Şimdi Ara

Yakışıklı erkekler çok şanslı erkeklerdir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.
    9-A 'dan ergenliğinin doruğunda olan ahmet değil mi bu ?
  • elektrikji E kullanıcısına yanıt
    yav işte ben de burayı anlayamıyorum. Karşımdaki kız beni param içim sevecekse ben ne yapayın öyle ilişkiyi. Madem param için beni seviyor, yarın bir gün param olmadığında beni sevmeyecek demek o halde? Yakışıklı olmak abi . Buradaki tek kilit nokta yakışıklı olmak eğer gerçek sevgi görmek istiyorsan. Beni param için seven birini ben sevemem ki zaten? Nasıl seversiniz ki böyle bir kişiyi? Onun yerine bir hayvan alıp sahiplenirim bin kat saha iyi. En azından hayvan, içten bir sevgi gösterir. Param bittiğinde beni yanlız bırakmaz ve benimle ölüme kadar gidebilecek cesareti gösterir! Terk etmez beni bir gün param bittiğinde! Haksız mıyım?
  • Yakisikli olmana gerek yok zaten o konuda yapacagin bisey yok, Romanya da tipsiz meslek liseli tipli kazmalar ne kizlarla geziyor metroda fln opusuyor gorseniz kendinizi vurursunuz.
  • Hala kız konuları ne kız kız kızmış yav abartmayın şunları tek abartılan konu bu maalesef ülkemizde kendinizi düşürmeyin bu kadar hem cinslerim.
  • Eger yakisikli ve zengin degilsen seni sevdigini söyleyen insanlar seni gercekten seviyorlardir.
  • Kardeşim Lise de Recep diye bir arkadaşım vardı 2 kelime yanyana getiremezdi çocuk o kadar çok sigara içerdi ki hergün leş gibi kokardı henüz 17 yaşında olmasına rağmen 35 gibi gösterirdi ve aşırı çirkindi ama şaşırdığım nokta 3000 kişilik meslek lisesinde 2750 si erkek okulun en güzel kızıyla çıkıyordu tipi çok iyi arkadaşlarım vardı ama hiç sevgilisi olmamıştı bile
  • Yakışıklılik önemlide bir yere kadar hocam lisede abartisiz söylüyorum hangi sinifa girsem tüm kizlar bana bakardi fakat ben asosyal ve soguk bir insan oldugum icin hic kiz arkadasim olmadi. Demem o ki sosyal olacaksın kendine güveneceksin o zaman yakisisikligin artisini gorursun yoksa tek basina yakisikli olmak yetmiyor.Bu durum psikolojimi bozdu neden hic kiz arkadasim olmuyor diye onu birak arkadasim bile yok nedenide belli zaten... Şuan 125 kilo yanliz tek basina takilan işine gidip gelen psikolojisi bozuk bir adamim. Bazen kendime takiliyorum şu tip ağzı laf yapan bir insanda olsa götûremeyeceği kiz olmazdi. Sana soruyorum simdi yakisikli olanlar cok şansli diyorsun sence şansli bir insan miyim ? Tip disinda baska hicbir özelligi olmayan bir insan olarak ?

    Edit: Şuanda 23 yaşindayim yukarda kisa bir yazi yazdim. Sana hayatimla ilgili birkac alinti yapsam o zaman anlarsin yakisisikligin tek basina yeterli olmadigini.

    Edit 2: İnsan kendinde neyi eksik bulursa onu elde etmek ister. Bende zeki olmak isterdim keşke yakisikli olacagima zeki olsaydim derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-638F5C8F8 -- 5 Aralık 2019; 18:49:28 >




  • Tpsiz olunca insanlar senin varlığını bile görmezden geliyor, dışlıyor. Yakışıklı olmak büyük bir şanstır evet sonuna kadar arkasındayım söylediğimin. Şöyle düşünelim: Eğer ben yakışıklı olsaydım bir sevgilim olacaktıysa ve yakışıklı değilsem olmuyorsa, yakışıklı olanlar bana göre acayip şanslılardır.

    Yahu bir de bazıları diyor ayaarrrr oluyorum abi bildiğin. Adam diyor ki "takma boşver, hayatta daha önemli şeyler var vs vs." Ulan bunu diyen adamın sevgilisi de vardır büyük ihtimalle ya da en azından hayatında bir kere sevgilisi olmuştur. Şimdi ben de diyorum ki, e kardeşim pekş o zaman sen niye sevgili yaptın madem daha önemli şeyler var hayatta? Neden sevgili yapmakla uğraştın madem hiç önemli bir şey değildi? İşte ben de bunu anlamıyorum abi, adam sevgili yapmak gereksiz diyor ama soruyorsun 10 tane 20 tane sevgilisi olmuş vs vs. Neden o zaman sevgili ya da sevgililerin oldu güzel kardeşim? Bize tavsiye ettiğin şey biraz mantıklı olsun yani ya da hiçbir şey yazma. Madem sevgili işleri gereksiz, eğer gerçekten buna inansaydın sen de sevgili yapmazdın ya da birinci sevgilinden sonra artık hiç sevgili işleriyle uğraşmazdın vs vs. Samimi değilsinşz olum siz samimiyet sıfır. Kız işleri bal gibi de önemli işlerdir hele hele bir erkek için. Zaten erkeğin amacı kadın vajinasına spermlerini bırakıp neslin devamını sağlamaktır. Değil midir? O zaman neymiş efendim? Kız işleri gayet de önemli işlermiş. Ama bazıları doğuştan kaybetti orası ayrı.




  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Anladim peki ağzın iyi laf yapip kiz düşuremeyecek kadar tipsiz misin ??

    Samimi olalim.
  • Geçmişten bugüne kimse benimle konuşmak istemediği için, sürekli istisnasız her ortamda insanlar tarafından dışlandığım için sosyal becerilerimi de geliştiremedim ne yazık ki. Konu açma becerim sıfırdır, hadi bi konu açtım diyelim o konuyu devam ettirme becerim sıfırdır, insanlar benim gerizekalı falan olduğumu düşünüyordur büyük ihtimalle çünkü hiç konuşmam insanlarla. Neden konuşayım ki hem? Yetmedi mi dışladıkları. Yine konuşalım yine mi dalga geçsinler benimle? Artık kendimi kimseye oyuncak etmiyorum. Lisede neredeyse bütün sınıf arkadaşlarım benimle dalga geçerlerdi. Hem de öyle ortada hiçbir şey yokken. Bilmiyorum belki tipsiz buldukar beni vs vs. Ama hiçbir zaman çirkin olduğumu düşünmedim ben. Tamam yakışıklı olmayabilirim ama kesinlikle çirkin kategorisine giren birisi olduğumu da düşünmüyorum. Zamanında insanlar benimle sürekli dalga geçmeseydi, beni dışlamasalardı şu anda sosyal becerilerim büyük ihtimalle gelişmiş olurdu ve çok rahat ağzım laf yapıyor olurdu ama liseden bu yana bütün insanların beni dışlaması, ortada hiçbir şey yokken gelip benimle dalga geçmesi vs vs. gibi sebeplerden dolayı "içime" kapandım. Buna benimle dalga geçen ve beni sürekli aşağılayan insan görünümlü yaratıklar sebep oldu malesef. Kimseyle hiçbir şey konuşasım yok şu saatten sonra. Çünkü hepsine kırgınım. İnsanlar beni çok üzdü ve zihnen yıprattı. Karakter olarak kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Sessiz, sakin, efendi takıldım hep. Hadi kötü bir kişiliğim olsaydı insanlar bana ne yaparlarsa yapsınlar haklıdırlar derdim ama kimseye ne bir yanlışım oldu ne de en ufak bir zararım dokundu. Ama ne olduysa oldu insanlar beni kabul etmedi. Varlığımı kabul etmediler. İstemediler beni. Üzücü.




  • Abazalar her kiza yurudugunden delikanli gibi kiz arayanlar zora giriyor.Kizda hakli her gun 10 tane erkek yazarsa sende bir zaman sonra umrunda olmaz.Bariz fake kiz hesabina bile neler yaziyorlar.
  • Sağ olun hocam övgüleriniz için. Yakışıklı olmak zaman zaman zor olsa da güzel bir havası var kesinlikle.
  • Benim durumun daha değişik çevremdekiler kız, erkek bana yakışıklısn diyorlar akraba felan değil normal arkadaşlarım ama özgüven sıfır. Malesef küçüklükten gelen bişey bana göre. ailem yüzünden sosyal hayatım olmadı.Bugune kadar 3 4 sevgilim oldu onlarda hep kendileri geldi tanıştı ben hiç ilk adımı atmadım.Uzun süredir sevgilim yok bu gidişle olmayacak gibi .
  • Arabeski bırak hocam o işler tiple parayla olmuyor oluyorsa da biryere kadar. Bir arkadaşım var 1.65 boylarında saçlar dökülmüş ama adamda özgüven var ağzı laf yapıyor her gün farklı kızla görürdüm kendisini. Çok mu parası vardı ? Avmde çalışıyorduk kendisiyle. Parası olmadığı zaman cebinden beş kuruş harcamadan alemlere aktığı oluyordu
  • Değerli kardeşim seni çok iyi anliyorum. Kısa boylu ve şişko biriyim ben de. Hayatimda degisiklikler yapmak icin cok cabaladim ama bazen ipleri elimizde tutamiyoruz. Yüzün cirkinse boyun kisaysa, memelerin kizlarinkinden buyukse yenilgiyi kabullenmekten baska caremiz yok maalesef. it is what it is. nofap e baslamani tavsiye ederim. 35. gundeyim ve kendimi cok cok az da olsa iyi hissettigim oluyor. Onceden kizlarla goz goze gelmeue calismak icin dik dik bakardim herkese ama pes ettim artik cirkinseniz oldugunuzde bile kimsenin kili kipirdamaz. Guzel/yakisikli birine bir sey olsun dunya ayaga kalkar. Halo etkisi gercektir beyler. Biz kaybedenleriz, durum bu. Bundan sonra tek hedefim okul bitince yurtdisina kacmak ve yalniz basima bir hayat surmek..
  • Şimdi Beyler Bu hayatta dik durmazsan herkes seni ezer bunu bi öğrenin önce
    2. olarak Birilerine ağzının payını vermelisin ki üzerine gelemesinler. Lisede Cevap veremeyecek en zayıf halkayla dalga geçilir bilgi birikiminle zekanla cevap verirsen kimse seninle dalga geçemezdi.

    ilkokulda - Lise döneminde sınıf kapısında beklerlerdi beni çıksada görsek diye. Alt dönemler soru çözdürmeye gelirdi . Kızın biri saçını düzleştirmiş böyle güzel olmuş dedim 6 ay hergün düzleştirip geldi okula. Resim ödevlerini hep kızlara yaptırırdım. Sınıf başkanı seçimlerinde hep birinciydim kızlar daha çok oy verirdi. Peki bunların hepsi sadece tiplemi oldu dersiniz ?

    Tabiki hayır . Tipin yanında karakterinde önemli. Duruşun Tarzın Kıyafetlerin Konuşman bilgin mantığın herşeydir yakışıklı olmak.
    Tamam sen tipten kaybediyorsun diyelim. Kıyafetin nasıl, tarzın varmı, Konuşmaların, Espirilerin nasıl ? Ortamda aranan kişimisin ?
    Arkadaşların seni neden çağırsınlar ?

    Yani Yakışıklılık tiple bitmiyor güzel kardeşlerim. Eğer tarzın ve duruşun varsa olay bitmiştir.




  • Mamii70 kullanıcısına yanıt
    Tipin iyi değilse karakterinin nasıl olduğunun bir önemi yok. İnsanlar sana baktığında iğrenerek bakıyorsa ne yaparsan yap kendini beğendiremezsin millete. Kimseye kendini zorla sevdiremezsin. Tarz giyinerek seksi olamazsın yüzün çöpse. Zaten ne giyersen giy hangi kombini yaparsan yap yakışmaz üstüne çünkü sen doğduğun gün kaybettin bu oyunu. (tipsiz olmayan birisinin, tipsiz olmanın ne demek olduğunu anlamasını beklemiyorum zaten, eğer tipsizsen ne yaparsan yap işe yaramayacak, yemin ederim.)
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Tipsiz olduğun düşüncesini hiç sevgilin olmamasından mı çıkardın biraderim sen ? Yaşın kaç şuanda ? insanlar 20 yaşından sonra çok fazla tipe bakmamaya başlıyorlar daha çok mutlu oldukları yerdeler. Neden sen konuştuğunda dalga geçtiler mesela. Yazıların gayet aklı başında biri gibisin. taşlar yerine oturmuyor ki. gerçekten seni tanıyo olsam lak diye yüzüne söylerdim ne bokun varsa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.