Şimdi Ara

Yalın internet mi? Gsm 3Gli internetmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde superonline adsl var ayda 50TL veriyorum. Ayrıca kullanmadığım telefon hattı var ayda 25TL veriyorum.

Superonline sınırsız 8Mbit'e kadar (1-2mb çalışıyor)

Bu ikisinide iptal edip 3G'li bir mobil internet veya yalın internet almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz.
    Hız 1-2mbit beni idare ediyor ama toplamda ayda 10gb civarı kullanıyorum.

• hocam aveanın 10gb net paketi var, 50tl diye hatırlıyorum. 12 ay taahhütlü olması lazım

21mbps destekli cihaz veriyorlar, kullanım olarak da 4-6 mbps civarında bulunduğum yerde. mevkiye göre hız değişebilir ama bence güzel bi paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Joe. -- 23 Temmuz 2013; 21:47:16 >
  • Hocam teşekkür ederim güzelmiş gerçekten. Hem internet taşınabilir olur.

Bağlantı kopmaları olurmu istanbulda (esenyurt,beylikdüzü)
  • Kopma pek yaşamadım, güngörendeyim

bu arada geç gördüm hocam k bkma
  • 1 yıl taahütlü 50 tl verip 10 gb kotalı 3g internet almaktansa, 1 yıl taahüt verip herşey dahil 55 tl'ye 8 mbit yalın internet almak çok daha mantıklı bence..sınırsız ayrıca
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    hat değerlerine bakmak lazım 1 mbiti köyler bile almıyo (8 i neden alamıyorsun)

modem sayfasına gir tarayıcıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

1 yıl taahütlü 50 tl verip 10 gb kotalı 3g internet almaktansa, 1 yıl taahüt verip herşey dahil 55 tl'ye 8 mbit yalın internet almak çok daha mantıklı bence..sınırsız ayrıca

55tl ye hangısı verıyor sınırsız yalın ınternet??ttnet 78 superonlıne 24 ay taahutlu ılk 4 ay 14 sonrakı 20 ay 73 tl ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

1 yıl taahütlü 50 tl verip 10 gb kotalı 3g internet almaktansa, 1 yıl taahüt verip herşey dahil 55 tl'ye 8 mbit yalın internet almak çok daha mantıklı bence..sınırsız ayrıca

55tl ye hangısı verıyor sınırsız yalın ınternet??ttnet 78 superonlıne 24 ay taahutlu ılk 4 ay 14 sonrakı 20 ay 73 tl ????

yalın internet..

yeni abone olunacaksa 1 yıl taahüt verin 1 yıl boyunca 55 tl ödeyin..

sınırsız 8 mbit 50 gb akk olan tarihe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.