Şimdi Ara

Yalnızlık Temalı oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platstationda ki Last of US çok hoşuma gitti O tarz pc ye bir oyun varmı?

• evil within oyna güzel olmuş korkuyosun yalnızlık da cok hissediliyo 12. leveldeyim
  • İlk tavsiye benden olsun.:) Metro 2033.

Edit:İkinci tavsiye olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Kasım 2014; 12:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İlk tavsiye benden olsun.:) Metro 2033.

Sadece grafiğe abanan bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İlk tavsiye benden olsun.:) Metro 2033.

Sadece grafiğe abanan bir oyun

Kesinlikle katılmıyorum.Bir çok yönden sevdiğim bir oyundur Metro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

evil within oyna güzel olmuş korkuyosun yalnızlık da cok hissediliyo 12. leveldeyim

Hocam DayZ'de hoş bir oyun. Yalnızlık temalıdan kastım sen oyunda tek kişi olacaksın belki yaratıklar falan olacak bir yere sığınacaksın
  • Dont starve

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • metro serisi efsanedir moruk kesin bitir. bayıla bayıla bitirdim

ayrıca dead space ( özellikle 1) serisini kesinlikle oyna

resident evil 6 olabilir

dead rising olabilir

fallout kesin oyna ve tabiki outlast ama bu bayaa korkunç altına m.çarsın
  • quote:

metro serisi efsanedir moruk kesin bitir. bayıla bayıla bitirdim

ayrıca dead space ( özellikle 1) serisini kesinlikle oyna

resident evil 6 olabilir

dead rising olabilir

fallout kesin oyna ve tabiki outlast ama bu bayaa korkunç altına m.çarsın

metro serisini bi ben beğenmedim herhalde sadece grafiğe abanan bir oyun aynı crysis gibi. Bana last of us gibi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

quote:

evil within oyna güzel olmuş korkuyosun yalnızlık da cok hissediliyo 12. leveldeyim

Hocam DayZ'de hoş bir oyun. Yalnızlık temalıdan kastım sen oyunda tek kişi olacaksın belki yaratıklar falan olacak bir yere sığınacaksın

amnesia the dark descent
    ölümüne yalnızsın sen ve ne olduğu belirsiz bir yaratık öldüremiyorsun tek yapabileceğin saklanmak ve kaçmak ayak seslerini duyuyorsun ama nereden geldiğini bilemiyorsun kaçacak yer yok zifiri karanlık ışığı yakamıyorsun yakınca yerin belli oluyor yaksan bile ışığın yakıtı bitiyor ışığı yakmazsan bir süre sonra korkudan akıl sağlığını kaybedip deliriyorsun .

• The Last Of Us Gerçekten grafiğiyle olsun konusuyla olsun senaryosuyla ve diyaloglarıyla olsun inanılmaz eğlenceli ve akıcı bir oyun. Fakat bu oyun tarzında bir oyun ben henüz tam anlamıyla göremedim. Sadece I'am Alive duydum benzeri bir oyun diye fakat şahsen ben beğenmediğimi açıkça belirtiyorum. Çünkü oyunu oynarken insanın içini karartan bir havası ve grafikleri var. Sana tavsiyem The Last Of Us ı yeniden oynaman :))
  • metro bende çok seviyorum fakat o mekanlarda benim içimi karartıyor :)
  • The Dark Knight kullanıcısına yanıt
    The long Dark deneyebilirsin tamamen yanlızsın sadece tabiat ana :) kurtlar soğuk ve sen sen ve sen :D tek düşmanın soğuk ayağın kırılıyor
    ormanın ortasında ayazın anlında yakacak odun topluyorsun yiyicek arıyorsun avlanıyorsun bünyeni sağlam tutmaya çalışıyorsun ve gün sayıp
    nasıl kurtulacağını planlıyorsun bu arada senaryoyu anlamaya çalışıyorsun ilginc bi oyun tavsiye ederim. ve en önemliside boyutu ufak
    ama grafikleri güzel bi fps.

daha detaylı bişey istiyorsan klasik düşen ucak bi adada yanlızsın the forest yani ada adlı oyuna bakabilirsin
    tamamen robinson crose gibi takılıyorsun eşyaları birbiri ile birleştirip kullanabiliyorsun taş ve sopalardan silah yapabiliyorsun
    ağac keserek barınak yapabiliyorsun bu arada ucaktan düşen eşyaları toparlıyorsun ve gün sayıyorsun hayatta kalmaya çalışıyorsun
    ama yanlızsın derken o kadarda demedik yerlilerle savaşıyorsun sen kaçıyorsun onlar kovalıyorlar yüzüyorsun balık avlıyorsun
    tavşan avlıyorsun tuzaklar kuruyorsun batık gemileri inceliyorsun ekin ekiyorsun meyve yetiştiriyorsun ilaç yapıyorsun
    radyo parçalarını felan topluyorsun daha ilerisini bilmiyorum ama sanırım adadan kurtulmaya çalışıyorsun
    ben yanlızlıktan ve yerlilerden sıkıldığım için silmiştim oyunu hiç rahat bırakmıyorlardı 5 dk cay içmek için ayrılıyorum oyunun başından
    bi bakıyorum 4 tane yerli ellerinde oklarla pis pis beni gözetliyorlar :D gelde kurtul oyunun en büyük eksiği öldüğünde sıfırdan başlaması
    save diye bi olay yok.

• The Dark Knight kullanıcısına yanıt
    ama eğer orman ağaçlar ve doğa bana göre diil diyorsan daha farklı bi yanlızlık arıyorsan
    4PM isimli oyunu inceleyebilirsin çok uzun bişi oldugunu düşünmüyorum ama bi kızın gözünden
    yanlızlığı ve bir çok farklı duyguyu anlatıyor oyun pskolojik bi oyun ve şehirde geciyor

sana söle bide kıyak yapim bi trailer atim izle bak :)

http://www.youtube.com/watch?v=Mjd6Q1IaYnw
  • biride gelip stalker yazmamış
  • Stalker =)
  • @webmaster58 hocam log dark iyi gibi şimdi steam den baktım 4pm trailerdan baktıgım kadarıyla sarmayacak gibi duruyor. The forest zaten harika
  • Stalker serisi kesinlikle.
  • S.T.A.L.K.E.R
    oyna kendine gelirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.