Şimdi Ara

Yakında başlıyorum beraber oynayalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevremde wow oynayacak kimse yok hepsi aylık para verilmez gözüyle bakıp sürekli itemdir şudur budur para harcıyor oyunlarına.Ben oynamak istiyodum epeydir ama çevremde arkadaşım olmayınca çok eğlenmeyeceğimi düşünüyodum o yüzden bu zamana kadar bekledim.Ama LoL'den sıkılmamla birlikde artık geçme kararı aldım.Tahminen önümüzdeki ayın ortalarında falan başlamayı düşünüyorum.

Daha önce hiç oynamadım.Server önerisi ve beraber başlayacak varsa yazmalarını istiyorum.Skypedan oynarız konuşuruz muhabbet ederiz geceleri olur akşamları olur 12-6 arası okuldayım.Yaşım 17

Tek keyfi çıkar mı sizce birde?Ayrıca başlamalımıyım? Lol,Knight,Metin2,AION,Tera oynadım tabi bunları wow'la bir tutmuyorum.Çabuk sıkılan birisiyim sizce sıkılırmıyım wowdan?

• Çabuk sıkılan biriysen önce git bir warcraft 3 bitir. Öteki türlü acayip sıkar lore bilmeden ilgilenmeden wow oynanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warcraftın hikayesi hakkında sıfır bilgiye sahiptim ve hiçbi oyunu(mmolar dahil) 1-2 saatten fazla oynayamayan biri olarak wow kendine inanılmaz bağladı. ilk karakterinle oynarken neyaptığını pek bilmeden oynarsın ama 2. yi 3.yü oynamaya başlayınca artık konuştuğun kişilerin kim olduklarını, yaptığın şeyleri, görevlerin amacını, zindanları, bulunduğun bölgenin hikayedeki yerini vs. daha iyi anlamaya başlıyosun. ayrıca bende tek başıma oynadım hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. tabi bu 5.4 güncellemesiyle oyunu bıraktım ama yeni gelecek ek paketle tekrar başlamayı düşnüyorum. guildwars 2 bile almıştım wow a ara verince ama inanılmaz sıkıldım oynarken. diyorum keşke gw2 alacağıma 4 ay oyun süresi alsaymışım wowa. buarada oyuna başlayacaksan biri sana raf daveti yollasın ikinizde fayda sağlarsınız bundan.

şimdi biraz garip bi cümle olacak bukadar yazıdan sonra ama benim tavsiyem kesinlikle başlama bağımlı olursun. üniversitedeki bi arkadaşta başlayacaktı onada ilk önce oyunu övdüm sonrada engel oldum başlamasına.

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    bende lore bilmeden basladim ama yavas yavas ogreniyorum. ve hic de sıkılmadım wowdan.

ama cok fazla zaman aliyor. universite falan dusunuyorsan sikinti yasayabilirsin.
    once trial bir hesap olustur, deneme surumuye biraz takil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

bende lore bilmeden basladim ama yavas yavas ogreniyorum. ve hic de sıkılmadım wowdan.

ama cok fazla zaman aliyor. universite falan dusunuyorsan sikinti yasayabilirsin.
    once trial bir hesap olustur, deneme surumuye biraz takil bence.

İlk ay ücret almıyorlar diye hatırlıyorum. Alıyolarsa bile bi ay ücret ödemekten kimseye zarar gelmez. Başlasın, oynasın işte, kaybedeceği ne var? Kendisine uymazsa hesabı dondurur

• Nefarius kullanıcısına yanıt
    almiyorlar ama ben o yasta bir insanin wow oynamasini dogru bulmuyorum, sozde akli basinda isi gucu olan yetiskin bi insanim. wow oynicam diye tatile yanima gelicek arkadasa gelme dedim. dusun
  • quote:

almiyorlar ama ben o yasta bir insanin wow oynamasini dogru bulmuyorum, sozde akli basinda isi gucu olan yetiskin bi insanim. wow oynicam diye tatile yanima gelicek arkadasa gelme dedim. dusun

Neden deneme sürümünü önerdiğin anlaşıldı

Ben o sorunu çözdüm, arkadaşım yok benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

quote:

niye acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

quote:

niye acaba

Kalbimi kırdın

• Ben oyuna başladığım zamanlarda trial versiyon oynuyordum, lore bilgim sıfırdı ve hiç bi şey bilmiyordum.

2012`in başlarında Molten wow`u bularak, Wow hayatım başlamış oldu. Şimdi ise Lore bakımında orta seviyelerdeyim, oyun içi bilgim bana yetecek kadar.

Sıkılıyor muyum? Kesinlikle hayır. Temmuz 2013`den beri Wow`u oynayamıyorum, çok özlem çekiyorum.

Uzun lafın kısası, Başla ve yaşam tarzını değiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    son cümlen olmamış.
    şöyle olması gerekiyodu:

"Uzun lafın kısası, Başlarsan yaşam tarzın değişir"

bırak eleman kendi karar versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

son cümlen olmamış.
    şöyle olması gerekiyodu:

"Uzun lafın kısası, Başlarsan yaşam tarzın değişir"

bırak eleman kendi karar versin

Evet, o kadar uzun yazmaktan son cümleyi doğru yazamadım. It`s my problem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lore bilgim 0 dı benim , youtubeda warcraft 3 türkçe alt yazılı diye arat ( benim ingilizcem her şeyi anlayacak kadar yok senin varsa oyunu oyna ) o oyun içinden çekilmiş videoları izle kesinlikle , sonra bu hikayeyi bilmeyen insanların neler kaçırdığını gör , o videoları yapan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum yeniden :)
  • Lore okumak istersen 3-4 sene önce wowwiki'den şahsen çevirdiğim yazılar var onları atabilirim isteyene pm'den.

Kitaplarını okumak ta yardımcı oluyor. Büyük Şef kitabı beni öyle etkiledi ki Shaman açıp main yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.