Şimdi Ara

yaklaşık 1000 1300 lira arası android IOS farketmez TELEFON TAVSIYELERI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni telefon almayi düşünüyorum pişman olmamak için sizin yorumlarınızı istiyorum. IYI FORUMLAR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berat11231

Yeni telefon almayi düşünüyorum pişman olmamak için sizin yorumlarınızı istiyorum. IYI FORUMLAR.

lg g2 16gb
  • G2
  • İphone 5(2.el) veya g2-Nexus 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Yeni telefon almayi düşünüyorum pişman olmamak için sizin yorumlarınızı istiyorum. IYI FORUMLAR.

lg g2 16gb

hocam sizde 16 gb mı var? Yetiyor mu size
  • quote:

quote:

lg g2 16gb

+1.Kitkatla akar gider.
  • G2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000-1500 tl telefon önerisi
    10 yıl önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

quote:

lg g2 16gb

hocam sizde 16 gb mı var? Yetiyor mu size

ben 16 gb olanı nı kulanıyorum memlunumda bana yetiyor.gb secenekleri kişi kendi belirler fotoraf cok cekerim tlfnumda depolarım video falan cekerim müzik oyun cok oynarım dersen 32 gb kal kesinlikle oyunun hergecen gün botutları artıyor.dikate al 16 gb alsan otg destegide mevcut flash bellek atarsın.ama maddiyatta sorun yoksa 32 gb alman tavsiye cihaza gelelim ben resmi garantiden sasmam.cihaz cook iiii kasa plastik ama en iyi plastik kasalardan 1 tanesi bence en iyisi.hızlı akıcı stabil dtakılma donma rastlamadım android olupta takılma donma olmaması beni cok sasırttı samsung un çöpünden sonra yağ gibi tek sorunu hafif ısı sorunu kasa içi dar sd 800 malumbütün tlfnlarda ısı var.belirteyim.lg ye laf atanlar suydu dandikti servis sıkıntı falan yalan güncellemeyi çözmüşler servisinde sıkıntı olucana zannetmiyorum.lg dandik firma değil işini takip eder.4,4 kit kat geldi.knock code önümüzdeki ay flexi ve g2 kesinlikle geliyor resmi acıklama yapıldı.batarya desen cok iiii ekran cok hoşuma gitti renkleri tam anlamıyla veriyor.otomatik parlaklıkta sorun var oda 4,4 de otomatik ayarlıyor.aldıgın yere dikkat et.kampanyaları takip et sitelerden ben kliksadan 1449-100 puan=1349 resmi garanti memlunum bu özeliklere bu fiyata en iiiiiii cihaz param cok dersen z2 onun yaptıklarını buda yapıyor ama zevk işte.kamera çekiminde sorun yok video gece cekiminde fps düşümü var oda güncellemeye bakar ben sorun etmiyorum benim için yeterli.

• g2
  • LG G2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.