|
Bildirim
|
22 yaşında olmama rağmen hiç sevgilim olmadı. Bu yaşa gelene kadar çok şey öğretti hayat bana. Mesela kızlar konusunda. Kızlar, seni sen olduğun için değil de senin sahip olduğun özellikler (para, yakışıklılık, boy) için tercih ediyor. Bir de işin trajikomik tarafı kız kendi özelliklerine bakmadan her zaman erkere en iyisini istiyor, sanki en iyisine layıkmış gibi. Benim düşüncem, tipi benden daha aşağı seviyede olan kızlar benimle birlikte olmalıydılar ama kızlar oyunu kuralına göre oynamadığı için oyunun ağzına sıçtılar.
Eskiden üç beş erkek arkadaşım olurdu lisedeyken takılırdık ama şimdi hiç arkadaşım kalmadı hayatımda. Herkes dağıldı. Farklı şehirler, farklı üniversiteler... Bulunduğum il olan İstanbul'da da 3 senedir üniversite eğitimi almaktayım ama sosyal ilişkilerim çok zayıf olduğundan dolayı kimseyle arkadaşlık bağı kuramadım. Kendi kendimin arkadaşı oldum ben de. Ne yapsaydım ki başka yani? Bu arada ben de yalnızlığın müptelası oldum sanırım. Bir saatten sonra şöyle düşünüyor insan: "aaaa kim uğraşıcak herifin tekiyle arkadaş olmaya çalışacam da yok bilmem ney. Sonra uğraş dur." Aynen böyle düşünüyorum bir yalnızlığın müptelası olmuş birisi olarak. Zor geliyor konfor alanımı terk etmek. Yalnızlığın tadını aldım bir kere çünkü. |
Çoğunuz gençsiniz insanın kendine yediremediği durumlar olur terkedilirsin aldatılırsın işsiz kalabilirsin yıkılabilirsin belki sevdiğini para yüzünden kaybedebilirsin şartlar elvermeyebilir lanet edebilirsin birisi ölebilir çaresiz kalabilirsin hayat böyle.
Bu ülkede zor ama kafayı yememek istiyorsanız ya iş bulun ya hobi. Birşeylerle uğraştıkça başardıkça kendinize olan güveniniz veya insanlara olan güveniniz yerine gelir yine birine inanacak güvenecek hale gelirsiniz. Bu sürede geçen zaman kayıp gibi gelir ama kişiliğiniz elvermiyorsa tek çare bu. Özetle kendinizi oyalayın ki unutabilesiniz yeniden başlayabilesiniz. Yalnızlık iyi değil ve bu dediklerimi yapmadan yeni insanlarla tanışıp şans yaratamazsınız. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 14 Eylül 2019; 1:54:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|