Şimdi Ara

Yalovayi bilenler bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kadikoy-pendik yapip ordan feribotla yalova su dusen selalesine gidicez yokus cok fazla midir birde kac km bisikletle gidicez bacagimda kikirdak ezilmesi var tirsiyorum bisi olur diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• termal ilçesinin köyünde. tahminen 20 km. bence ayağında sakatlık varsa 40 km bir günde zor. sonra çok acısını çekersin. yalova merkezden termale giden minibüsler var. pek bir artısı yok ama piknik için güzel yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

termal ilçesinin köyünde. tahminen 20 km. bence ayağında sakatlık varsa 40 km bir günde zor. sonra çok acısını çekersin. yalova merkezden termale giden minibüsler var. pek bir artısı yok ama piknik için güzel yer.

Hocam aci falan yok ama endiseliyim bu arada feribottan inince 40 km sonra ulasabiliyormuyuz 10 km dik rampa varmis

• şimdiden kolay gelsin ama biraz zor gibi. Google maps'ten bakabilirsin. en azından kafanda bir şeyler olur.
  • Yalova bisiklet festivali kapsamında istanbuldan gitmiştik o bölgeye.
    Bir kere ciddi kondüsyon şart sakatlık çıkmaması için.Ayrıca mevcut bi sakatlık varsa nüksetmemesi için parkura çıkmadan önce bir ortopediste görünmende fayda var derim ben.
    Şartları sağladımı inanılmaz güzel manzarası olan çok zevkli bir parkur
  • sus ve yalovaya devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarusdream

Yalova bisiklet festivali kapsamında istanbuldan gitmiştik o bölgeye.
    Bir kere ciddi kondüsyon şart sakatlık çıkmaması için.Ayrıca mevcut bi sakatlık varsa nüksetmemesi için parkura çıkmadan önce bir ortopediste görünmende fayda var derim ben.
    Şartları sağladımı inanılmaz güzel manzarası olan çok zevkli bir parkur

Hocam yapma yav.. Bu arada adam gibi ortopedi doktoru bulamadım. Bazısı diyor böyle devam edeceksin yapacak bir şey yok, bazısı fizik tedavi uygulamamı söylüyor. Ortada kaldım anasını satayım.. Kondüsyon 1.400 km toplamda. Ayrıca 3 aydır bisiklete binmiyorum. Yüksek kadans çevirerek gideceğiz hocam olmadı. Zaten yavaş takılan bir grup. Başta da söyledim. Kulağımdan da ameliyat oldum arkadaş rica etti bana da değişiklik olsun diye gidiyorum.

@High.Hopes*

Carte D'or hurmalı zikir şöleni.

Babam beni bakkala sigara almaya yollardı sonra eve gelirken elimde sigarayı görür ve sigara mı içiyorsun diye döverdi. Şu hikayeyi bulan biri atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 30 Mart 2013; 18:07:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

termal ilçesinin köyünde. tahminen 20 km. bence ayağında sakatlık varsa 40 km bir günde zor. sonra çok acısını çekersin. yalova merkezden termale giden minibüsler var. pek bir artısı yok ama piknik için güzel yer.

Hocam aci falan yok ama endiseliyim bu arada feribottan inince 40 km sonra ulasabiliyormuyuz 10 km dik rampa varmis

40 km gidiş geliş için demiştim. 20 km civarı. yaklaşık 6-7 km rampa bazı yerlşeri dik olsada, çoğu yerin eğimi çok aşırı değil. ben motosikletle gittiğimden kondüsyon sıkıntısı olmadı 200lük 2T makina pek zorlanmıyor

• ben yalovalıyım orası cok uzak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.