Bildirim
YALOVA HUKUK TERCİH EDECEKLER VEYA YALOVA HUKUKTA OKUYANLAR ÜNİVERSİTE NASIL !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim bende 24 bindeyim çok kararsızım Yalova hukuk yazssam mı yazmasam mı diye -
Ben de Yalova yazmayı düşünüyorum.
Şehir baya iyiymiş. Küçük, şirin, kendi halinde Türkiye'nin en yaşanılabilir şehirlerinden birisiymiş. Zaten Bursa'ya yakın, İstanbul'a idoyla 1 saat. Çevresi büyük şehirlerle kaplı. Ama üniversite yeni. Daha yerleşkesi tam tamamlanmamış, yavaş yavaş yerleşiyorlarmış yerleşkeye. Gelecekte güzel olacak gibime geliyor. -
24 bine gelir dimi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende Yalova hukuk yazmayı düşünüyorumda iyi gibi -
arkadaşlar eğitimi hakkında bir şey diyemem fakat küçük bir şehir bana yeter ortam, bar, disco aramam sadece arkadaşlarla cafeye gider takılırız diyorsanız gelin imkan bakımından kısıtlı. beklentileriniz fazla olmazsa sıkıntı yaşamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 3 Temmuz 2014; 14:53:52 > -
Beyler sizin kaç sıralama 24 bin falan mi 24,7 benim gelir inşallah hepimizin
zamanında 11789. olup girmiştim. bu sene kaçla kapatmış bilgisi olan var mı?
Arkadaşım yalova hukuktamısın bende bu sene girdim ve 80000 binim sıralamalar 29200 é düşmüş Siz kaç netle kazandınız zahmet olmazsa netlerini yazarmısın.
quote:
Orijinalden alıntı: hylcihkçu
Arkadaşım yalova hukuktamısın bende bu sene girdim ve 80000 binim sıralamalar 29200 é düşmüş Siz kaç netle kazandınız zahmet olmazsa netlerini yazarmısın.
hayır hukukta değilim yalovalıyım
yalovada okuyorum.yardımcı olabilirim.
bir kere yalovaya il kapsamında bakarsak büyük şehirlerden gelene göre küçük kalıyor ama bunun avantajı ve dezavantajı var.avantajı ulaşım imkanları.istanbula idoyla tam 45 dakika bursayı bilmiyorum ama 1 saat gibi duydum. kocaeline 1 saat civarı ama körfez köprüsünün bitmesinden sonra altınovadan 6 dakika sürecek dilovasına.şehrin içinde ulaşım ise çok daha rahat.yürüme her yere gidilebiliyor.dolmuş sistemi mevcut.5-10 dakikada bir sürekli dolmuş geçer.
doğal güzellikleri vardır.termalde kaplıcalar şelaleler.çınarcıkta plajlar vs. kısaca doğası güzeldir.
üniversite konusunda hukukta okucaksan yeni binaya geleceksin.etrafında genelde inşaatlar var diğer fakülteler yapılıyor.iibf mühendislik bitmek üzere.denizin yanında kampüs yapılıyor.bence bitince yalova üniversitesi adından çok söz ettirecek.bütün kampüsünün bitmesi 5-6 yıl sürebilir.ama sonu güzel olacak emin ol.
dezavantajlara gelirsek küçük il ve merkezden uzaklaştıkça birçok yerin köyümsü his vermesi büyük şehirden gelene başta garip geliyor ve sıkılıyorsun.sosyal ortam alanları aşırı derecede yok.1 günde gezip bitireceğin bir şehir.
bunların hepsi sana uygunsa gel yalovaya.rahat bir eğitim görmek ve gözü büyükşehirlerden ziyade sevimli doğası olan bir şehre gelmek isteyen varsa ilk tercihi yalovadır.hem eğitim görür hemde her haftasonu rahat rahat evine gider yalovada okuyan.
bu arada termal erkek yurdu çok rahattır benden söylemesi
-
Bıktık zaten istanbulun keşmekeşinden bi tutsa koşa koşa gelicem:-)
Yalova eski Yalova değil onu göz önünde tutun derim.
Ulaşım küçük şehir olduğu için rahat ama bunu trafik açısından rahat olarak algılamayın çünkü Yalova trafiği belli saatler de İstanbul Trafiği aratmaz. Çok fazla araba var ve şehrin yolları bunu kaldırmıyor. Şehir 99 depreminden sonra yapılaşma olarak çok büyüdü ama iş yollara gelince o konuda bir ilerleme pek olmadı. Bu arada fakültenin esas binasının olduğu yere 15 dakikada bir minibüs gider. Yıllardır durum aynı. En basit örnek AÖF yani açık öğretim sınavlarının olduğu gün bile Fakülte'nin olduğu yere giden minibüs sayısında artış olmuyor yine 15 dakika da bir araç gidiyor. Gitme süresi değil araç gelmesini bekleme süresini söylüyorum. 15 dakika da bir araç geçiyor ve bazen araç tam dolu olduğu için binemiyorsun ve bir sonraki araçı kısaca bir 15 dakika daha beklemen gerekiyor tabi bu dedğim AÖF sınavının olduğu gün için geçerli olmakta diğer günler 15 dakika bekledikten sonra gelen ilk araçta yer oluyor.
Yalova imkanlar olarak eskisine göre gelişti ve gençlere hitap eden azda olsa bir takım şeyler var ancak kalabalık nüfus sebebi ile akşamları insanın dışarı çıkası gelmiyor. Altyapı sorunları olmasa ve nüfus ihtiyaçtan fazla olmasa Türkiye'nin en güzel yeri olacak ama yapacak şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Nisan 2015; 18:37:36 >
-
Artık o durumlar her şehirde yaşanır oldu neredeyse yapacak bişey yok işte bölüm tutarsa insan katlanır bir şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X