlamıyorsam dt125'idir.

• SLM ARKADAŞLAR SIRF WR125 HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN DAHİL OLDUM GURUBA İNŞALLAH DEVAMI GELİR ARTIK, MOTORUMU 15 KMDE 7600 TLYE ALDIM,DAHA ÖNCE XL200 KULLANIYORDUM O MOTORUMUDA SIFIR ALMIŞTIM 10 SENE BİNDİM HONDA BENİ HİÇ ÜZMEDİ ÇOK ŞÜKÜR AMA SERVİSLERİNİ KENDİM YAPTIM ÇÜNKÜ HİÇ BİR HONDA SERVİSİNDE KALİTE GÖREMEDİM VE TABİKİ SERVİS ÜCRETLERİ, HONDADA BENİ ÜZEN ŞEYLER SÜREKLİ PASLANAN İSKELET PASLANAN EKSOZ İDİ , YAMAHA WR125R A GELİCEK OLURSAK KÜÇÜK DİYEBİLENİN AKLINA ŞAŞARIM YAA CROSS OLAN BİR MAKİNA NEKADAR BÜYÜK OLABİLİRKİ BOYUM 175 CM VE AYAĞAM ZOR YERE DEĞİYOR KİLOM 79 VE MAKİNAYLA BİRKERE BİRAZ BASTIM 115 VURDU HENÜZ RODAJDAYIM 500KM OLMADIM DAH BENCE RODAJDAN SONRA 120 ÇOK RAHAT GÖRÜR CRF YEDE BİNDİM AMA YAMAHADAKİ MALZEME KALİTESİ YOK NE YAZIKKİ BİRİNİ 7OOOTL OLARAK DÜŞÜNÜRSEK CRFDE EN AZ 9000 TLYE BULSAK ARADAKİ FARK ÇOK GEREKSİZ BENCE ,DEPOM 400 LİRAYA DOLUYOR ŞU ANDA 200 KM YAPTIM ÇEYREK DEPOM DAHA VAR 300KM RAHAT GİDER Bİ DEPOYLA VE BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ KAFAMI NEREYE ÇEVİRSEM CRF KIZILAY DAĞATMIŞ GİBİ GEZİNİYORLAR ORTADA ,KESİNLİKLE YAMAHA DİYORUM

• 2. motorum olduğundan yaklaşık 4 ay kullandım sattım ama hala özlüyorum, kalitesi gidişi yol tutuşu herşeyiyle harikaydı 250 almanın çok bir mantığı yok bu tip motorlarla zaten 120den sonrası tehlikeli ve saçma olur he arazi dersende sürekli zorlu koşullarda kullanılacak motorlarda değiller. o halde honda değil yamaha diyorum bende.

Zaten ek olarak aldığında hemen lastiklerini atıp güzel bir asfalt lastiği almak zorundasın,üzerindeki lastikler hem dandik oluyor hemde off-road lastiği ise yola yapıştırır.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.