Şimdi Ara

Yakışıklı olmak neden sorun olur ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
34.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .Zlatan.

Kardeş asıl angut olmak sorun
    bkz:sağdaki sırık(ben)
     Yakışıklı olmak neden sorun olur ?

adada yaşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Beni hatırladınız mı

hatırlamamak ne mümkün her resimli konuda resim çakıyon zaten.

arkadaşım konunun ismi değiştir bence sen hangimiz daha yakışıklıyız yap.bir çoğu resim koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuBeRu -- 23 Temmuz 2008; 13:12:48 >

• Yav simdi resmimi koyacagım yıkılacak forum, sonra ugras dur donanimhaber neden göctü:p

Saka bi yana konuyu acan arkadas madem o kadar yakısıklısın bi resmini koy da gül cemalini görelim,
    neden insanlar resimlerini koymaktan bu kadar cekinirki
  • buraya foto koymanın avantajları..

ifade dahi aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: commant

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

http://img242.imageshack.us/img242/5952/grnt001vw1.jpg

böle artistlik yapması değil koy bi foto seni de görelim konuyu açan yakışıklı

Resim niye öyle?

telden çektim onu soruyosan başka bi sorun mu var

Ya yok daha demin açılmamıştı sadece saçlar görünüyordu onun için dedim ama açıldı şimdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

Yav simdi resmimi koyacagım yıkılacak forum, sonra ugras dur donanimhaber neden göctü:p

Saka bi yana konuyu acan arkadas madem o kadar yakısıklısın bi resmini koy da gül cemalini görelim,

ewt bencede herkes koydu bende dahil o koymadı bi benim resmi büyük koyuverin pls
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

Yav simdi resmimi koyacagım yıkılacak forum, sonra ugras dur donanimhaber neden göctü:p

ewt bencede herkes koydu bende dahil o koymadı bi benim resmi büyük koyuverin pls

Dostum linkin tamamını secip yukardaki image butonuna basacaksın.
    Linkin soluna ve sagına image kodları gelecek.artık msjını gödnerebilirsin bu sekilde resim görnünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallassimo -- 23 Temmuz 2008; 13:28:13 >
  • yapamadım image butonu nerde bide sende yapamadın galiba bende görünmüo
  •  Yakışıklı olmak neden sorun olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commant -- 23 Temmuz 2008; 13:35:37 >
  • yaş kaç commant
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

yaş kaç commant

15 galiba bilmiom ben bu yaş işlerini 94lüyüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

geçen seneden

içimden fake demek geliyo çünkü kıskanıyorum.

LAANN O KIZ NE ÖYLEEE

Kıskanmaktan öte bunu başka yerde görmüştüm sanırımda neyse.

bi kere daha koymuştum yanlış hatırmamıyosam ordan görmüşündür =)

hacı o gün kaç şiddetinde deprem oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Niye olm beni uzaktan görünce çok pi* çocuk diyolar sevmiyolar(mış) görünüşten dolayı sonra tanıyınca acaip seviyolar beni... kızlarla da aram iyi erkeklerle de ... ama bazı erkeklere karşı itici geliyorum o ayrı konu ...

Dışardan ilk görenler hiç bi zaman sevmedi beni hatta o kadarki en az 10 kez tanıdıgım insanlardan, senle arkadaş olmadan önce sana gıcık kapıyoduk nedenini sorunca çok hawalıydın laflarını duyuyorum

Evet yakışıklı insanı kızlarda çekemiyor.. Nedeni, güzel olmadıkları için kendine bakmayacağını bildiği için yapıyorlar bunu.. Tıpkı normal insanların havalı kızlara ettiği nefret gibi...

Bunu biliyorum çünkü Tyler Durden biliyor

• Yakışıklı olan biri erkekler tarafından kıskanılmaz bence. Yalnız güzel kızlar, kızlar arasında kıskanılabilir diye düşünüyorum. Benimde tipimin fena olmadığını düşünüyorum ama ben hiç öyle bir hava hissetmedim. İlgilenidiğin kızın arkadaşları felan kıskanabilir.
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 17 Ekim 2008; 5:01:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

yaş kaç commant

neden somuştun
  • bunu bende hep yaşadım.
    kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de güzel olana karşı dehşetli bir kıskançlık var.
    erkeklerdeki daha rezil bir şey. bunun nedeninin erkeklerden hep güçlü olmalarını isteyen toplumsal
    baskı olduğunu düşünüyorum. bir nedenden dolayı eziklik duyan erkek bir kez maçoluk bozulduktan
    sonra utanacağı bir şey kalmayınca iyice piçleşiyor.

artık yaşım ilerledi eski güzelliğim kalmadı. ama evet önceden delikanlılık çağımda bunu bende hep
    yaşadım. yalnız erkekler değil bazen kızlarda güzel erkeği kıskanıyor. bunun psikolojisini anlamadım.
    ama biraz oluyor. yine de asıl önemli olan erkeklerin kıskançlığı. yalnız kadınlarda olduğu sanılan
    güzele karşı kıskançlık erkeklerde de aynen var. bunu kimse inkar edemez.
  • bakın arkadaşlar bence yakışıklılığınız çirkinliğiniz değil ortama bıraktığınız izlenimdir önemli olan deli gibi yakışıklı olabilirsiniz ama bi arkadaş ortamında lafı bile açılmaz başka bi kişide ise aynı ortamda sorun olur kıskanılır artiz martiz diye laf yersiniz
    bence tipinizden önce ne kadar adamsınız o önemli, siz adamsanız varsın sizi dışlasınlar o onların düşüklüğüdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

bakın arkadaşlar bence yakışıklılığınız çirkinliğiniz değil ortama bıraktığınız izlenimdir önemli olan deli gibi yakışıklı olabilirsiniz ama bi arkadaş ortamında lafı bile açılmaz başka bi kişide ise aynı ortamda sorun olur kıskanılır artiz martiz diye laf yersiniz
    bence tipinizden önce ne kadar adamsınız o önemli, siz adamsanız varsın sizi dışlasınlar o onların düşüklüğüdür

katılıyorum bu konuyu açan arkadaşda ne kadar takışıklı olursa olsun bu konuyu açarak kendisini küçük duruma düşürmüştür
  • fark var mı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.