Arkadaşlar merhaba, Benım yardım almak istediğim konu bir tane RX-V459 YAMAHA siparişi verdim. Buna hoparlör paketi olarak PİONEER S-V70 mi gider yoksa QUADRAL 500 paketimi? Quadral için ekstra birde subwoofer gerekiyor sanırım. Pioneer'ın fiyatı diğerinin iki katı sayılır. Birde buraya seçmeyen DVD disklerinin çoğu çeşidini okuyabilen bir DVD player markası tavsiye etmenizi rica ederim. Buanfiye alacağım player'ın ön tarafın da Dolby Digital ve DTS yazması ses olayında bir sorun çıkmaması (dvd açısından) için yeterlimidir? Zapatero ve Killforyou gibi ve diğer üstadlardan yardım için şimdiden teşekkür.
Fiyatının uygun olması ve hoş performansları olması sebebi ile Quadral Quintas 500 veya Wharfedale 9.6 düşünebilirsin. Pioneer'in sadece en üst seviye kolonları tatmin edici oluyor. Diğer modelleri sadece piyasa da ihtiyaca cevap vermek adına üretilip satılan düşük kaliteli kolonlar.
Dvd Player de ise Pioneer okuma konusunda 1 numara. Asla, ama asla okurken atlama veya Cd seçme yapmaz. Eğer bir Dvd filmi veya Disk'i Pioneer okumuyorsa diğerleri kesinlikle okumaz. Ben çok Dvd player değiştirdim. Her defasında bariz bir farkla Pioneer okuma konusunda ciddi farklar attı. Ayrıca, herhangi komuta çok hızlı cevap veren Dvd Player Pioneer.
Philips Dvd Player'lerin yeni çıkan pek çok modelinde de DTS yok. Nedendir anlayamıyorum ve bu yüzden sinir oluyorum. Her fırsatta ve her ortamda da bunu özellikle belirtiyorum. Hatta kendi sitelerine bile mailler attım ama adamlar cevap bile vermedi.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: wezzi
Arkadaşlar merhaba, Benım yardım almak istediğim konu bir tane RX-V459 YAMAHA siparişi verdim. Buna hoparlör paketi olarak PİONEER S-V70 mi gider yoksa QUADRAL 500 paketimi? Quadral için ekstra birde subwoofer gerekiyor sanırım. Pioneer'ın fiyatı diğerinin iki katı sayılır. Birde buraya seçmeyen DVD disklerinin çoğu çeşidini okuyabilen bir DVD player markası tavsiye etmenizi rica ederim. Buanfiye alacağım player'ın ön tarafın da Dolby Digital ve DTS yazması ses olayında bir sorun çıkmaması (dvd açısından) için yeterlimidir? Zapatero ve Killforyou gibi ve diğer üstadlardan yardım için şimdiden teşekkür.
üstad gene 1 adım önde. ben nacizane fazla para harcamadan 459 ile hoparlör sistemini kur derimki quintas uygun gibi.dvd player olayında ise şu anda kullandığım 3 dvd cihazdan(pioneer 444,panasonic dvd recorder ve sony ns76) en iyi okumaya sahip olan teknika arkadaşımızın dediği gibi eski olmasına rağmen emektar pioneer.görüntü kalitesi demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.çünkü ns 76 ve panasonic çok yeni modeller.
Arkadaşlar hızlı cevaplarınız için teşekkürler. İşin aslı anfiyi sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda seçmiştim. Bundan önceki düşüncem sony str-de698 di. Yamaha sanırım daha iyi bir seçim olacak, özellikle güç olayında da sony den iyi olduğu kanaatindeyim. Sony i dinledim teknik verileri kadar güçlü olduğu yargısına varamadım. Hoparlöre gelince pioneer bayisine ilk bu modeli sorduğumda ( S-V70) yüksek bir fiyat çekti, ben eski bir modelin neden bu kadar pahalı olduğunu sordum. Kendisi hala üretildiğini ve çok tutulduğunu söyledi. Senin anfine göre üst bir model dedi ve biz bunu pioneer ın üst modellerinde rahatlıkla kullanıyoruz diye ifade etti. Bu paketi aranızda dinleyen varmı? özellikle tizlerde durumu nedir? Birde LG DVD player leride seçmez iyidir diyolar katılır mısınız? saygılar
S-V70'i unut bir kere. Kaç senelik kolonlar onlar. Ellerinde kaldığı için satmaya çalışacak tabi adamlar. Kaldı ki kasa yapısı bile 70'lerden kalma bir ürün.
STR-de 698 yerine sen bir de 1200Es olan en yeni ürünü dinle derim ben. Hem de 950 Ytl fiyatı var. Üzerinde HDMI bağlantılar dahil neredeyse her şey de var. Ve özellikle söylüyorum Es serisi Sony'nin en iddialı olduğu modellerden biri. Sana önerilen aynı fiyat aralığındaki diğer ürünlerden çok daha iyi olduğunu göreceksin. (bence!)
Lg Dvd player, pek çok modelinde halen 12/54 bit eski tip görüntü çözümleme işlemcisi kullanıyor. Şu an en düşük alınması gereken Dvd player'in 12/108 bit veya 14/108 bit görüntü işlemcisi içermesinde fayda var.
Bir de ben evvelki seneler de 2 adet Lg almıştım. Aslında 2.sini bir önceki modelin okumasından memnun kalmadığım için başka bir modelle 1 ay içerisinde değiştirmiştim daha doğrusu. Ama her ikisinde de sanki özellikle aynı hata yapılmış gibi hiç alakası olmayan ve farklı sıfır orjinal Dvd Filmler'in özellikle 24 ve 26. traklarında takılmalar oluyordu. Bir de bazen 6. ve 15. traklarında. Çok tuhaf ama her ikisi de farklı model playerler olmasına karşın aynı sorun vardı. Üstelik Dvd Filmlerin hepsi sıfırdı. Özellikle söylediğim iki sorun yüzünden Lg'yi tavsiye etmem.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: wezzi
Arkadaşlar hızlı cevaplarınız için teşekkürler. İşin aslı anfiyi sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda seçmiştim. Bundan önceki düşüncem sony str-de698 di. Yamaha sanırım daha iyi bir seçim olacak, özellikle güç olayında da sony den iyi olduğu kanaatindeyim. Sony i dinledim teknik verileri kadar güçlü olduğu yargısına varamadım. Hoparlöre gelince pioneer bayisine ilk bu modeli sorduğumda ( S-V70) yüksek bir fiyat çekti, ben eski bir modelin neden bu kadar pahalı olduğunu sordum. Kendisi hala üretildiğini ve çok tutulduğunu söyledi. Senin anfine göre üst bir model dedi ve biz bunu pioneer ın üst modellerinde rahatlıkla kullanıyoruz diye ifade etti. Bu paketi aranızda dinleyen varmı? özellikle tizlerde durumu nedir? Birde LG DVD player leride seçmez iyidir diyolar katılır mısınız? saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme