Bildirim
yalnızlıktan çok sıkıldım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Kendi yarattığın hayal dünyada takıl. Pes etmemeye çalış. -
Hocam pes etmemeye calisyrum karsima cikan firsat olsa evet desem ama cikmyrki cok yalniz cok kimseye yetmeyen zavalli bir adam gibi hissedyrum neden boyleym dyrum yanit alamurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Üniveritede nasıldı ortamın ? -
ortamım yoktu paralı okulda neyin ortamı hocam neysee -
quote:
Orijinalden alıntı: gutikarizma
ortamım yoktu paralı okulda neyin ortamı hocam neysee
paralı okulda daha çok ortam olur -
ne güzel işte yalnızsın,kimseye ihtiyacın yok -
Kusacak kıvama gelmişsin belli. Bir aktivite yapman lazım. Bir halk eğitim kursuna katılabilirsin. Hem ucuz olur hem arkadaş ortamı kazanırsın. Öyle ha diyince yapılan kız arkadaş ilk aşamada iyi gelirde sonra iyice kapatır seni dünyana. Tabi yalnızlıktan sıkıldım derken ki kastın cinsel münasebet açısından ise onu bilemem. Ama bir benmiyim diye düşünme zamanında herkes geçti ve geçiyor o buhranlı dönemden.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 16 durum aynı bıktım artık
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Yaş 16 durum aynı bıktım artık
Kardeşim sizin yalnızlığınız suçu sizde veya çevrenizde değil. Sizin jenerasyonun çektiği bu sıkıntının sebebi internet ve bilgisayar. Şöyle ki düşün ben 27 yaşındayım senin yaşlarında ikende internet vardı benim evimde ama biz öyle facebook vs ile değil , yüzyüze görüşerek haberleşirdik. Bu kadar kolay internette müzik falan bulamazdın anca kazaa falan vardı ama orjinal şeyler için arkadaşlarla bir araya gelir cd vs değiştirirdik. Sizin şanssızlığınız internet. Tabi benim bakış açım bu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğumuz senin gibiyiz öyle de devam edeceğiz ne yazik ki
haklısınız hocam napsak olmuyor yaşla alakası yok düzen yok isnanlar yalancı en önemlisi güven inanmak olayı pek kalmadı su jim careyin bay evet filmi ne güzel karl adına sıg bir adamı oynuyor hayatnda hep söyledigi şeyler hayır olarak lanse edilsede evet diyince dar yaşantılı karl hayatı önüne fırsatlar geliyor benm fırsatım ise ders calısmak başka çarem yok ailem yalnızlıgım gerisi boş hayırlısı herşeyi allaha havale ettim kücück bir sözle kırılan silen insanlardan bıktım.kendi halimdeyim o yüzdne diyorum kimseye değer vermek istemyrm değer verdik ederi kadar herkes.. -
ve maalesef hocam kimseyi kendimiz icin değişltirmek zorunda değiliz hayırlısı diyelim yapcak pek birşeyyok alıştım kendime 2 tane kırma dişi japon balıgı aldım.imkanım olsa kopek alırım ama malum annemn rahatsızlıgı var ciğerlerinden neyse.. -
senin yaşın cok genç önünde epey üniversite yaşamın var ben senden büyügüm ondan ileride bu yaşa gelince anlarsın umarım herşey gönlünce olur -
paralı okulda ortamım olmadı hep icki yalnızlıga sıgındım kıbrıs gibi bir yerde nereye kadar hep menfaatci aslında üniversie hayatı yaşamadım normal kendi halimde pes oynayan icen tv izleyen gazete okuyan sıg bir adamdım hic sevgilim olmadı 2 takıldıgım kız oldu onlarda 1-2 günlük ole kendi halimdeydim normalde kız arkadaşım vardı bolum değiltirdim falan hepsi bitti aradan kaç yıl geçti hep yalnızım alıstım paralı ortam okulları yalan dolan zaten geçti gitti günler.yalanlarla dolanlarla geçti omur soranlarla yıkılan duvarın altında kalanlarla hocam napak işte heyet -
haklısın hocam öylede prof fotoğraf makinem var ailem bir herşeyimn arkasında lakin ben ne zaman birşeyler istesem olmadı.kız arkadaş yapmak istesem sevilmedim beğenilmedim kullanıldım artık tecrübe yedigin bileşkenin kazıgı olunca fotoğraf makinesi japon balıkları ders calısma vs abuk sabuk şeylere yoneliyor insan.yok abi üzülüyoruz ole olsa dert olmasa bir dert ne biliyim mezara kadar gidiyorum hocam napalım işte herşey yüce yaratıcının yazdıgı birşey vardır elbet neysee -
-
zaten onu yapıyorum hocam başka napalım film izle vs diğer aktviilerle urasıyorum kpss atanınca insanlardan uzak bir yaşam istiyorm yeterki uzak dursunlar ..görüyoruz neticede belli yaşınm üstündeyiz eğriyi doğruyu biliriz yani
Benzer içerikler
- aslan isminin anlamı
- ayn harfini çıkaramıyorum
- abla deme lazım olur ne demek
- yıllanmış şarap fiyatları
- işe gitmemek için bahaneler
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X