Şimdi Ara

YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DO-RE müzikten alınmış olup nakit ihtiyacı sebebiyle satılıktır.garantili ve faturalıdır.yanında kendi adaptörü, nota sehpası ve kaliteli kalın kılıf ile verilecek.sadece evde ve zaman darlığından nadiren kullanıldığı için sıfırdan farkı sadece fiyatı.aletin batı sound'u zaten söze gerek bırakmıyor türk ses ve ritm setleride cabası.

Satılmıştır!

YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ  YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ  YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ  YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ  YAMAHA PSR-S710 PROFESYONEL KLAVYE GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 16 Ağustos 2012; 16:43:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar bende YAMAHA PSR-70 org var, bunun Türkçe ritimleri silindi, nasıl ritim yükleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veygun

Arkadaşlar bende YAMAHA PSR-70 org var, bunun Türkçe ritimleri silindi, nasıl ritim yükleyeceğim.

Bu sorunun yeri burasımı? ilana yazacağına konu dışına yada pm e yazsaydın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 25 Nisan 2012; 12:10:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: veygun

Arkadaşlar bende YAMAHA PSR-70 org var, bunun Türkçe ritimleri silindi, nasıl ritim yükleyeceğim.

Bu sorunun yeri burasımı? ilana yazacağına konu dışına yada pm e yazsaydın !

0_o trajik komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 23 Mayıs 2012; 1:00:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.