Şimdi Ara

Yalnız yaşıyorum, spora başlayacağım.Beslenmem için ne yiyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite okuyorum.Artık spora ne zaman gidicez şimdi gitmezsek dedim spora başlıyorum bu hafta inşallah

1.76 62-65 kiloyum, biraz kilo almam lazım sporla beraber.Sağlıksız kilolar olmayacak tabii ki.Yalnız yaşadığım için beslenmek benim için sorun, arada dışardan yiyorum ama her zamanda dışardan olmaz.Evde bazen kendimin pratikçe hazırlayabileceği yemekler, besleyici yiyecekler varsa yazarsanız çok sevinirim.Aklımda olanlar ;

probis yemeyi istiyorum her gün 10'lu.10 tanesinde 50 grama yakın protein var.

6tl'ye kızarmış tavuk satılıyor.onu yiyebilirim arada, fakat tavuk etini pek sevmiyorum.baharat gibi tavuğu güzelleştirecek şeyler varsa önerilerinizi alırım.

sabahları peynir zeytin domates çay falan yapıcam, klasik kahvaltı.güzel besinlerle süsleyebilirim, damak zevklerinizi paylaşın lütfen benimle.

kurban bayramı sonrası olduğu için bi süre et yiyeceğim

sizin sevdiğiniz yiyecekler neler, bana önerir misiniz? özellikle bu işle uğraşan arkadaşlar. teşekkürler şimdiden :)

• probis nedir kardeşım içinde deli gibi şeker var onun yerine bal ye daha sağlıklı yulaflı muzlu ballı tarifler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

probis nedir kardeşım içinde deli gibi şeker var onun yerine bal ye daha sağlıklı yulaflı muzlu ballı tarifler var

hocam zaten zayıf sayılırım, probisteki şekerden önce paket paket yediğim cipslere aburcuburlara dikkat etmem lazım.sorun yok yani o yüzden, sadece midem boş kalmasın diye
  • Gerçekten, probis mantıklı bi protein kaynağı değil. Mesela hafta başında bi tencere yemek yapıp tüm hafta onu yiyebilirsin. Bi et bi zeytinyağlı falan, akşam eve gelince atarsın mikrodalgaya yersin uğraşmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haşlanmış tavuk .
  • Mesajım bulunsun

• Probis, ve diger herturlu abur cuburdan uzak dur onlar isine yaramaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cx7

quote:

Orijinalden alıntı: HALO

probis nedir kardeşım içinde deli gibi şeker var onun yerine bal ye daha sağlıklı yulaflı muzlu ballı tarifler var

hocam zaten zayıf sayılırım, probisteki şekerden önce paket paket yediğim cipslere aburcuburlara dikkat etmem lazım.sorun yok yani o yüzden, sadece midem boş kalmasın diye

yok fark etmez sağlıklı sağlıksız zayıf şişman hiç fark etmez kardeşım saglıksız karbonhitrattır o dediğim gibi yulaf tan al karbonhitrati bak bir sürü vücüt geliştirme uzmanınn videoları var bunları hazırla dedikleri uzun araştırmalar yap
  • Öncelikle zayifsiniz diye sagliksiz kalori almayin, bol protein ve karbonhidrat tüketmeniz lazim ve biraz saglikli yag. Kilo alacaksiniz fakat kiloyu kas olarak almalisiniz. Ve bu uzun bir süreç olacak. Kötü kalori alip basarsaniz biraz kas biraz yag olarak alirsiniz kiloyu kötü olur.

• öneriler için teşekkür ederim, peki başka tavsiye ettiğiniz yiyecekler neler
  • Sırf 7 yıldır hiçbir mesaj göndermediğim hesabımı hortlatmak için mesaj atıyor gibi görünebilirim ama kavurmada yiyebilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAMIKAZE

Sırf 7 yıldır hiçbir mesaj göndermediğim hesabımı hortlatmak için mesaj atıyor gibi görünebilirim ama kavurmada yiyebilirsin bence

hocam öneri için teşekkürler, eti değerlendiremiyor bizimkiler, gram gram da hesaplayamam ama elimden geldiğimce tüketeceğim :D
  • Probis ne be Leblebi ye daha iyi.
  • Ton balığı (fazlası civa birikimi yapıyormuş ben de yeni öğrendim)
    Yoğurt,yulaf ezmesi
    Bol bol yumurta,haşlama ya da omlet nasıl yiyorsan
    Günlük süt
    Bulgur
    Yeşil mercimek
    Lor peyniri

pratik bazı sporcu besinleri.
  • Probis nedir ya. Ye gavurmayı çok takılma detaylara

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Ton balığı (fazlası civa birikimi yapıyormuş ben de yeni öğrendim)
    Yoğurt,yulaf ezmesi
    Bol bol yumurta,haşlama ya da omlet nasıl yiyorsan
    Günlük süt
    Bulgur
    Yeşil mercimek
    Lor peyniri

pratik bazı sporcu besinleri.

Teşekkür ettim hocam
  • Çukulata ile beslen derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.