Şimdi Ara

YALWARIYOM HEPMZ ARIYALIM ŞU BIOSU:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler illallah geldi gari biyardım dn sabahtan beri deniyom bisürü ps2 oyunu war dvd rom war ama programın biosu yok nerden bulcam biosu programı çektiim sitede bulamadm lütfen biraz duyarlı olun ucunda hayal kırıklığı olsada denicem bakrsınz takır takır çalışr ama yalwarıyom gari biyardm edin biosu bulalm

http://www.pcsx2.net/

siteden programı çektm fakat oyunu yüklemedemn önce bios dosyası gerekli gibi biyazı çıkıyo ama programın bios klasöründe dosya yok.bu programla oyunlr çalştırılmş sitede resmleriyle beraber gösteriyodu ama biosunu bulamadm

• sitede ikitane tools başlığı altında bios war onlarıda denedm ama olmadı
  • sitenin forumlarında mutlaka dolaşın çok ilginç şeyler buldum ama forum ingilizce az biraz çözdüm biosla ilgili biçok kişinn problemi war başlıklarda ama cvplrda biosa çözüm sanırm ama anlayamadm.hatta bitopicte millet pc sinden aldığı screenshotları koymuş kare oranları bazı oyunlarda gayet ii hade beyler biyardım
  • sitede pcsx2 takımı bile kurulmuş bzde yapalm böle bişi hade üstesnden gelrz ama tek başıma gına geldi hade biel atın
  • bahsettigin programı bi arkdasımda gormustum 6600gt ve p4 3.2 ile burnout 4,5 fps de geziodu yani biosunu bulsan bile sonu husran olabilir
  • o arkadaşndan bana biosunu yollayabilirmisn?sonu hüsranda olsa deniem ben kıçımı yırtcam yapıcam inşallah sonrada screenshot koyucam buraya
  • zaten mail attım bile aynı ilde degiliz ama rapidde yuklemesini istedim sana pm ile yollarım adresini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana bi link ver,m dün gezergken orda buldum torrentreactor lere bak dün ben gezerken orda görmüştüm hemide biosuda vardı
    biliyosun link vermek yasak google'a bu ismi yaz o bulur
    anladın sen anladın ...
    pm attım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 23 Ekim 2005, 19:30:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom

sana bi link ver,m dün gezergken orda buldum torrentreactor lere bak dün ben gezerken orda görmüştüm hemide biosuda vardı
    biliyosun link vermek yasak google'a bu ismi yaz o bulur
    anladın sen anladın ...
    pm attım ...

iide ne geçti eline bnde bunu anlamıyorm.googleda aradm fakat farklı emulatörlern biosunu buluyo.
    ben szden yardm istemştim.sen kabalık ettn.nediyim...
  • ne alaka sen pm den linki almadın mı??? yani yardım etmeye çalışıyorum söylediğin laf bişeye benzemedi..
    burdan direkt linki verdiğim zaman yıldız halinde cıkıyor bilmiyom pm dende mi aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 23 Ekim 2005, 19:40:42 >
  • dostum konuyu saptrma yeter artık.bnm için çok önemli senden rica ediyrm yeter
  • dostum gerçektn özürdilerm gerçektn çok üzgünüm
  • hemen msn e gir beni ekle yardım edip işe gitcem ama hemen gir
    msoydas@hotmail.com
  • özrdilerm!!
  • yanlış anlama giderilmiştir msn de
  • ya bn şu torentti
    kuramıyorm burası cafe beyler siz çekip bana yollayın yaw
  • ok servisi kacırdım bari bi işe yarayıp bu işi senin için halledimmm
  • phantom ben suan olayi hallettm genede saolasin.suan indiriyom arkadasin evde!

biliyorm hayal kirikliina uricam ama denicem gene
  • vallah bende indirdim senin için upload nasıl yapılır onu araştırıyom isteyen pm atsın...yardımcı olurum
  • indrdim,bisürü youn denedm.yane hakkatten pok gibi,en fazla 6 fps aldığımı biliyorum.GT4 de 2 fps verdi.nzmn çıkar adam akıllı biemulator
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.