evet, ferrari motorlu bir civic dolaşıyormuş piyasada...
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
evet, ferrari motorlu bir civic dolaşıyormuş piyasada...
O Civic buna benziyormuşmu?
Yok canım, motoru ferrari, dışı bildiğin civic işte...
bububu benim araba sen nerden buldun???
@ esmerce her 100km de depomu fullerim.Hiç şaşmaz tabi şehir içi!Boş depo ile kesinlikle gezmem.Depo yarım oldumu benim için benzin bitmiş demektir
100km oldumu istasyona yanaşırım.Doldur abi derim pompacı sevinerek pompayı takar ve gider.2 adım atar tık pompa atar.E abi senin depo dolu der.Yok abi 100 km oldu işte taş çatlasın 27 TL benzin alır onuda taşıra taşıra koydururum.Abi doldur benzin taşsın derim.
Neyse konuyu dağıttık
Benzin ve mazot daha da ucuz olsa tadını çıkara çıkara yüksek torklu yüksek hp li araçlara binsek
50 yıl önceki Amerika
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
@ esmerce her 100km de depomu fullerim.Hiç şaşmaz tabi şehir içi!Boş depo ile kesinlikle gezmem.Depo yarım oldumu benim için benzin bitmiş demektir
100km oldumu istasyona yanaşırım.Doldur abi derim pompacı sevinerek pompayı takar ve gider.2 adım atar tık pompa atar.E abi senin depo dolu der.Yok abi 100 km oldu işte taş çatlasın 27 TL benzin alır onuda taşıra taşıra koydururum.Abi doldur benzin taşsın derim.
Neyse konuyu dağıttık
Benzin ve mazot daha da ucuz olsa tadını çıkara çıkara yüksek torklu yüksek hp li araçlara binsek
Ne dalga geçiyon elemanlarla yahu
Yalnız 103hp lik makinanın çok bayık olduğu alt devirler vardır,o devirlerde de esasen feci az yakar,tabi trafik sıkışık olmayacak.
quote:
Orjinalden alıntı: newerdais
ne oluyor gene birisi 280 basmış
Yok ya 280 yapan yok. Bazı olasılıklar üzerine bir kaç küçük hesaplama yaptık.
Zaten youtube çıktı arabalar fabrika verilerini altetmeye başladı. Videoya çekip şu kadar hızlı gittim diye göstereceğim diye ne şaklabanlıklar yapıyor insanlar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bir de marifet gibi söylüyo musun 180'in altına hiç inmedim diye.Aferin
sadece denemek için bi kere 237 gördüm, belki daha giderdide ama ben tırstım, ondan sonra hep normal kullanıyorum
olur emredersin bi daha kine söylemem.
quote:
Orjinalden alıntı: desci
bir de marifet gibi söylüyo musun 180'in altına hiç inmedim diye.Aferin
kemal hocam senin araba özel üretim zaten. az yakar çok kaçar:)
caucass ın arabası chipli bea.. 200km ortalamayla 5.0 lt yakıyor.. cidden dipgaz kullanımda tüketim ne? chiptuningli bi aracın ECUsunda belli parametrelerin yukarı çekilmesiyle orj.e göre güçlü olur bu da yakıtı haliyle arttırır..sende durum ne?
siz başarabiliyonuz mu peki?
yoksa kedi ciğer misali bir durum mu var ortada.
Düğün meselesi nooldu hocam? 250'den vaz geçmiş gibisin; ki bence de deneme bile...
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
sadece denemek için bi kere 237 gördüm, belki daha giderdide ama ben tırstım, ondan sonra hep normal kullanıyorum
@berqo_01 konu tam denk gelmiş ancak forumun honda topiği olduğunu hatırlatmak istedim.yer yanlış olmuş. sanırım yanlışlıkla ilettiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: berqo_01
adana mersin arası otobanı 75 km hız yapılabilecek bi yoldur.. full depo lpg li çıktım yola 180-200 km arası yol aldım sonuç 16.90 lt lpg; benzine endekselesk sanırım 10-12 arası bi değere ulaşabiliriz.. aracım 1998 1.6 corolla bu sonuç bu gün gerçekleşti tam da konunun üstüne denk geldi. 10 lt mantıksız geldi..
quote:
Orjinalden alıntı: rallier_61
caucass ın arabası chipli bea.. 200km ortalamayla 5.0 lt yakıyor.. cidden dipgaz kullanımda tüketim ne? chiptuningli bi aracın ECUsunda belli parametrelerin yukarı çekilmesiyle orj.e göre güçlü olur bu da yakıtı haliyle arttırır..sende durum ne?
Biliyorsundur, bizim arabaların(i-vtec) bi özelliği var ,3000 devire kadar 12 süpap çalışır, silindir başına bir emme iki atma süpapı, bu durum fakir benzin-hava karışımı verir ve motor az yakar, ama gaza yüklenince 16 süpap çalışır ve zengin karışım performanslı sürüş sağlar, tabi bunun bedeli fazla tüketimdir, gerek şehir içinde gerekse uzun yollarda gazın dozunu bilirsen az yakarsın, bu birazda arabayla bütünleşmek arabayı hissetmek, ve tabiki deneyimle bağdaşık bir durumdur. Hız denemesi yaptığımda bir depo 100 oktan benzinle ancak çeşmeye gidip dönebildim, izmir çeşme arası 85 km. toplasan 200 km. ancak yapmışımdır, ama izmire döndüğmde depo bitmişti, oysaki normal kullanımda çok düşük değerler yakalıyorum, resimlerinide çektim, artık buna bahane falan aranmaz...
gelelim chip meselesine: bunun tekniği konusunda çok fazla bir şey bilmiyorum, kulaktan dolma bazı bilgilere ulaştım, sanırım bir kaç çeşit chip uygulaması yapılıyor, bir detaylı olanı var, arabanın pek çok bölümüne müdahale ediliyor, birde sadece motorda yapılan programlama var, bu daha çok yeni nesil arabalarda uygulanıyor, benim arabada yapılan bu, yani motorun farklı programlanması, devir kesicinin limitinin yükseltilmesi falan, yapan arkadaş bu konularda uzman, adam motor meslek lisesinde öğretmen, bende öğretmenim, bir süre aynı okulda çalişmıştık, samimiyiz, onun için yaptı , yoksa öyle her gelenle ilgilenmiyor, ama adamın motor ve elektronik bilgisi süper, mesela kendisinin bir city CVT otomatik arabası var, normalde 7 ileri vitesli bir şanzuman ama adam bununda programını bulmuş arabayı 10 vites yapmış, süper olmuş ve gerçekten yakıtı çok azalmış. Benim arabadaki chip uygulaması %10 civarında bir güç artışı sağlamış yani 13-15 HP civarı, ani hızlanmalarda ve son hıza çıkmada bunu gerçekten hissediyor insan, ihtiyaç anında keyfini çıkarmak çok eğlenceli oluyor, sollamalarda falanda araba ok gibi fırlıyor, ama günlük kullanımda gayet sakin kullanırım, ş.içi 70-90 şehir dışı 140-150 benim klasik hızımdır. yüksek hızlarda pek resim çekme fırsatım olmadı ama 17 litreleri falan gördüm, düşük hızlarda çektiğim resimlerden bazılarını aşağıya ekliyorum , kesinlikle shop mhop yok
,
Hocam senin ve benim motorların mantığı farklı, şöyle ki;
Bizim kasada, 3200 devre kadar her 4 sübaptan biri (emme süpabı) az açılır, bu devirden sonra diğerleri kadar açılarak daha fazla hava alıp daha zengin bir karışım yaparak performansı arttırır.
Yeni kasalarda ise emme sübabı daha geç kapanarak bir miktar karışımı salıp biraz daha az karışım yakar ve 1.6 motorlu arabayı 1.4müş gibi çalıştırır. Gaza yüklenince de, emme süpabı diğerleriyle aynı anda kapanarak tam karışımın yanmasını sağlar. Bu yüzden yeni kasalar daha az yakıyor galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Hocam senin ve benim motorların mantığı farklı, şöyle ki;
Bizim kasada, 3200 devre kadar her 4 sübaptan biri (emme süpabı) az açılır, bu devirden sonra diğerleri kadar açılarak daha fazla hava alıp daha zengin bir karışım yaparak performansı arttırır.
Yeni kasalarda ise emme sübabı daha geç kapanarak bir miktar karışımı salıp biraz daha az karışım yakar ve 1.6 motorlu arabayı 1.4müş gibi çalıştırır. Gaza yüklenince de, emme süpabı diğerleriyle aynı anda kapanarak tam karışımın yanmasını sağlar. Bu yüzden yeni kasalar daha az yakıyor galiba.
Peki ağırlıkları eşitlenmiş yeni ve eski kasa kapışsa aradaki 15 hp lik fark ne derece etkili olur? Saygılar.