Şimdi Ara

Yakışıklı olmayıp her kıza kıza yazan erkekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

Arkadaşın yakışıklı olsaydı hareketleri hiç göze batmayacaktı ama. Ben şunu anladım. Ben ve abimin kızlara yazmaya hakkımız olduğu halde yazmıyoruz ama arkadaşım hakkı olmadığı halde yazıyor. Egon güzelmiş.
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Olm ben şunu anlamıyorum yakışıklı olsa nolur olmasa nolur yakışıklı olursa normal olmazsa anormal mi oluyor

Ha ikisinden de hazzetmem ama insanları kategorize etmeniz benim canımı sıkıyor

Sadece 2 tip insan var

İyi ve kötü bu kadar
    İnsanları kategorize etmeyin deyip sadece iki tip insan vardır demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Offff onu da anlayıver bi zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: HerseyiElestirenAdam

Her kıza yazmasın ne birader sanane kime isterse ona yazar.. Şu alttaki sıfatı görüyormusun nerden nere gelmiş para. Çirkin olabilir yazabilir kezban sıfatı taktığıda işte alttaki duruma örnek ve ali ağaoğluna. Para var ve o kezban dediği kızlarda gold digger para avcısı oluyor genelde. Kezban diye sıfat taktığı kızlar kainat güzelimi ne ayrıcalıkları var kendi tiplerine dönüp baksınlar önce makyaj yapıp 2 meme atıp instagrama güzel kız bu buna kimse yazmasın tipsizler diye söylenmekle olmuyor

Alıntıları Göster
    Ronaldonun önceki hali de yakışıklı yalnız kamera ışığı yanıltmasın.

Çene ve buruna bak ayrıca yüz kemiklerinin simetrisine bak, gamzelere bak önceki hali de gayet yakışıklıymış. Sadece dişler bozukmuş.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    aynen hacı gelmiş adamın en kötü çıktığı fotoğrafı koymuşlar.1 fotografa göre yorum yapıyorlar.
  • Ona buna yazanlara bende karşıyım da mesela sosyal medya da birini görüyorsun selam yazdigin an etiketleniyorsun abaza diye . Ulan bu hesaba göre senin çevren gittiğin okul çalıştığın iş kadar geniş hiç dışarıya çıkma iyiymiş. Biz okuldan dönerken 2 kişi olunca otostop çekiyoruz arada 70 km insanlar da alıyor bazen ortak oluyoruz yakıta bazen de almıyorlar bile para . Onların hayatını dinliyoruz tanışıyoruz numarasını aldikarımız bile oluyor. Ne hayatlar var tanışmaktan bu kadar çekinmeye ne gerek var hepimiz buranın insanıyız bu kızların niye bi tarafı kalkık neden erkekler olarak bi taraflarını kaldırıyoruz arkadaşlar yada neden cekiniyorsunuz , terslerse onun ayıbi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.