Şimdi Ara

Yalnız çalışmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş hayatında bildiğiniz üzere nerde çokluk orda ... Sevmediğiniz bi insanla aynı ortamda çalışmak kadar berbat bi duygu yok. Bilgisayar programcılığı mezunuyum ama çok anlamıyorum. Biraz tekrar yapsam php ve asp.net sular seller gibi olurum bi öneriniz varmı yalnız çalışabileceğim. Illa bilgisayar alanındada olmayabilir her türlü.mesela tır şoförlüğü gibi vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yani bu konuya yorum yapacak biri

• Jigololuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Jigololuk

Günah olmasa yapardım

• ben yaparım jigololuk
  • up
  • site yapmadan falan anlarsan yap prim yapmayısını sağla sat veya ordan kazanç sağla kirala
    bunların hepsini evde yapıyosun asosyelsen tam senlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    çok çalışmak gerekliymiş
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

site yapmadan falan anlarsan yap prim yapmayısını sağla sat veya ordan kazanç sağla kirala

üstteki cümleden hiçbişey anlamadım daha açık yazarmısın. ayrıca asosyallik değil hocam ya normal arkadaşlarım var tabi çıkıp gezmede sıkıntı yok ama iş hayatında sıkıntı çıkıyor illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

site yapmadan falan anlarsan yap prim yapmayısını sağla sat veya ordan kazanç sağla kirala

üstteki cümleden hiçbişey anlamadım daha açık yazarmısın. ayrıca asosyallik değil hocam ya normal arkadaşlarım var tabi çıkıp gezmede sıkıntı yok ama iş hayatında sıkıntı çıkıyor illaki.

şöyle diyim dayım 97 den beri falan site yapar tasarımcı arkadaşı var ona site tasarımını yaptırıyo sonra sitenin reklamını veriyo siteden para kazanıyo sohbet.net gibi eskiden kaliteli siteleri vardı chat.org eskiden iyi bi siteydi işte böyle para kazanıyo

• Tır şoforlüğü en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.