Şimdi Ara

Yamaha RX-V777 AV Receiver 7.2 4K Wi-Fi(Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz sıfırdır, test amaçlı açılmıştır. Kullanacaktım, fakat yaptırmış olduğum TV ünitesine tam olarak yerleştiği için, ısınma problemi olur düşüncesiyle değiştirmeye karar verdim. Titanium renktedir, kutusunda eksiksiz olarak faturası ile gönderilecektir. 2 yıl resmi distribütör garantilidir. Cihaz sıfır olduğu için resimlerini eklemedim, Kayseri - Kırşehir ve Nevşehir'de elden alış veriş yapılabilir.

Aldığım fiyatın altına veriyorum, takas Rega RP3 (beyaz) ve gümüş renk Slim Marantz NR1605 ile olabilir..

İncelemelerde bir çok sitede 5 yıldız almıştır.

İstediğim fiyat 1.650 Liradır..

Yamaha RX-V777 AV Receiver 7.2 4K Wi-Fi(Garantili)

Ayrıntılı özelliklerini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz

7-channel powerful surround sound --- 160 W per channel (4 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1 ch driven [European Model]) --- 95 W per channel (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.09% THD, 2 ch driven) --- 160 W per channel (8 ohms, 1 kHz, 10 % THD, 1 ch driven, JEITA) Aluminium front panel for enhanced rigidity AirPlay, Napster®*, Spotify®*, JUKE* music streaming service and AV Controller app *Music service availability varies by region. FLAC, WAV 192kHz / 24-bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit playback and gapless playback compatibility HTC Connect™ for music streaming from HTC Connect™ compatible smartphones The latest HDMI version support for 4K 50 / 60p input HDMI (6 in / 2 out) with 4K Ultra upscaling, 3D, Audio Return Channel and MHL support HDMI input on front panel, USB Digital Connection for iPod, iPhone and iPad YPAO Reflected Sound Control (R.S.C.) sound optimisation with multi-point measurement YPAO Volume to ensure natural sounds even at low volume Virtual CINEMA FRONT provides virtual surround sound with 5 speakers in front Dialogue Lift and Dialogue Level Adjustment for natural dialogue and vocals Advanced GUI on-screen display with (English, German, French, Spanish, Russian, Italian, Japanese and Chinese) HDMI Zone B for audio / video streaming to another room (same content as main room) Multi-zone audio support (Zone2) ECO mode operation for about 20% less power consumption
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 2 Temmuz 2015; 12:48:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.