Şimdi Ara

Yalnızlığı çok seviyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet çok seviyorum tek takilmayi mesela evde ailem yemek yerken ben yemeği ayrı alıp bir odaya girip butun ışıkları kapatıp orda takılırim geçen okulda tek takiliyordum bir kız geldi neden tek takiliyorsun dedi bende seviyorum dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de severim yalnız kalmayı, düşünmeyi
    bi de tek çocuk olduğum için iyice alışkınım yalnızlığa.

evdekileri yollayıp tek kalmaya çalışıyorum sık sık
    veya çıkıp tek başıma dolaşıyorum. 2013 ve 15 yazında tek başıma yurtdışı tatiline çıkmıştım. baya zevkliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

ben de severim yalnız kalmayı, düşünmeyi

veya çıkıp tek başıma dolaşıyorum. 2013 ve 15 yazında tek başıma yurtdışı tatiline çıkmıştım. baya zevkliydi.

En iyisi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: soldierrrr

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

ben de severim yalnız kalmayı, düşünmeyi

En iyisi bence

kimsenin zevki, tribi, bekletmesi, söylenmesi, eleştirisi, ihtiyacıyla uğraşmıyorsun

buradan birazcık "bencil"liğe de çağrışım yapabilir ama ben gayet mutluyum durumdan.

sadece kendi istediğini yapmak, özgür olmak ve kendinle başbaşa kalıp psikolojini geliştirmek mükemmel bir şey.

• beyler aynı şekilde bende yalnızlığı çok seviyorum fakat, yalnızkende kendimi kötü hissediyorum, sevdigim kız var mesela yalnız kalınca hep kız aklımda oluyor ona kavuşamyacağım geliyor bana yakın fakat cok uzaktaymış gibi geliyor çok kötü bir durum ne yapmam lazım yardım edin...
  • KokoJamboo kullanıcısına yanıt
    Bırak aklına gelip canını sıksın. Seni duygusal anlamda güçlü biri yapar bir süre sonra. İnsan aşk acısını atlatırsa,sonraki bir çok şeye bakışı ve direnci değişir. O acının çaresi yok,sadece bir şeylerle meşgul olup düşünmeyi azaltabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

Bırak aklına gelip canını sıksın. Seni duygusal anlamda güçlü biri yapar bir süre sonra. İnsan aşk acısını atlatırsa,sonraki bir çok şeye bakışı ve direnci değişir. O acının çaresi yok,sadece bir şeylerle meşgul olup düşünmeyi azaltabilirsin.

Teşekkür ederim değerli kardeşim, öyle bir acı ki anlatamam,aynı okuldayız o alt katta ben hemen üst kattayım. Öyleyken bile bana çok uzak geliyor daha hiç konuşamadık sadece whatsappdan konuşuyoruz, kendimi derslerime hiçbirşeye veremiyorum, cesaretim yok ki gidip yüzüne karşı açılayım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala çok seviyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çok severim. Her işi kendin yapıyorsun mesela. Çok çok zor durumda kalmadıkça muhtaç durum da olmuyorsun. Çok pratik çözümlerin oluyor. Bir de dırdır olayı yok. Huzur var...
  • ben de seviyorum hem de nasıl. sevgilim de yok. canımın istediğini yapıyorum. başkasının derdini, tribini hiç çekemem. ailem yetiyor bana. evde tek kalmayı çok seviyorum, açıyorum müziği demliyorum çayı değme keyfime.
    Niye cesaretiniz yok hocam? kafanızda bir sahne yaratıp ona inandığınız için olabilir mi? Kimse mükemmel değil. Görüyorsunuz ki nerede ayı var,yanında mutlaka bir kadın olur. Yani sen adamdan iyi olduğun için kafandaki yüzünden vazgeçiyorsun,diğeri senden daha az mutlu edecek biriyken kızla oluyor. Bazen ne olacaksa olsun demek gerek.

• Doğruların kaderidir yalnızlık.

• Bana göre ne kadar az insan,o kadar az dert. Bu yilim neredeyse full yalniz olarak geçiyor. Onun derdiymiş bunun istekleriymiş falan yok. Ne istersem onu yapiyorum. Ama aşiri halide biraz delirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

Niye cesaretiniz yok hocam? kafanızda bir sahne yaratıp ona inandığınız için olabilir mi? Kimse mükemmel değil. Görüyorsunuz ki nerede ayı var,yanında mutlaka bir kadın olur. Yani sen adamdan iyi olduğun için kafandaki yüzünden vazgeçiyorsun,diğeri senden daha az mutlu edecek biriyken kızla oluyor. Bazen ne olacaksa olsun demek gerek.

Hocam bu dediklerinden sonra sana çok ısındım, fakat sorun şu, kızla whatsappda herşeyi konuşuyoruz ama gerçekte merhabalaştığımız yok. Nedeni ise ben kızın yanına gidemiyorum tek sebebi beni yakından gördüğünde beğenmeme korkusu. Yakından baktığında düşündüğü gibi biri olmadığımı farketmesinden korkuyorum...
    Whatsapp ta kim olduğunuzu bilmiyor mu? Hem dediğim gibi,o risk her zaman var. Klasik türk kızları gibi muhteşem birini mi istiyor? Önemli olan kızın beklentisini öğrenebilmek.

• Ben de yalnızlığı severim. Hatta sevmek zorunda kaldığım için alışmış olabilirim. Belki ömür boyu olmaz ama bazen yalnız kalmak iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

ben de seviyorum hem de nasıl. sevgilim de yok. canımın istediğini yapıyorum. başkasının derdini, tribini hiç çekemem. ailem yetiyor bana. evde tek kalmayı çok seviyorum, açıyorum müziği demliyorum çayı değme keyfime.

Valla bana bir ev ver birde kedim olsun eve insan gelse kovarım :)
  • 25 nıze gelince çok pişman olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

25 nıze gelince çok pişman olacaksınız.

Ya tamam bir eş dost olur ama fazla insanlarla muhattap olmak iyi degildir. Ben mesela karanlıkta bütün ışıkları kapatırım odanın içinde tek başıma otururum öyle bir şeyler düşünürüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.