Şimdi Ara

Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyaçtan satmaya karar verdim. Aldıktan sonra başladığım kursu, kısa süre sonra bırakmam gerekti. İleride bir zaman kurs alıp öğrenirim illaki diye özenle sakladım. Alındığı gibi duruyor o yüzden. Kılıf + 2 adet kitap ile birlikte satmak istiyorum, aldığım şekilde.
    Ankara - elden teslim.

Fiyat : 150TL

Kitaplar;
    * Penalı Pop Gitar Metodu, solo ve ritim - Selçuk Yıldırım & Besim Akkuş
    * Gitar ve Org İçin Şarkı Akorları - Alkım Yay.

Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap
     Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap Yamaha C40 | Temiz Klasik Gitar + Kılıf ve 2 Kitap
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemkelhemfodul -- 13 Eylül 2012; 15:43:25 >

• Ben almayı düşünüyorum ancak fiyat bütçemi biraz aşıyor. Biraz indirim yapmanız mümkün mü?
  • Malesef. Fiyat ilan için zaten çok uygun.
  • Teslimat ve ödeme nasıl olacak? Tunalı Hilmi Cd'sinde bir yerde buluşabilir miyiz?
  • Elden tabiki. Beşevler, Kızılay, Ankamall-Akköprü civarı olabilir yada sizin için başka alternatifler söylerseniz belki onlardan birisinde de anlaşabiliriz. Gazi'deyim. 24'ünde de dersler başlıyor.
  • Fiyat iyi arkadaşlar.
  • izmirde olsaydın tak gelir alırdım nasıl yapsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satılmıştır.
  • Hocam hala satılık mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.