Şimdi Ara

YAKIŞIKLI OLMAK NASIL BİR DUYGU? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalama bir tipim var boyum 175 yada ustu olsaydi hayat bircok konuda daha guzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Ortalama bir tipim var boyum 175 yada ustu olsaydi hayat bircok konuda daha guzel olurdu.

tipim ortalama, boy 186, yaş 21. bir tane bile kız arkadaşım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Ortalama bir tipim var boyum 175 yada ustu olsaydi hayat bircok konuda daha guzel olurdu.

Hocam sen hic kizlarla konustun mu ki olmadi?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayguzel

peki ya sevdiğiniz kişi tarafından sevilmek nasıl bi duygu ?

beyler nasil intihar edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yaş 21 ama 17 gibi gösterdiğimden bakmıyorlar. 1-2 kez kaçamak oldu ama hiç normal ilişkim olmadı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaş 21 ama 17 gibi gösterdiğimden bakmıyorlar. 1-2 kez kaçamak oldu ama hiç normal ilişkim olmadı

Asil benimki daha beter 1.69 messi boy var minyonum allahtan sakal var ama yaşimdan kucuk gosteriyorum.Ben suan oyle bir noktadayim ki normalde hic yapamam ama bazen kafama esiyor hic tanimadigim kiz vardi bankin orada otururken bende oraya oturdum durduk yere muhabbet acildi 1 saat konustum sonra gittim.O ara bir bosvermislik icerisinde yaptim.Suan gitsem yine denerim belki ama sıkıntı surada hep ben ugrasmak zorundayim genetik eksikligimi baska seylerle kapatmak felan.Agzimda pek laf yapmaz halbuki o olsa yine fark kapanirdi ama oda yok.Yani senin durum benimkinden iyi he sorsan ugrastin mi ki olmadi aslinda hiçe yakin ugraştim.Ugraşsamda bu fiziksel imajimdan dolayi bircogu olmayacak kalani oldursamda hep iliskiyi devam ettirmek zorunda ben kalicam onada ben gelemem aninda birakirim yani karakterimle fiziksel durumum ters orantili.

• Arkadaşlarım falan yakışıklı olduğumu söylerler, tanımadığım bazı insanlardan da böyle yorumlar aldım. Gel gelelim konuşkan birisi olmadığım için kimsenin ilgisini çekmiyorum. Boyum da uzun sayılmaz, ortalama bir boya sahibim. Hani yakışıklılıkla kızlarla birlikte olmanın üst düzey bir artısı yok. Ben ne insanlar tanıyorum tipine bakılmayacak insanların çenesiyle nasıl işi götürdüklerini ama bunun yanında boy da çok çok önemli bir avantaj.

• Tabiki dünya adaletli değil esas adalet öbür tarafta var

• iltifat gelir bazen kızlar keser kızlar yazar sabah aynaya bakınca normal hissedersin şükredersin bazen boy 1.77 1.85 olsa daha çok iş görürdü yırtık olursan her hafta bile kız düşürürsün karakter meselesi. bence en önemlisi para arabam yok ama altımda bmw olsa işler çok bambaşka bir boyutta olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 20 Haziran 2017; 13:45:56 >
  • Bu tipi ben seçmedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.