Şimdi Ara

Yamaha AVR decode(ses çözememe) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende ki Yamaha AVR, blu-ray ve PC'den gonderdigim pass-through sesleri cozemiyor gozukmekte. Audio'yu program veya blu-ray'in kendisinde decode ettigimde info ekranında PCM yazısı belirmekte ve ses alabilmekteyim fakat sesi direk olarak gondermeyi sectigimde decoder off yazısı cıkmakta ve ses gelmemekte. Sorunun ne olabilecegi konusunda bilgisini olanların yardımları rica olunur. Daha onceleri sesi duzgun bir sekilde alabilmekte idim.

Simdiden yardımlarınız icin tesekkurler.

• Bende de aynı problem var çözüm bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni model ürünler ise, yamaha üretim hatasımı yaptı, tabiki bu ürünler Türkiye ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotecsirius

Merhabalar,

Bende ki Yamaha AVR, blu-ray ve PC'den gonderdigim pass-through sesleri cozemiyor gozukmekte. Audio'yu program veya blu-ray'in kendisinde decode ettigimde info ekranında PCM yazısı belirmekte ve ses alabilmekteyim fakat sesi direk olarak gondermeyi sectigimde decoder off yazısı cıkmakta ve ses gelmemekte. Sorunun ne olabilecegi konusunda bilgisini olanların yardımları rica olunur. Daha onceleri sesi duzgun bir sekilde alabilmekte idim.

Simdiden yardımlarınız icin tesekkurler.

HDMI ayarlarinda decoding on/off gibi bir ayar vardi diye hatirliyorum benimkinde. Belki ondandir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Vestel 58U9500 DTS ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.