YALWARIRIM BANA YARDIM EDİN - ÜNİ TERCİHİ

-
-
Yazılım
-
okunur boşa okunur omg
-
2 yıllık aşçılık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖSYM'nin 27 Temmuz'da yayımladığı kontenjanla ilgili bir pdf var onu indir. Orada üniversitelerin bölümlerine göre sıralamaları var, yeni açılan kontenjanlar var. Ona göre bir tercih yapabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
At antrenörlüğü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi hiç mi bölüm yok la
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne okursan oku, işin sonunda maaş tl ise geçmiş olsun.
Dostum sen İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi'nin herhangi bir bölümünden yani İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi vb. herhangi birini oku Lisans olarak sana yeter. Ama adli sicil kaydın yoksa Kamu Yönetimi oku, sonra ilgili KPSS ıvır zıvıra girip Kamu alanlarında çok güzel maaşlı işler bulursun. 15, 16.000 TL. Ama ben iradeliyim, ben agresifim diyorsan o zaman İşletme oku akabinde de SMMM ol derim. ;) İleride de kendi işini kurdun mu yani büronu açıp mükelleflerini edindiğinde bugünün ekonomisine dayanarak söylüyorum en aşağı 30.000 TL kazanırsın. ;) Tabi ilk başlarda her 2 tavsiyemdeki işlere girdiğinde kamu alanında yine 8, 9.000 TL'ye iş bulursun biraz da şansın olacak tabii ama SMMM için Asgari Ücretin üstü zor olur ilk başlarda tabii. Asıl mesele ilerisi için düşün...
EA ile Celal Bayar'dan İşletme, Kamu Yönetimi okuyabilirsin. Ayrıca İzmir Demokrasi Üni. de olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4B7BC5E6 -- 1 Ağustos 2022; 4:5:53 >
-
sen avukat değil misin zaten adalet okuyup ne yapacaksın mübaşir mi olcan xD
-
hocam kardeşim okuyacak matematiği çöp ve hırs olarak sorumlulk olarak 0 biri maliye vb mat isteyen işleri bence yapamaz gibi
-
2 yillik bilgisayar programciligi falan okuyuo dgs ile 4 yila tamamlasin.
hamza Gapağa yonanistangha neye atamıyong mu ortaaaam ordan gayhılır gideng. ne varsa yortdışıngda var dööğleaağrr 20 gayme olmuş tl ile bi cacığımı yapamang gardaşş @BenYoruldumHayat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 1 Ağustos 2022; 14:16:45 >
bir şey okunmaz boşa okuma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

okunur boşa okunur omg |
Benzer içerikler
- telegram cevap anahtarı grubu
- türkçe netleri nasıl artar
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- eyüp boncuk kimdir
- deneme kulübü fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X