Şimdi Ara

YAMAHA MM6 Synthesizer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır ayarında Yamaha MM6 Synthesizer'imi satmaktayım. Cihaz 2 yıl önce Do-Re müzikten alınmıştır. Sadece evde kullanılmıştır. Orjinal kolisi, kullanma kılavuzları, Cubase Cd'si bile mevcuttur. Herşeyiyle ilk günkü gibidir. Yanında kalın süngerden yapılmış taşıma çantasını da veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-yamaha-mm6-synthesizer-134195780/detay/

FİYAT: 1050 TL

Makul fiyatlı Roland GW8 veya BK5 OR ile takas yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: DADYA

Merhabalar,

Sıfır ayarında Yamaha MM6 Synthesizer'imi satmaktayım. Cihaz 2 yıl önce Do-Re müzikten alınmıştır. Sadece evde kullanılmıştır. Orjinal kolisi, kullanma kılavuzları, Cubase Cd'si bile mevcuttur. Herşeyiyle ilk günkü gibidir. Yanında kalın süngerden yapılmış taşıma çantasını da veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-yamaha-mm6-synthesizer-134195780/detay/

FİYAT: 1050 TL

Makul fiyatlı Roland GW8 veya BK5 OR ile takas yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

S.a. . arkadaşım güncel kullanıcı olduğun için sana birşey danışacağım. ben de daha yeni yamaha mm6 aldım. usb driveri sitesinden indirip kurdum. usb kablosunu pc ye bağlıyorum fakat sadece ses donanımı olarak görüyor cihazı. içindeki midi kayıtları nasıl görüp alabilirim bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.