Şimdi Ara

yakında kurulacak home cinema ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize slmlar yakında kuracağım home cinema ürünlerini anlatacagım fikir ve yardımcı olnalara şimdiden tşk ederim .ayrıca üstadlar yorumlarınız çok önemlidir bir arkdaştan alacağım yerine 5 adet steryo power amfiyi vermeyi önerdi baktım fena değilller amfiler karar verdim ama benim aradğım cinema sist kurmaktı satayım dedim yok bulamadık sonra bir yerde gördüm bu sistemle kurmuşlar cinema olayını bende dedim neden olmasın

2 tanesi eski yamaha power anfi 20 yıl üzeri 1 tane denon anfi 2 tane de onkyo power bunlarda baya eski var ama hala taş gibiler şimdi ben

bende bulunan samsung bluray player ben v bir tanede buna yamaha processor pre olarak kullanmak için

dvd den çıkan kanalları pre ye ordan dan tek tek anfiler yönlendirip bağlamayı düşünmekteyim ki kolonları daha önceden almıştım vakti zamanında bu sistem hakkında yorumu olanları ve tavsiye sunacakları tenkit edecekleri bekliyorum zira satmak istemiyorum arkdaşın bana bırakacak anfileri

şimdiden okuyanlar için tşk ediyorum

• Sakın yapma. Her kanal için ayrı amfi herseyden önce görüntü kirliliği oluşturur.
  • Ucuza alıyor isen neden olmasın... Hem anfileri sırf sinema için kullanmak zorunda değilsin, kimini bilgisayara bağlarsın, kimi ile stereo sistem kurarsın, yıllar içinde preoutları olan yeni avr ile sistemi güncellersin. Yer darlığı varsa veya yenge kızıyorsa birşey diyemeyiz tabi...
  • O amfileri satınca zaten yeni model AVR alırsın!

Ayrıca modellerini belirtmemişsin. Üst sınıf mı? Orta mı? Alt sınıf amfiler mi? Bazı eski amfiler yenilerden 2-3 tane alabilecek fiyatlara bile satılabiliyor modele göre. 50 tane farklı farklı amfi olacağına, sat hepsini 1 tane kullanacağın bir şey al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.