Şimdi Ara

yalnızlık nefes alamıyorum gibi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 25 yasındayım.başkalarının hayatını bazan seyretmekten uyuz oluyorum..hep yalnızım bildim bileli kpss hazırlanan kendi halinde atanamamıs bir oretmenm arıyorum..hep boguluyorum yazmak geldi..evde hazırlanyrm sınava cıkıyorum dısarıda.genelde annem babam gezerim.pek arkadaşm yok tipim bozuk değil.ne biliyim.millet kız arkadaşıyla dolaşır..ben yıllardır yalnızım bu hastalıgı yenemiyorum neden..kimse beni anlamıyor gibi hissine kapıldım neyse..kızlara yaklasmaoma değil..ayar dengime göre bulamıyorum neden bilmyrm..hep bir yalnızlık karsılıgını goremyrm bu saaten sonra diyorm olsa nolur olmasa nolurr..kızlarla denemem oldu daha oncede konu actım..ama hep kezban tipik türk kızları yokmu dengi dengine bulamyrsn..huzursuzluk gittigi yere kadar..zamanndan dersler falan die urasmak icimden geldi ama yok.o diyen arkadaşlarım benim hayatıma set cekmiş gibi şimdi kendileri mutlu mesut sevgilileriyle beraber..ben ise yalnızım...hicbir kız arkadaşım yok

değerli dosltarım telkinleriniz..güzelce öneri ama neyse meşgulsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 16 Nisan 2014; 0:16:32 >

• dertleşmek istedim neyse hadin eyvallah dostlar..
  • Konu dışı özel pek aktif değil cevap gelmemesi normal.

Benim de yaş oldu 19 halen yok. Artık uğraşasım da gelmiyor istediğim halde. Arada kalmış durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

arkadaşlar 25 yasındayım.başkalarının hayatını bazan seyretmekten uyuz oluyorum..hep yalnızım bildim bileli kpss hazırlanan kendi halinde atanamamıs bir oretmenm iş arıyorum..hep boguluyorum yazmak geldi..evde hazırlanyrm sınava cıkıyorum dısarıda.genelde annem babam gezerim.pek arkadaşm yok tipim bozuk değil.ne biliyim.millet kız arkadaşıyla dolaşır..ben yıllardır yalnızım bu hastalıgı yenemiyorum neden..kimse beni anlamıyor gibi hissine kapıldım neyse..kızlara yaklasmaoma değil..ayar dengime göre bulamıyorum neden bilmyrm..hep bir yalnızlık karsılıgını goremyrm bu saaten sonra diyorm olsa nolur olmasa nolurr..kızlarla denemem oldu daha oncede konu actım..ama hep kezban tipik türk kızları yokmu dengi dengine bulamyrsn..huzursuzluk gittigi yere kadar..zamanndan dersler falan die urasmak icimden geldi ama yok.o diyen arkadaşlarım benim hayatıma set cekmiş gibi şimdi kendileri mutlu mesut sevgilileriyle beraber..ben ise yalnızım...hicbir kız arkadaşım yok

değerli dosltarım telkinleriniz..güzelce öneri ama neyse meşgulsunuz..

Sanki biraz siz kendinizi buna odaklamissiniz yani bu duygudan kurtulamayacagim duygusuna degilmi? Arkadaslarinizla baglarinizi koparmamalisiniz sevgilileri olabilir elbetteki ama sizde diyorsunuz tipim kotu degil sizde bulabilirsiniz eger o duygudan kurtulabilirseniz.

Tipik turk kizlarindan neyi kasdettiginizi az biraz anlayabildim ama insanlari tanidikcada o ön yargilar yikilabiliyor bazen degilmi bence cabuk pes etmemelisiniz basladiginiz iliskilerde hemen kestirip atmamalisiniz umarim yardimci olmusumdur.

• --ThugLife-- kullanıcısına yanıt
    hocam evdeyim dışarı gcıksam arabaylan kendi halimdeyim..kimseyle urastıgım yok karşılıgını gormedigim birşeyle neden urasıyım..başka bir kızın pisligini urasıcam dengi dengine yok..183 boy 79 kiloyum.onuda denedim..pes ettm yapcak birşeyyok.yoruldum bir kız kendini anlatmaktan...tımarhane dongusu değişmiyor.icima acıyor ..ama yapcak birşeyyok..nereye kadar hocam...alıstım..olumsuz duygularla beslenmeyi seviyorum...koparma değil aramak istemyrm.ben aramakten sıkıldım.herşeyden sıkıldım..bir kız dan goremyrm hep ben hep ben olmaz..kabul edemyrm dışrıda ciğer beş para etmez herifleri gordukce kendime yanıyorm
  • gutikarizma kullanıcısına yanıt
    Olumsuz duygularla beslenmeyi seviyorum demek bundan hoslaniyorum bunu bile isteye yapiyorum demektir boyle dusunmemelisiniz hep olumsuza yoruyorsunuz ama dogru kizi buldugunuzda eminim bu gecicektir sizi mutlu eden birileriyle tanismalisiniz veye hic cevrenizde ilginizi ceken birileri olmadimi sizde eksik olan tek sey olumlu dusunme güdüsü

yok hocam aradıgım yok simbiyot olsa olumsuz duygularla beslensem olmuyor hocam karşılık yok sevgi yok yok yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nefes alamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok hocam aradıgım yok simbiyot olsa olumsuz duygularla beslensem olmuyor hocam karşılık yok sevgi yok yok yok

Neden kendinizi bu hale sokuyorsunuz yapmayin Allah askina elbetteki var bakmakla gormek meselesi bakiyorsunuz ama gormuyorsunuz. Bu kadar karamsar olmamalisiniz bende bi zamanlar kapilmistim bu duyguya odaklamistim kendimi cunku hicirseyden zevk alamiyordum hersey benim mutsuz olmam icin var olmustu sanki ama daha sonra kendimi mutlu edebilecek seyler yapmaya basladim hic birsey yapamadiysam bile en azindan gulumsedim ya icimi sevindirdim yani tekrar soyluyorum negatif olmaktan vaz gecmelisiniz kendi imkansizliginizi kendiniz olusturuyorsunuz farkindamisiniz??

olması gereken bu hocam allaha emanet iyi geceler..
  • quote:

olması gereken bu hocam allaha emanet iyi geceler..

Çok saçma . İyi geceler.

saçma değil doru olan hocam
  • quote:

saçma değil doru olan hocam

Dogruluk bunun neresinde kendinizi yok yere bi kaliba sokmussunuz kimildamiyorsunuz hayati izlemek yerine biraz yasamalisiniz buda ilk once olumlu dusunmekle baslar.

ala hanfendi..gördüm amaa ben ne dediysem dediklerimde hep haklıymısım tşekkur ederm gerçeği gosterdigin icin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.