Şimdi Ara

YALNIZ KALPLER DH ÜYELERİ KIZ BULMA HAREKETİ [HEDEF 23 TEMMUZ] [BABA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
5
Favori
5.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gavuroglan

Yüz yüze tanışacaksınız o zaman dediginiz gibi aklı başında bir kızla internetten tanismak samanlıkta iğne aramaya benzer, oyle tipler arıyorsaniz tinder geçebilirsiniz instada twitterda agzinizla balik tutsanız ilgisini çekin cekebilirseniz. Turkiyede ortamin arkadaş arkadaşı olmazsa ise yaramaz

internet ortamında hiç tanımadığın kızlar la zor en azından türkiye de

ben tinder da takılıyorum memleket bitik gerçekten sohbet iyi güzel fakat kızlar reel de buluşmak için çok nazlanıyor

pasaport u bi alıyorum rusya ya günde en az 10 15 eşleşme az çok rusça da var evet orada olmadığımı söylediğim zaman bozulan veya eşleşmeyi kaldıran da var fakat en az % 70 i watsaptan ekliyor ha ne mi yapacağım kara yolları açılırsa rusya ya gideceğim motosikletle

reel de kız manita işlerine girecek arkadaşlara tavsiyem ilgi çekici hobileriniz olsun fakat bunu kendiniz için yapın yani isteyerek yapın eğlenmeyi bilin tipiniz ve maddi durumunuz gerçekten önemli değil

mesela yabancı dil kursuna gidin yüzme ye gidin trekking yapın müzik aleti çalmayı öğrenin

• up, kaç kişi olduk harekete katılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanguardia

up, kaç kişi olduk harekete katılan

Hocam katıldığını söyleyen bir siz varsınız, ben varım. Harekete katıldığını duyurmamış gizli dhliler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkansızı istiyorsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uyuyakaldım

imkansızı istiyorsun :D

dhlilerin kız bulmasını mı diyorsun hocam

• tüm dhyi bilemem hocam kendimi baz alarak söyledim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyakaldım U kullanıcısına yanıt

bu konu bu yüzden var hocam. olmaz, imkanı yok diyen üyeleri kurtarmak için.

• yeterince tecrübeliyim eğer dalga geçmicekseniz yardımcı olmak isterim . ilk ilişkim 2.5 yıl sürdü . bugün 12 de kalktım çünkü rus bi kızla görüştüm dün gece 4 saat civarı. yani tecrübelerime güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 13 Nisan 2021; 11:7:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 Kasım 2020

yeterince tecrübeliyim eğer dalga geçmicekseniz yardımcı olmak isterim . ilk ilişkim 2.5 yıl sürdü . bugün 12 de kalktım çünkü rus bi kızla görüştüm dün gece 4 saat civarı. yani tecrübelerime güveniyorum

akıt hocam. öğret bize.

• kıza nasıl gidiyor diye mesaj attım biraz geç dönüp, kampüste kedi köpek beslemesi yapıyordum dedi. Hiç alakam olmadığı konular, o kadar alaksızım ki ne yazıcağımı bulamadım kıza, hani daha ilk mesajlarım sıkmak da istemiyorum nerden nereye bağlasam konuyu ne konuşsam kızla hiç bilmiyorum. BENİM GİBİ Bİ ÇAPSIZA YARDIM EDİN :S

• Avanguardia kullanıcısına yanıt

hocam demek ki kız hayvanları seviyormuş, oradan gir. benim köpeğim vardı adı şuydu çok seviyordum diye biraz anlat. kız sonra ne olduğunu sorunca, öldü de. nasıl öldüğü önemli ama, senin suçunsa kız senden nefret eder. hastalığa falan yakalanmış olsun mesela, veterinerlerde sabahladım de. köpeğin için uğraşmış ama yine de onu kaybetmiş yaralı bir hayvansever taklidi yap.

• Lan hadi bulduk diyelim para yok iş yok güç yok kız cebimize bakacak tipten çok o zaman ne yapacan  

Berkecan olmakla gün kurtuluyor düşünüyor olabilirsin ama tüm kızlar maddi güce bakar... Tip 2. plandadır... Doğacak çocuklar için teminat olarak görürler maddi kaynakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

hocam demek ki kız hayvanları seviyormuş, oradan gir. benim köpeğim vardı adı şuydu çok seviyordum diye biraz anlat. kız sonra ne olduğunu sorunca, öldü de. nasıl öldüğü önemli ama, senin suçunsa kız senden nefret eder. hastalığa falan yakalanmış olsun mesela, veterinerlerde sabahladım de. köpeğin için uğraşmış ama yine de onu kaybetmiş yaralı bir hayvansever taklidi yap.

niye herkes yalan söylememi istiyor anlamıyorum ki, ben bi ilişkiye başlayacağım kızla ilk cümlemin yalan olmasını istemiyorum ://

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanguardia

niye herkes yalan söylememi istiyor anlamıyorum ki, ben bi ilişkiye başlayacağım kızla ilk cümlemin yalan olmasını istemiyorum ://

Alıntıları Göster

hocam o zaman senin nasıl hayvanları çok sevdiğini ve onlarla ilgilenmek istediğini ama fırsat bulamadığını söyle. kızın seni birlikte hayvanları beslemeye çağırmasını sağla. o seni davet etmezse sen kendini et. ben de kampüste bakayım besleyeyim de mesela, biraz sonra da hatta sen arada ilgileniyorsan ben de geleyim de. böylece bir çeşit buluşma kazanmış olursun.

• hocam züğürt oğlu züğürt de değiliz yani. pahalı olmayan yerlerde yemek de ısmarlarız.

• quote:

hocam o zaman senin nasıl hayvanları çok sevdiğini ve onlarla ilgilenmek istediğini ama fırsat bulamadığını söyle. kızın seni birlikte hayvanları beslemeye çağırmasını sağla. o seni davet etmezse sen kendini et. ben de kampüste bakayım besleyeyim de mesela, biraz sonra da hatta sen arada ilgileniyorsan ben de geleyim de. böylece bir çeşit buluşma kazanmış olursun.

Alıntıları Göster

he valla iyi dedin gömlek kardeş, buradan yürünür

• Avanguardia kullanıcısına yanıt

kolay gelsin hocam

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt

int main(){

printf("yazılım öğrenmek sadece laftadır...");

return 0;

}

• quote:

kolay gelsin hocam

YANLIŞ ALARM KIZ BENDEN BÜYÜKMÜŞ    aahhhh çok utandım şimdi

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.