Şimdi Ara

YAKIN ZAMANDA YENİ ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR...(Marka ve Modelleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yakın zamanda almayı düşündüğünüz araç marka model alternatifleri nelerdir.?

Aracı tercih sebebiniz nedir?

Ben şuan yeni Bmw X3 düşünüyorum.Lakin fiyatlarınve aracın oturmasını bekliyorum..

Bir müddet daha bekleme kararı aldım..

Aklımda şu araçlarda yok değil hanii...

--Peugeot 508 1.6 dizel 112 hp veya 204 hp lık modelı...Mart Nisan gibi gelecek sanırım

(Dizayn,tasarım,motor,donanım)

--Ford mondeo 240 hp benzinlı veya 160 lık benzınlı modeller..Mart nisan...

(Dizayn,motor,donanım.Özelikle 240 hp lık makine dehşet 1.6 motor kadar yakıt tüketiyıor..

sunduğu teknolojik enstürmanlarda ekstrası...)

--VW passat da ise sadece 170 hp lık tdi düşünebilirim o araçta şuan ortada görünmüyor..

Aracı henüz canlı görmedim.Kısmetse cumartesi göreceğim aracı yorumlarımı paylaşırım...

--Yeni Audi A6 da düşünelebilirim.Gerek güncel kasası, gerekse yeni çıkacak kasa..(.2011 eylül)

"Yeni çıkacak kasanın resimlerini paylaşmıştım.İç kısmınında A7 iç kısmıyla aynı olacağı söyleniyor.."

Yeni A6 güncel kasa en alınası araç gibi duruyor.Fiyat performans anlamında..

Ne yeni Mercedes (Albenisi olmayan diyazn,iç mekandaki düşük kalite hissi)Amg paket yakışıyıor o ayrı

nede yeni Bmw 5 kasa sürücüye eski kasasına göre yol tutuş anlamında verdiği negatif etki...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 30 Kasım 2010; 20:30:28 >

• Dacia Duster 1.5 dCI 4x4

- Güçlü, tutumlu dizel motor, Renault'dan
    - Kilitli diferansiyelli 4x4 sistem, Nissan'dan. Offroad kabiliyeti iyi.
    - ESP mevcut
    - Fiyat uygun
    - <1600 cc, vergi makul
  • BMW nin yeni kasası yol tutmuyormu dıyorsun eskısıne gore ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 2 Aralık 2010; 23:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

Arkadaşlar, yakın zamanda almayı düşündüğünüz araç marka model alternatifleri nelerdir.?

Aracı tercih sebebiniz nedir?

Ben şuan yeni Bmw X3 düşünüyorum.Lakin fiyatlarınve aracın oturmasını bekliyorum..

Bir müddet daha bekleme kararı aldım..

Aklımda şu araçlarda yok değil hanii...

--Peugeot 508 1.6 dizel 112 hp veya 204 hp lık modelı...Mart Nisan gibi gelecek sanırım

(Dizayn,tasarım,motor,donanım)

--Ford mondeo 240 hp benzinlı veya 160 lık benzınlı modeller..Mart nisan...

(Dizayn,motor,donanım.Özelikle 240 hp lık makine dehşet 1.6 motor kadar yakıt tüketiyıor..

sunduğu teknolojik enstürmanlarda ekstrası...)

--VW passat da ise sadece 170 hp lık tdi düşünebilirim o araçta şuan ortada görünmüyor..

Aracı henüz canlı görmedim.Kısmetse cumartesi göreceğim aracı yorumlarımı paylaşırım...

--Yeni Audi A6 da düşünelebilirim.Gerek güncel kasası, gerekse yeni çıkacak kasa..(.2011 eylül)

"Yeni çıkacak kasanın resimlerini paylaşmıştım.İç kısmınında A7 iç kısmıyla aynı olacağı söyleniyor.."

Yeni A6 güncel kasa en alınası araç gibi duruyor.Fiyat performans anlamında..

Ne yeni Mercedes (Albenisi olmayan diyazn,iç mekandaki düşük kalite hissi)Amg paket yakışıyıor o ayrı

nede yeni Bmw 5 kasa sürücüye eski kasasına göre yol tutuş anlamında verdiği negatif etki...

Saygılar...

Hocam X3 yerine Volvo XC 60'a bakmanızı öneririm.

• X6 almayı düşünüyorum. (kaming suun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

X6 almayı düşünüyorum. (kaming suun)

Ben de Scirocco, kaming not very soon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

ben de cetta alayım diyorum ama prestijim yok o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

ben de cetta alayım diyorum ama prestijim yok o kadar

ibretlik yaklaşım olmuş aga.

• forum bu saatte bir başka güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

BMW nin yeni kasası yol tutmuyormu dıyorsun eskısıne gore ?

Yeni kasanın ilk testini ben yapmıştım.(530d)

Forumda millet üstüme çullandı.Nasıl olur felan dedilier...

Gerçek şu; aynı olayı ben yeni kasa Mercedes E serisinde de yaşadım..

Lansman günü gittim test ettim.Ordada kendi fikirlerimi paylaştım..

Aynı olay yine tekrarlandı..Ama sonuçlar gün yüzüne çıkmaya başladı..

Nerde o eski Mercedes E serisi..Yeni kasa tutulmadı..

Yani kemikleşmiş müşterileri haricinde ekstra bir müşteri kazanamadılar benim gözümde..

Bu arada yeni C serisinin içi gibi yaparlarsa bir nebze kendilerini affetirmiş olurlar..

Bmw yol tutmuyor diyemem lakin eski kasanın verdiği o klasik Bmw sürüş karakteristliği bu araçta yok..

Belki Çankaya Borusan'dan arkadaşın dediği gibi direksiyonun eski kasaya oranla daha yumaşak kalması bu durumu

yaratmış olabilr..Daha light bir araç olmuş benim gözümde..Sanırım süspansiyonlarında da eskiye oranla yumuşama var..

Bu olayı ben satış danışmanı arkadaşa söylediğimde bana integral direksiyondan bahsettii.Belkide bir pazarlama tekniği

olabilir. Bmw gibi bir marka bu kadar ucuz şeylerin içinde olmaz kanaatindeyim..En iyisi kendinizin tets etmesi olacaktır..

Ben ne kadar söylersem söylim boşş olacak.

Volvo XC60 test etmiştim..Fakat araç içeriye çok ses alıyıor..

Özelilkle motor sesi ve aşırı derecede sert bir araç yeni X3 test etme şansım olmadı ama sırf o motor ve start stop

mekaniği için bile alınabilir...

Saygılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.