Şimdi Ara

YAKIN ZAMANDA TIPTA DEĞERİNİ KAYBEDECEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geç kalmışım benden önce gelmiş ahajajajahsjsjs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuraya bakıp tercih yapmiyorsunuzdur umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Asıl kompleksli çoğu doktorlar özellikle şu Ankaratıplı nicki olan arkadaş. Bmcilere demediğini bırakmıyor. Bu başlığın biraz da o ve onun gibiler yüzünden açıldığına garanti edebilirim.

• Testax T kullanıcısına yanıt
    yapan vardır
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    ya ben ne yaptım ki 10 yıldır bu troller var son senelerdir artıyor

hatta dışarı çıkmayan sadece evde odasına kapanık olan çocuklarda bu gibi şeylerin olması daha da artacağını düşünüyorum

hadi corona var çıkmıyorlar ama virüs öncesinde de bunu yapanların çoğunun aynı düşünce yapısında olduğunu garanti verebilirim

ya da çok fazla film izliyorlar
  • * Tıp da
  • De ayrı yazılır tıp da 2050'de belki doyuma ulaşır.Devlet hastanesinde doktor başına günde yüzlerce hasta düşüyor.
  • arkadaşım akdeniz tıpta 22 yıldır de ayırdığını görmedik. Bir kere yanlışlıkla ayırdı sonra düzeltti geri.
  • Daha kameralar qr kodu zor okuyor ama bakalim

• Valla ben forumu yeterince kırdım bro. Tetiklemediğim tıpçı eeci kalmadı sen dahil. Trollükse trollük kralını yaparız ancak benim en troll halim senin şu halinden iyidir. Kurumsal hesap gibi gezip vasat okulunu savunuyorsun her konuda

Ezik
  • de da yı boşver senin hayatını kurtaracak bir tespit yapmışım sen de da peşindesin kompleksli olsam başlığı düzeltirdim ama benim için konunun içeriği içeriğini de güzel yazdım
  • yapay zeka hiçbir cerrah müdahalesi olmadan ameliyat yapacak seviyeye geldiyse bu en üst noktadır.Siz ameliyat yapmayı cok basit bir şey sanıyosunuz galiba. Bunu yapan yapay zeka aklın hayaline gelebilecek tüm meslekleri yapar. Mimar da olur proje çizer. Mühendis olur makine tasarlar , kod da yazar bütün meslekler biter o zaman.Yapay zeka önümüzdeki yıllarda en fazla doktora yardımcı olur benim gözümde.
  • Kardeşim, tıpa gelene kadar önce daha basit çalışma prensipleri olan mühendislikler, teknisyenler robotlara geçer. Daha çoğu fabrikamız endüstri 4.0 ı tamamlayamamış. Bu da şu demek oluyor. Henüz basit sök çıkar olaylar bile otonomlaşmadı. Ha bu şu da demek değil, tıp eski tıp olacak. Ben de tıbbın değişeceğini düşünüyorum. Veri bilimi bilmek zorunda kalacak doktorlar ama eğer tıp diye bir meslek kalmayacaksa bu, en az 50 yıl sonranın meselesi.

• ya bir şey duymuşlar yapay zeka diye, aynı şeyi söyleyip duruyorlar. o robotlar hastanın sıkıntısını anlayacak da tedavi edecek de ohoooo, bunun için en az 50 60 yıl gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 8 Ağustos 2020; 10:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat yapmak zor bir şey değil
  • ok boomer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.