Şimdi Ara

Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yama 2.4.1 çok yakında bilgisayarlarımıza yüklenecek. Bizleri ne gibi yenilikler bekliyor yakından bakalım.

Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler

Yeni Transmog görünümleri :

Oyunu daha renkli hale getirmek için yeni transmog görünümleri oyuna ekleniyor.

Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler  Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler  Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler

Bu yeni görünümlerin bazıları Naphelem rift sonlarındaki Rift Guardianlardan bir kısmıda Bounty görevlerinden elde edilebilecek.

Yeni Petler :

Şimdiye kadar ki savaşmayan ama yanımızda gezen ve artık gold toplayan petleri sadece mevsimsel görevler yada özel promosyonlarla kazanabilmiştik. Bunların sayıları arttırmak isteyen yapımcılar pet sayısını arttırmak ve bunları oyun içindeki bazı görevler ile kazanılmasına olanak vermenin de önünü açıyorlar.

Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler  Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler  Yama 2.4.1 Ön İzlenim : Kozmetik Ürünler

Ekstra ödüller :

Daha fazla kozmetik ödül oyuna ekleniyor. Bunları kazanma yolları da değişiklik gösterecek.

• Güzel olmuş, teşekkürler. Gif olmamasını beğenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    rica ederim. Uyarı için teşekkürler, bir sonraki konuda daha dikkatli olurum
  • Leş. Bi cacık olmaz bu oyundan. Wizard elinde orakla geziyor anasını satayım. Oldu olacak barbarda source taşısın. İyice arcadeye çoluk çocuk oyununa çevirdiler. Hani eskiden belli bi yere kadar savunuyordum şu oyunuda savunulacak bi tarafıda kalmadı.
  • Overwatch akar, geçiniz efendim. Sezon başı oynarım sıkıldığım an bırakırım, zerre düşünmeyiniz. Kanat için oyuncuyu geri çekeceğini mi düşünmüşler acaba, kuru kafa olsa daha iyi. Orak iyiymiş ama. Demon hunterın rüyalarımı süslediği vakitleri de anı olarak kabul ederim artık. Ha D4 çıksın onu da alırım :) orası başka. O diablo ile aramızda.

Sezon başı isminde bir clan mı kursak, safi sezon başı oynayıp şekillenen. Festival gibi bişey oldu. Bedava bira dağıtsalar keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon daha çok şey eklenmişti oyuna. Sadece bana mı bu sezon çok boşmuş gibi geliyor...
  • Yüz temizleme jeli ile kazayağı kırışıkları için gece kremi var mı?
  • sezon bitmis yeni ogrendim ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.