Şimdi Ara

Yalova Üni mi? Trakya Üni mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar dostlarım bu sene yks sınavına girdim sayısalda 120k civarı bir sıralama bekliyorum bilgisayar mühendisliği veyahut eem istiyorum ama bilgisayar daha baskın şimdi size asıl sorum puanımın yettiği istanbula yakın 2 okul var biri trakya üniversitesi(edirne) diğeride yalova üniversitesi sorularım şunlar:

1)Bu iki üniversitesinin eğitim kalitesi nasıldır sıralamam iyi değil sonuçta fasa fisomu ve aralarındaki fark hangisi daha iyi?
    2)Yalova üniversitesi yeni bir üniversite ve kampüsü de 2016 yılında %50si bitecek deniyor bir video buldu m hakkatten yarısı bitmiş gibi ama 2018e ait görsel video bulamadım hiç bir yerde bir üninin nasıl resmi olmaz ki ben 2019da başlayacağım 2019 2020 civarı kampüs komple tamamlanır mı acaba?(aşşağıda proje resmini koyarım valla öyle olcaksa baya fiyakalı:)
    3)Şehirlerin durumu nasıldır ilk sene yurt diğer seneler ev düşünüyorum şehirde yaşam/cafe/eğlence vs gerçi yalova olursa istanbula ido ile 45dkymış sanırım belki hiç yurda çıkmadan istanbuldan giderim yani 1 1.30 saat çok değil.
    4)Klüp durumları nasıl iki üniversitede de faaliyetler vs. varmı?

Sorularımdan bildiklerinizi cevaplarsanız sevinirim asıl merak ettiğim şu yalovanın kampüs olayı ve eğitimi kafama yattı gibi biraz(ekşide yerden yere vurmuşlar ama yorumlar güncel değil.) görüşlerinizi bekliyorum.Yalova Üni mi? Trakya Üni mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya üni vs Kocaeli üni
    7 yıl önce açıldı
    Çanakkale mi Muğla TIP mı ??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.