Şimdi Ara

Yalnız Kalmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu bir manyaklıkmıdır..insanlar etrafımda olunca belli bir zamandan sonra öldüresim geliyor..yalnızlığı aşırı seviyorum ufaklığımdan beri..Bazen o insanların sesi dayanılmaz bir hale geliyor boğasım geliyor..Evim 5.katta penceren bazen insanları izliyorum öyle hareket yapıyorlarki katledesim geliyor..Sahte yalan hareketler..2 arkadaş gidiyoruz biri denk gelir onunla konuşur haha hihi güler müler o gidince ulan bu da ne .bn. insan falan..insanlardan nefret ediyorum o zaman..

Yalnızlığı çok sevmeme rağmen arkadaşlarım çok var hep eve gelip giderler ulan gelmeyin diyemiyorum..Evde tek başıma kalmayı şarkı söylemeyi çok ama çok seviyorum..Bir insan gelince aşırı rahatsız oluyorum..Buna anne ve babamda dahil..

Bu Yalnızlığı sevdiğimi fark ettiğimde yaşım 12-13 dü..Şu anda 22 yaşındayım..

Bu bir manyaklıkmıdır??

• yalnız olan insan ders çalışır,birşeyler üretir,icad eder, kitap yazar ya da kitap okur. üniversite arkdaşlarımın kimisi diyorki evde sürekli birileri var kardeşim var.ders çalışamıyorum,konsantrem bozuluyor diyor. ben de yanlızlığa seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

yalnız olan insan ders çalışır,birşeyler üretir,icad eder, kitap yazar ya da kitap okur. üniversite arkdaşlarımın kimisi diyorki evde sürekli birileri var kardeşim var.ders çalışamıyorum,konsantrem bozuluyor diyor. ben de yanlızlığa seviyorum.

bende üni okuyorum..Aha şimdi 3 arkadaşım evden çıktı dışarı o kadar rahatım ki..Resmen bir rahatlama hissediyorum
  • bende yalnızlığı çok seviyordum... ta ki psikolojik sorunlar çıkana kadar...
  • korkumda o delirmek..kafayı yemek..

ps : metafizik olaylara inanmıyorum.
  • Bu olay bende de var yalnız değilsin yani :)
    eskiden kimse beni sevmezdi şimdi tam tersi ben herkesden nefret ediyorum.Hatta bu nefret o kadar ileri gidiyor ki insan nefret etmekten nefret ediyor...
    şimdi de kafamda bir taraf iyi bir taraf kötü düşünüyor , kafa çorba oluyor bir süre sonra, manyaklıkta bana yaklaşamazsın herhalde...
    benim sana tavsiyem 'ulan ne oldu da böyle olduk' yerine nasıl yaparım da kurtulurum bu dertten diye düşün.
    dünyanın kuralı böyle kimi krallar gibi batıda yaşıyor kimi afrikada açlıktan ölüyor , biz ise ne yaşıyabiliyoruz ne ölebiyoruz
  • Bende de var dostum yanlızlık güzeldir niye manyaklık olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yalnız kalmak gibisi yok
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya direkt yalnızlık değil benimki..humanafobi diyelimmi (bknz : element uydurma ) gerçekten yalnızlık çok hoşuma gidiyor..Daha doğrusu kalabalık içindeki yalnızlık..neredeyse tüm gün insanları izliyorum şu an da bile pencereden 20-25 kişiyi izliyorum önümüzde park var biri gelince eve/yanıma rahatsız oluyorum..Cidden korkuyorum kendimden bir insan bir insanı görünce niye rahatsız olurki..

+ şöyle birşeyde var etrafımdakiler (narsistlik değil bu yanlış anlaşılmasın) gerçekten hepsi çok severler beni hep muhabbet etmek isterler zaman geçirmek isterler (şuraya gidelim şuraya gel takılalım vs.vs.)..Gerçekten bunalıyorum en sevdiğim dostlarımı bile aramak istemiyorum..fakat o insanlar bana o kadar değer verirken ben hiç sallamıyorum gerçekten uyuz oluyorum bu durumuma..Kız/erkek farketmiyor çoğu öyle..yalnızlığı sevmesem 1 dakika boş anım kalmıcak gerçekten...Kurtarın beniiiiii

• Sen yine insanlari izliyorsun. Onlara tahammul edemeyenler var. Yolda giderken insanin sesi, sacma laflari, aptal konulari, salakca yorumlari, arabalarin kornalari, sokakta yururken kulaklarimin icine eden insanlarin ayak sesleri, ulan sen kimsin benim kulagima kendi ayak sesini getiriyorsun?

Benim yanimda dolasma hakkini kim sana verdi?
    Seni her ciktigimda gormek mi zorundayim?
    Disariya cikma kdemek benim icin insan gormek mi olmali?
    Aptal giysilerinizi ve hareketlerinizi gormek mi zorundayim?
    Beni istedigim yasamdan ali koyan ney?
    Beni sizi oldurme ve sizden kurtulma, sizi paramparca edip kaninizi suzmemi engelleyen ney?
    O engelleyen neden benim ustumde? Ona neden inaniyorum?

Bu tur dusuncedeki insanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist

Sen yine insanlari izliyorsun. Onlara tahammul edemeyenler var. Yolda giderken insanin sesi, sacma laflari, aptal konulari, salakca yorumlari, arabalarin kornalari, sokakta yururken kulaklarimin icine eden insanlarin ayak sesleri, ulan sen kimsin benim kulagima kendi ayak sesini getiriyorsun?

Beni sizi oldurme ve sizden kurtulma, sizi paramparca edip kaninizi suzmemi engelleyen ney?

dün tam olarak eskişehirde esparkın önünde bir kızı öldüresiye dövecektim kaçtı kız telefonla konuşuyor yanımızda yürüyor ağzında sakız böyle ağzını yamulta yamulta konuşuyor ama hiçbirşey anlaşılmıyor o kadar uyuz bir tipki Kesinlikle dövecektim..

insanların giydikleri şey..Tamam özgürlükte kime göre özgürlük? 65 - 70 yaşlarında bir kadın gördüm giymiş kot pantalon kot ceket ama o kadar antipatik olamaz ya...Geziyorum banklarda oturmuş insanlar..geçerken birkaç kelime duyuyorum o kelimeler bile delirtiyor beni bazen saçma sapan hareketler..Gerçekten ya bu dünya bana göre değil ya da ben bu zamana göre değilim diyorum çoğu zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 28 Nisan 2010; 13:42:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist

Sen yine insanlari izliyorsun. Onlara tahammul edemeyenler var. Yolda giderken insanin sesi, sacma laflari, aptal konulari, salakca yorumlari, arabalarin kornalari, sokakta yururken kulaklarimin icine eden insanlarin ayak sesleri, ulan sen kimsin benim kulagima kendi ayak sesini getiriyorsun?

dün tam olarak eskişehirde esparkın önünde bir kızı öldüresiye dövecektim kaçtı kız telefonla konuşuyor yanımızda yürüyor ağzında sakız böyle ağzını yamulta yamulta konuşuyor ama hiçbirşey anlaşılmıyor o kadar uyuz bir tipki Kesinlikle dövecektim..

insanların giydikleri şey..Tamam özgürlükte kime göre özgürlük? 65 - 70 yaşlarında bir kadın gördüm giymiş kot pantalon kot ceket ama o kadar antipatik olamaz ya..nefret o zaman insanlığımdan..Geziyorum banklarda oturmuş insanlar..geçerken birkaç kelime duyuyorum o kelimeler bile delirtiyor beni bazen saçma sapan hareketler..Gerçekten ya bu dünya bana göre değil ya da ben bu zamana göre değilim diyorum çoğu zaman

Maalesef... Yanlis cagin insanlariyiz. Teknolojiyle beraber, toplum arasinda "tek" olustu. Yani olunmasi gereken, populer olan ve normal olan diye tanimlayabiliriz. O sana uymazsa, bu cagda tutunman zor. Yalnizliga mahkumsun.

• Kurun bi Yalnızlar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Kurun bi Yalnızlar Kulübü

sence yanlışlık olmazmı..Hem yalnız diyoruz hem klup kuruyoruz

hayatta en sevmediğim olay aklımdaki şeylerin düşündüğüm şeyleri karşı tarafa aktaramamak..beynimde olanları anlatıyorum anlatıyorum kafayı yemişsin sen diyorlar...
    hadi dedim dinde vardır bunun çözümü tüm kutsal kitapları okudum daha beter oldum en ufak örneği ; islamda zina içki vs. yasak..fakat cennet anlatılırken kevser şarabından bir girilir hurilerden çıkılır..kaçtane hocayla hacıyla çatıştım bu yüzden..hiçbiride mantıklı cevap veremedi..Cevaplar..

• birgün gelecek evleneceksin sosyal olmak zorunda kalacaksın,aslında insanlara uzak olmana gerek yok fazla yaklaşmazsan sokmazlar ama her zaman gardını almış olarak dolaş ve arkanı kolla...
  • Bence fazla yalnız kalmamalısın psikolojin açısından iyi değil.En azından 1 tane gerçek dostun olmalı sırdaşın olmalı.
    Eğer toplumda fazla dikkat çekmemek istiyosan resmi ol ciddi olursan bence sorun kalmaz.
    Bi insana mesafe koyduğunda zaten seninle uğraşmaz fazla.
  • Yalnızlık paylaşılmaz.
    Aynen senin gibi düşünüyorum.Aklımdaki tüm dışa vurmadığım düşünceleri sen buraya yazmışsın.İnsanları sevmiyorum.Asosyal falan değilim.Hayat güzel şimdilik.
  • beyler yanlış anlaşılmasın asosyallikle alakası yok ama asosyalliğin tanımı nedir o da ayrı birşey..Yani sinemaya gidince cafeye oturunca öyle gezince falan sosyalmi oluyor insan??Bence pc başında özellikle forumlarda zamanını ayıranlar aşırı sosyaldir..fakat sinemayada giderim konserede discoyada cafeyede alışveriş merkezlerinede..Ama istediğim yaşam tarzı bu değil
  • quote:

beyler yanlış anlaşılmasın asosyallikle alakası yok ama asosyalliğin tanımı nedir o da ayrı birşey..Yani sinemaya gidince cafeye oturunca öyle gezince falan sosyalmi oluyor insan??Bence pc başında özellikle forumlarda zamanını ayıranlar aşırı sosyaldir..fakat sinemayada giderim konserede discoyada cafeyede alışveriş merkezlerinede..Ama istediğim yaşam tarzı bu değil

Asosyallikten bahsettiğim o anlamda değil.İnsanları sevmekle alakalı olarak bahsettim.

quote:

fakat sinemayada giderim konserede discoyada cafeyede alışveriş merkezlerinede..Ama istediğim yaşam tarzı bu değil

Hakikaten sen konuş ya.Sen konuştukça benim birşeyler söylememe gerek kalmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Kurun bi Yalnızlar Kulübü

sence yanlışlık olmazmı..Hem yalnız diyoruz hem klup kuruyoruz

Olay orda zaten hocam. Toplanacaksınız ama kimse kimseye selam vermeyecek. O gün yaşadığı toplumla kurduğu iletişim problemini anlatıp çıkacak

quote:

hayatta en sevmediğim olay aklımdaki şeylerin düşündüğüm şeyleri karşı tarafa aktaramamak..beynimde olanları anlatıyorum anlatıyorum kafayı yemişsin sen diyorlar...
    hadi dedim dinde vardır bunun çözümü tüm kutsal kitapları okudum daha beter oldum en ufak örneği ; islamda zina içki vs. yasak..fakat cennet anlatılırken kevser şarabından bir girilir hurilerden çıkılır..kaçtane hocayla hacıyla çatıştım bu yüzden..hiçbiride mantıklı cevap veremedi..Cevaplar..

Orda söylediklerin çelişki gibi düşünebilirsin ancak bir bütün olarak ele alındığında tam bir ders niteliğindedir. Sadece huri ve kevser şarabından bahsetmiyor önce kafirleri uyarıyor, uğrayacakları azaptan bahsediyor sonra iyiliklerden bahsediyor. Yani hem uyarıyor hem sevindiriyor.

Özet olarak Allah Tealâ kâfirlere olan vaadini andıktan sonra iyile­re olan vaadini de açıklamıştır. Allah Teâlâ, kullarının uhrevî nimetlere dair yaklaşık bir fikir edinmelerini sağlamak ve onlar­da bir arzu uyandırmak için, birçok âyette olduğu gibi burada da idrak ve anlama gücüne göre temsilî bir anlatımla bu dünyada en çok ihtiyaç duydukları, arzuladık­ları, sevdikleri maddî-bedensel hazlardan örnekler vermiştir. Bu anlatımda Kur'an'ın ilk muhataplarının beklentilerinin dikkate alındığı da söylenebilir, keza bu anlatımdan, âhirette cennete girmeyi hak eden her bir insana, dünyadaki ame­line zihnî ve ruhî kemaline, mutluluk anlayışına ve beklentisine göre neleri istiyor ve bekliyorsa onların verileceği sonucunu çıkarmak da mümkündür Bu anlatım. Cennette mü'minler için hazırlanan eşleri tasvir etmek­tedir. Bunlar genellikle iki kısımdır: Biri, Cennet yaratıldığı zaman orada yaratılan «Huri» denilen ve mahiyeti bizce bilinmeyen bakire ve yaşıt eş­lerdir. Diğeri, dünyadaki sâliha eşlerdir ki, Cennet'e girince onlar da huri misali yaşıt duruma gelir ve taze kız görünümü alırlar.

• Yalnızlıktan nefret ediyorum . Yakınlarımla mutluluklarımı ve üzüntülerimi paylaşmadığım zaman çıldıracakmış gibi oluyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.