Şimdi Ara

yaLnız kalamıyOruzzz :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar sorabilirsiniz neden şimdi konu açtın diyeee walla bu dertlerimi birine anlatmam lazım .Okulda bi kızla çıkıyorum onu seviyorum ama okulda bi türlü yalnız kalamıyoruz yalnız kalıyoruz bi arkadaş damlıyo hemen onu postalıyorum başkası damlıyo onuda postalıyorum bugün almanca hocası geldi sınıfta kızla yalnızken sap sap baktı bir şeye mi baktınız hocam dedim yok yok dedi napionuz dedi ing çalıştırıom dedim oda yemedi ama yemiş gibi yaptı gitti.. Sonra kolumu attım tam işe atılcam beni seven diğer kız geldi kız geçen sene okulun kapısında bi ağlayış bi ağlayış hocalar bile bilio beni sevdiğini yeşil gözlü falan çok güzel bi kız bizi bu halde bi gördü başladı ağlamayaaa bağrıyom arkasından Asiyeeeeeeeeeeeeeee kız koridor boyunca ağlayarak gitti tabi hocalar falan geldi gene bu salağı susturmaya Tabi bizim beraberlik gene yalan oldu..Teneffüste gene yanıma qeLio bizim hocalar haberleşiyo mu ne ikide bir bölüm odasına çağırıyolar..La deLi oldum dedim son derse girmicez lan yetti artık Neyse girmedik okuldan tam çıkıyoduk bu seferde bizim kurucu gördü nereyee diye la bu sefer sınıfa yolladı..Ben küfür ede ede gittim sınıfa çok şansıızıımmm.YaLnız kaLamıyoruz...

walla içimi dökmek istedim kusura bakmayın

• ya bu kızlar ne garip yaratıklar kanka ya benimde dertlerim var..msn i pm atarsan konusurz..
  • valla ne dielim hocam sizinkide şans

asiye ye güldüm ama filmlerdeki gibi
  • garsoniyer mi lazım onu mu demek istiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

garsoniyer mi lazım onu mu demek istiyorsun

Garsiyoner ne hocam yaff

@coyjonquil

Walla çok doğru söyledin de birden içimden geldi söylemek Yani bir fenotip tanımlaması yapmak istedim..Olmadı dimi

• abi yannız kalmak istiosan sende okul gibi DANGEROUS ZONE seçmissin aga...annen baban çalışıyo mu ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

valla ne dielim hocam sizinkide şans

asiye ye güldüm ama filmlerdeki gibi

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaaa arkadaşlar bende dertliyim
    iki kız arasında kaldım ikiside beni sewiyo bende ikisini sewiyom ikiside felaket ilgi gösteriyo
    biri tam istediğim tarzda bi sarışın ötekiside tam istediğim tarzda esmer yaa ama ikisinide sewiyom we kırmak istemiyom walla birbirlerinden haberleri olcak diye ödüm kopuyo birisi zaten hasta beyninde kis war tedavi görüyo o canımı sıkıyo napcam ben yaa
    şimdi diceniz ikisinide idare et zamanında 4 kızı birden idare ediyoduq ama bunnarı sewiyom yaa bunnar eskiler gibi kaşar deiller yaa ikiside nerden buldu aynı anda beni

dipnot:yaa bu topic dertleşme topiği olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: WrXsTi

abi yannız kalmak istiosan sende okul gibi DANGEROUS ZONE seçmissin aga...annen baban çalışıyo mu ki ?

ßaba çalışıyor da anne çalışmıyor yani housewife ... evde very Dangerous zone
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

yaaa arkadaşlar bende dertliyim
    iki kız arasında kaldım ikiside beni sewiyo bende ikisini sewiyom ikiside felaket ilgi gösteriyo
    biri tam istediğim tarzda bi sarışın ötekiside tam istediğim tarzda esmer yaa ama ikisinide sewiyom we kırmak istemiyom walla birbirlerinden haberleri olcak diye ödüm kopuyo birisi zaten hasta beyninde kis war tedavi görüyo o canımı sıkıyo napcam ben yaa
    şimdi diceniz ikisinide idare et zamanında 4 kızı birden idare ediyoduq ama bunnarı sewiyom yaa bunnar eskiler gibi kaşar deiller yaa ikiside nerden buldu aynı anda beni

dipnot:yaa bu topic dertleşme topiği olsun

Kardeş walla bende diyorum diğer kızıda mı idare etsem diyorum ama birbirlerinden haberleri olur diye korkuyorum ikisinide kaybetmek var asiyeyide üzmek istemiyorum kız gerçekten seviyo ya bizi görünce hemen gözleri doluyor çıktığımında sıra arkadaşı aynı zamanda ikiside fen sınıfında yan yana oturuyo başka zaman kızın yanına geliyo ben olunca gelmiyor ama off offf onunda mutlu olmasını istiyorum ya

• sizin okul sadece binadanmı ibaret
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

sizin okul sadece binadanmı ibaret

tuvaLet deme orası bana ters

Haftasonu sinemaya restauranta falan nereye isterse götüreyim diyorum amaa kursa gidiyo günün çoğunluğu bitmiş oluyo gitmeyincede evi arıyolarmış üf be imkan var fırsat yok
  • oo eywah kanka sen o zaman istanbuldamısın 2 ay sık dişini bende eve çıkmış olurum:) fazla gürültü yapmamak şartıyla tepinebilirsin deşarj ol Kıh Kıh Kıh..(Deerli Gibi Gülme)
    Edit:Ciddiye alınmasın...

quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

quote:

Orjinalden alıntı: WrXsTi

abi yannız kalmak istiosan sende okul gibi DANGEROUS ZONE seçmissin aga...annen baban çalışıyo mu ki ?

ßaba çalışıyor da anne çalışmıyor yani housewife ... evde very Dangerous zone

• Yahu pardon ama bir şey sorabilir miyim?

Olabilir,insanlar ergenlik döneminde her önüne gelene aşık olabilir ama, sizcede durum biraz abartılı değil mi? Yani diyeceğim şu: Bugün Ülkemizde yayınlanan okullu dizilerde filan herkes birbirini seviyor (aşık ) Şimdi heryerde mi durum böyle? Merak ettiğimden mütevellit soruyorum.
  • ya varya aynısınız ıste sevgılınle yalnız kaladıgından dert yanıyosun dıyer yanda kız cok güseldı faln dıyosunn

kınıyorum senii
  • quote:

quote:

Haftasonu sinemaya restauranta falan nereye isterse götüreyim diyorum amaa kursa gidiyo günün çoğunluğu bitmiş oluyo gitmeyincede evi arıyolarmış üf be imkan var fırsat yok

yok olm ne tuwaleti ya yuh

ne bilem oğle araları fln biere gidin dicem ama tabi oğle arası warsa weya nebilim bizim lisede kuytu bi çok yer wardı ah ulan lise yıllarıı

• quote:

Orjinalden alıntı: Noel_BaBa

Yahu pardon ama bir şey sorabilir miyim?

Olabilir,insanlar ergenlik döneminde her önüne gelene aşık olabilir ama, sizcede durum biraz abartılı değil mi? Yani diyeceğim şu: Bugün Ülkemizde yayınlanan okullu dizilerde filan herkes birbirini seviyor (aşık ) Şimdi heryerde mi durum böyle? Merak ettiğimden mütevellit soruyorum.

prim yapan aşkta ondan gidipte belirli integral nasıl çözülürü anlatıcak halleri yok ya
  • quote:

quote:

quote:

yok olm ne tuwaleti ya yuh

ne bilem oğle araları fln biere gidin dicem ama tabi oğle arası warsa weya nebilim bizim lisede kuytu bi çok yer wardı ah ulan lise yıllarıı

Öğle arası falan var okulun kantinini yıkmışlar zaten şimdi okula havuz yapılıyor koca bina var inşaat halinde hemen okul bahçesinin orda neyse o bina olmaz kantinde olmaz sınıfa girerim kapıyada bekçi koyarım ama ne öyle abazalar gibi olmuyor..Geçen seneki gibi uludağa falan bi gezi olsa otelde kalsak ne güzel olur yaaa .Bizim okul sadece bina kuytu bir yer yok yaaa

• Birazdan fazlalıklara adaylar çıkar
  • KINAMAYIN BENİİ

@WrXsTi

Walla ben razıyım kira kaç para istiyosan vercem bi otele gitmek istemiyorum imaj meselesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.