selamlar YAMAHA RX-V467 - Bose Acoustimass 6 ile sinema sistemi kumayı düşünüyorum.
YAMAHA RX-V467 --- 1100tl civarı fiyat buldum internetten Bose Acoustimass 6 --- 2000 ila 2200 arası fiyatlar buldum
Bu konuya hakim olan arkadaşlardan cihazlar hakkında yorum ve işlev açısından amfi, kolon ikilisinin uymunu yorumlamasını rica edeceğim. Ayrıca bu fiyatların altında bulabilme şansım var mı? Kolon seçimi yaparken küçük olmalarına ayrıca dikkat ediyorum. Çünkü kule kolon koyacak yerim yok. Sistemi kuracağım oda 12X8 metre. Fikir, öneri ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.
O odaya bu söylediğiniz setin yeteceğini düşünmüyorum, ben 15-20 m2'lik odada yamaha 565 ve acustimass 10 kullanıyorum. Yeterli geliyor..Siz yaklaşik 100 m2 den bahsediyorsunuz.. Kule hop. koyacak yerinizin olmaması da 100m2'lik odada ilginç geldi bana.
bir hesap daha yaptım haklısın oda 8 metreye 4 metre. biraz abartmışım 100 m2 salon yok valla :)
32 M2 bir alan için bahsettiğiniz sistem sizi fazlasıyla tatmin eder. Hiç düşünmeden bir Mediamarkt'a gidip almanızda fayda var çünkü fiyatları gayet iyi.