Şimdi Ara

Yalnızlık ve Asosyallik..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle biraz uzun olabilir ama şimdiden okudugunuz için teşekkür ederim.

Ben Lise 3. Sınıf Ögrencisiyim Akşam lisesinde okuyorum. Bilenler bilir akşam lisesinde kalma denen birşey yoktur sınavlarda yardım ederler vs. O Yuzden Lise ortamım,arkadaşlıklarım hiç olmadı. Okulada gitmedigim için evden pek cıkmıyorum,çıkamıyorum. Günüm sürekli evde geçiyor nedenı ise bilgisayar basından kalkamamam.. Arkadaş çevremde ise kimsem yok. sadece 3-4 kişi var. Onlarlada ayda 1-2 kez gorusuyoruz. Cıkıyoruz gezıyoruz vs. ama tek olarak dısarı asla cıkmam ekmek almaya bile.. Çevremde kımse olmadıgı ıcın kız işlerimde gerçekten kotu. en son kaç ay once bırıyle cıktım hatırlamıyorum o derece uzun bir zaman oldu.. Asosyalligimde fazlaca ilerledi sanırım. Dışarı cıktıgımda böyle sanki millet üstüme üstüme geliyorlar. Ve Yanlarından geçerken sanki herkes boyle yuzume bakıyolar guluyolar gibi hissediyorum ondanda sokağa cıkamıyorum.. Tipim ne cok kötü ne cok iyi ortalama.. Ama böyle hissediyorum kımseyle konusamıyorum. Bi arkadaşımla konustugumda yada aılemle yuzlerıne bıle bakamıyorum gözlerim sürekli yerde.. Arkadaş çevrem,Kız çevremde tahmin ettiginiz gibi berbat. Hıc bir kızla adam akıllı muhabbetim bile yok.. Şizofren gibi tek basıma takılıyorum.. Bu Yalnızlık ve asosyallikten nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin..

Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle biraz uzun olabilir ama şimdiden okudugunuz için teşekkür ederim.

Ben Lise 3. Sınıf Ögrencisiyim Akşam lisesinde okuyorum. Bilenler bilir akşam lisesinde kalma denen birşey yoktur sınavlarda yardım ederler vs. O Yuzden Lise ortamım,arkadaşlıklarım hiç olmadı. Okulada gitmedigim için evden pek cıkmıyorum,çıkamıyorum. Günüm sürekli evde geçiyor nedenı ise bilgisayar basından kalkamamam.. Arkadaş çevremde ise kimsem yok. sadece 3-4 kişi var. Onlarlada ayda 1-2 kez gorusuyoruz. Cıkıyoruz gezıyoruz vs. ama tek olarak dısarı asla cıkmam ekmek almaya bile.. Çevremde kımse olmadıgı ıcın kız işlerimde gerçekten kotu. en son kaç ay once bırıyle cıktım hatırlamıyorum o derece uzun bir zaman oldu.. Asosyalligimde fazlaca ilerledi sanırım. Dışarı cıktıgımda böyle sanki millet üstüme üstüme geliyorlar. Ve Yanlarından geçerken sanki herkes boyle yuzume bakıyolar guluyolar gibi hissediyorum ondanda sokağa cıkamıyorum.. Tipim ne cok kötü ne cok iyi ortalama.. Ama böyle hissediyorum kımseyle konusamıyorum. Bi arkadaşımla konustugumda yada aılemle yuzlerıne bıle bakamıyorum gözlerim sürekli yerde.. Arkadaş çevrem,Kız çevremde tahmin ettiginiz gibi berbat. Hıc bir kızla adam akıllı muhabbetim bile yok.. Şizofren gibi tek basıma takılıyorum.. Bu Yalnızlık ve asosyallikten nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin..

Bilgisayarı kapat sonrası zaten kendiliğinden gelir

• Bilgisayarı kapatma,çünkü hiçbir şey kendiliğinden gelmeyecek.Bunu kabullenmelisin. Sen ne zaman istersen o zaman bunu aşacaksın. Ama düzgün bir arkadaş bulmak kolay değil. Durumun benden daha iyi. Ben düz lise okuyorum ve o kadar kişinin içinde tek bir arkadaşım yok. Duyduklarıma göre akşam lisesinde okula gitmiyormuşsun sadece sınav günleri gidip sınav oluyormuşsun senin dediğin gibi yardım ediyorlarmış. Böyleyse sıkıntı yapma fazla. Ben her gün sıramda tek başıma oturup bahçede tek başıma turluyorum. Yalnızlık zor,ama yapacak bir şey yok.

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bilgisayarı kapatma,çünkü hiçbir şey kendiliğinden gelmeyecek.Bunu kabullenmelisin. Sen ne zaman istersen o zaman bunu aşacaksın. Ama düzgün bir arkadaş bulmak kolay değil. Durumun benden daha iyi. Ben düz lise okuyorum ve o kadar kişinin içinde tek bir arkadaşım yok. Duyduklarıma göre akşam lisesinde okula gitmiyormuşsun sadece sınav günleri gidip sınav oluyormuşsun senin dediğin gibi yardım ediyorlarmış. Böyleyse sıkıntı yapma fazla. Ben her gün sıramda tek başıma oturup bahçede tek başıma turluyorum. Yalnızlık zor,ama yapacak bir şey yok.

aynen ya ben de düz lisedeyim insan seviyesi çok düşük hiç kafa dengi biri yok herkes salak kızların hepsi kezban yemin ederim abartmıyorum.ben de okulda tek başıma dolanıyorum ağır asosyalim düz lise pişmanlıktır

• Duygularımız karşılıklı,Bizde sizin gibilerden nefret ediyoruz. @depresif_adam

@'Boyz N Da Hood Evet hocam aynen öyle anlattıgınız gibi akşam lisesi.. Yalnızlık gerçekten zor ama aşmam lazım yoksa kafayı yıyecegım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 18 Nisan 2013; 18:25:34 >
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • Konu yukarı arkadaşlar,Lütfen bana yardım edin..
  • Haci madem bos zamanin var disari cikmak zorundasin yoksa nasil dayanirsin yalnizliga nereye kadar? Git once bi kursa yazil hangisi kafana yatarsa iste, yavas yavas alisirsin iletisim kurmaya ama hemen olacak is degil sabredeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hafta sonları bütün günüm barlar sokağında arkadaşlarımla bira içip muhabbet ederek geçiyor
    daha 16 yaşına bastığımda bütün mekanlara girer çıkardım
    ama ben hala kendimi asosyal hissediyorum
    alkolün etkisi geçene kadar sosyalim sonra kasıntı bir insana dönerim
    alkollü iken 2 saatir tanıdığım kaşar kızın dudağına yapışırım
  • Face den buldugum kızlarla bulustum kimisiyle cıktım kimisiyle takıldım v.s en güzeli...
    Hafta sonu bisikletle gezmeyi dağlara çıkmayı seviyorum sende bisiklet al bence özgür ol.

Dünya turu resimleri;

http://instagram.com/gurkangencc/

Orijinalden alıntı: seconder77

nerde oturuyorsun?
    uyduruk bir yerde oturuyorsan zor sosyalleşmen
    bende içimde asosyal sayılırım ancak kadiköy'ün göbeğinde ve bütün arkadaşlarım ile aynı semtte oturduğum için mecbur sosyalleşiyorum
    hafta sonları bütün günüm barlar sokağında arkadaşlarımla bira içip muhabbet ederek geçiyor
    daha 16 yaşına bastığımda bütün mekanlara girer çıkardım
    ama ben hala kendimi asosyal hissediyorum
    alkolün etkisi geçene kadar sosyalim sonra kasıntı bir insana dönerim
    alkollü iken 2 saatir tanıdığım kaşar kızın dudağına yapışırım

Küçükyalıda oturuyorum hocam İstanbul..

Yorum yapan herkese teşekkürler
  • Üniversitede herşey değişir hacı

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bilgisayarı kapatma,çünkü hiçbir şey kendiliğinden gelmeyecek.Bunu kabullenmelisin. Sen ne zaman istersen o zaman bunu aşacaksın. Ama düzgün bir arkadaş bulmak kolay değil. Durumun benden daha iyi. Ben düz lise okuyorum ve o kadar kişinin içinde tek bir arkadaşım yok. Duyduklarıma göre akşam lisesinde okula gitmiyormuşsun sadece sınav günleri gidip sınav oluyormuşsun senin dediğin gibi yardım ediyorlarmış. Böyleyse sıkıntı yapma fazla. Ben her gün sıramda tek başıma oturup bahçede tek başıma turluyorum. Yalnızlık zor,ama yapacak bir şey yok.

Aynen oyle dostum ama yapacak bise yok napalim. Yalniz adamlariz biz. Bir whatsapp grubu mu kursak napsak motivasyon olur

• Android telefonumda whatsapp yüklü bile değil sen düşün yalnızlığı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.