Bildirim
Yakıt tüketimim nasıl ? (1.2 Fabia ve yoğun trafik)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yuhhhh... manuel mı? ve vites değişikliklerini kırmızı bölgede mi yapıyorsun napiyorsun sen
14.3/100 doğru görüyorum değilmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 10 Eylül 2013; 17:46:28 > -
Vay arkadaş bu nasıl bir tüketim. Anlık değil dimi? Kaç kilometre boyunca yol yaptınız bu şekilde çok merak ettim. Bu yüzden dizele daha çok talep oluyor. Benimkinin boğazını sıksam 7 litreyi geçmiyor yahu
Allah sabır versin gerçekten. -
6.5 yakıyorum en baba trafikte.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci
yuhhhh... manuel mı? ve vites değişikliklerini kırmızı bölgede mi yapıyorsun napiyorsun sen
208 1.2 vti 82 hp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 10 Eylül 2013; 17:47:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005
6.5 yakıyorum en baba trafikte.
208 1.2 vti 82 hp
Bu dediğine kendin inanıyor musun ?
Bu trafik gibi ort. hız 10 olan bir trafiğe gir görürüz 6,5 lt'yi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero-Hour
Evet araç 1.2 atmosferik 70 bg ve manuel vites.
Ayrıca kırmızı bölgede atamam vitesi çünkü hep 1. viteste gittim
neredeyse
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
Vay arkadaş bu nasıl bir tüketim. Anlık değil dimi? Kaç kilometre boyunca yol yaptınız bu şekilde çok merak ettim. Bu yüzden dizele daha çok talep oluyor. Benimkinin boğazını sıksam 7 litreyi geçmiyor yahu
Allah sabır versin gerçekten.
Anlık değil hocam ortalama tüketim. Bu şekilde 9 km yol yaptım.
Sen o arabayı sat. Hatta satıp başkasının başını yakma direk yakquote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_quote:
Orijinalden alıntı: Zero-Hour
Evet araç 1.2 atmosferik 70 bg ve manuel vites.
Ayrıca kırmızı bölgede atamam vitesi çünkü hep 1. viteste gittim
neredeyse
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
Hocam şöyle söyleyeyim. Ben ilk doldurduğumda okula gidersem ki dik bir yokuşu var. Ortalama 8'e kadar çıkıyor. Eve gidersem 6'yı geçmiyor. O hesap yani. Uzun kullanımda bu şekilde olursa mesela hep aynı trafik hep aynı ortalama gibi, pompada da bu değerler okunursa gerçekten aracını değiştirmeyi düşün. Diğer türlü 9-10 gibi değerler normal 1.2 benzinli atmosferik bir motor için. Ama 15'e yakın değerler gerçekten fazla.
-
Öncelikle "az yakacam, hissesini alıp ortak oldugum X marka aracimin bu eşsiz tüketimini foruma koyup hava atacagim" zihniyeti ile, leş" sıcaklarda klimayı, radyoyu camı vs. ne varsa kapatıp, arkadan yedikleri sellektor, korna ve hakaretlere aldırmadan sahte yakıt tüketimi çıkarıp, ardından bunu "arabaya bak yawww, seninki neymisss" diyerek burada paylaşan , neticesinde o aracın ideal olmayan yakıt tüketimine aldanıp sahibi olacaklarin "hani bu az yakıyordu !!!!!!!..,,..." şeklindeki söylemlerine maruz kalmayacagin icin seni tebrik ediyorum!! (cok mu uzun oldu, ne?)
Hacı naptin ya, Adana'da 10km ortalama hız nasıl olur? Araba 2'ye geçmiyor herhalde..
Buda bişey mı tdi golf 7 ile 18.4/100km yaktığımı bilirim ortalama hiz 5 kmh,toplam yol 10km, süre 1s 59dk :)
Yol bilgisayarı bozuk degilse rakamlar dogru foto mevcut.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mem01990
Buda bişey mı tdi golf 7 ile 18.4/100km yaktığımı bilirim ortalama hiz 5 kmh,toplam yol 10km, süre 1s 59dk :)
Yol bilgisayarı bozuk degilse rakamlar dogru foto mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: mem01990
Yol bilgisayarı bozuk degilse rakamlar dogru foto mevcut.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman202
Öncelikle "az yakacam, hissesini alıp ortak oldugum X marka aracimin bu eşsiz tüketimini foruma koyup hava atacagim" zihniyeti ile, leş" sıcaklarda klimayı, radyoyu camı vs. ne varsa kapatıp, arkadan yedikleri sellektor, korna ve hakaretlere aldırmadan sahte yakıt tüketimi çıkarıp, ardından bunu "arabaya bak yawww, seninki neymisss" diyerek burada paylaşan , neticesinde o aracın ideal olmayan yakıt tüketimine aldanıp sahibi olacaklarin "hani bu az yakıyordu !!!!!!!..,,..." şeklindeki söylemlerine maruz kalmayacagin icin seni tebrik ediyorum!! (cok mu uzun oldu, ne?)
Hacı naptin ya, Adana'da 10km ortalama hız nasıl olur? Araba 2'ye geçmiyor herhalde..
Hocam çarşı tarafında baya bir trafik oluyor o yüzden 10 km/h ortalamaya kadar düştü.
Normalde Adana'da 25-30 arası değişiyor ortalama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az bile yakmış. 1.6 dizel aracım 10 Lt den aşağı olmazdı o yolda.
Araç benzinli olunca motorun 1.2, 1.0,1.6 olması farketmiyor, sıkışık trafikte malesef içiyor benzini.quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Az bile yakmış. 1.6 dizel aracım 10 Lt den aşağı olmazdı o yolda. -
10 km ortalama hizda aveo 14 lt jetta 1.2tsi 16 lt mercedes c180 12 lt civari yakiyor. Degerler normal gibi gozukuyor. Sehir ici durkalkli trafikte normal.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
Hocam şöyle söyleyeyim. Ben ilk doldurduğumda okula gidersem ki dik bir yokuşu var. Ortalama 8'e kadar çıkıyor. Eve gidersem 6'yı geçmiyor. O hesap yani. Uzun kullanımda bu şekilde olursa mesela hep aynı trafik hep aynı ortalama gibi, pompada da bu değerler okunursa gerçekten aracını değiştirmeyi düşün. Diğer türlü 9-10 gibi değerler normal 1.2 benzinli atmosferik bir motor için. Ama 15'e yakın değerler gerçekten fazla.
Normalde 8 lt civarında yakıyor Adana trafiğinde ama bugün çarşı tarafındaydım trafik ciddi anlamda yoğundu klima da açıktı uçtu yakıt tüketimi.
-
benzeri trafikte e320 ile 22lt gaz yakmıştım normal bencequote:
Az bile yakmış. 1.6 dizel aracım 10 Lt den aşağı olmazdı o yolda. -
quote:
Az bile yakmış. 1.6 dizel aracım 10 Lt den aşağı olmazdı o yolda.
Ama hocam bu nedir fabrika verisinin iki katı yakar mı bir araba
İstanbul köprü trafiğinde kaç oluyor ortalama hız ve yakıt tüketimi senin aracın ?
Benzer içerikler
- rölantide akü şarj olur mu
- hankook lastik yorumları
- hyundai i20 1.2 benzinli hangi yağı kullanılır
- marshal lastik kimin
- sigorta şişirmesi ağır hasar ne demek
- cupra terramar fiyat
- bmw xm fiyat
- huawei maextro s800
- skoda elroq
- porsche 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X