Şimdi Ara

YAKIN ZAMANDA TIPTA DEĞERİNİ KAYBEDECEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık böyle...
    Sonuçlardan sonra tespihle gezmeye başladım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• geçmiş olsun 2-3 seneye bm de gider

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Al belgeleri koymuşsun ortaya bu kadar güçlü bir yapay zeka doktorluk mu yapamayacak
  • Beyler gerçekten böyle davranmayın, ileride kompleksli bir adam olursunuz. Tek meslek doktorluk değil kazanamamış olabilirsiniz çok doğal ama bunu kendinize kompleks haline getirmeyin çok şey kaybettirir bu size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haykocu şengör yap

• tamam birlikte işsiz işszi takılırız artık ne yapak
  • 80-90 yıl sonra için haklısınız.O zamana bi kemikler kalır herhalde toprakta.Yazın hocam tıp ülkede mühendislik okumak(top5-6haric) büyük kumar
  • Ya her şey bitecek okumayalım o zaman. İnsan oldukça ne tıp biter ne ihtiyaç 20 sene sonraya çıkaracağımız da belli değil bu yolda ölürüz işte fena mı :)

• O kadar güçlü yapay zeka her mesleği yapar boşuna çalismayalim o zaman.Evimizde otururuz parayı da robotlar kazanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emlakçılık gibi bir meslek hala varsa tıp 100 yıl sonra bile var olur.

Ortalıkta emlakçı kalmayana dek bana kimse bu masalları anlatmasın.
  • İlla ki gelecek hocam. Basit bakmayın 50 sene sonra olmasa bile, çok ilerde her şey değişecek

• Hocam dediğiniz şey yakın gelecekte çok mümkün görünmüyor maalesef. Tamam tıp için çok kullanışlı üst düzey teknoloji üretiliyor fakat bunların hepsinde insan müdahalesi söz konusu daha full otonom giden araba bile şerit olmayınca gidemiyor. Full otonom robot doktor nasıl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Prince of Dorne kullanıcısına yanıt
    Hocam görüşünüze saygı duyarım fakat örneğin 1900'lü yıllarda insanlara 2000 yılının nasıl olacağını sorduklarında insanlar her yerde uçan arabaların vs. olacağını falan düşünüyormuş. İzlediğimiz filmlerin de fikirlerimiz üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum bu açıdan.
  • Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Her mesleği yapar görüşüne kesinlikle katılıyorum ama bazı mesleklerin robotik olarak kodlanması daha geç olabilir ama doktorluk buna dahil değil
  • Örneğin robot bir avukat yakın gelecekte pek mümkün değil ama o da istenirse 70 80 yıla yapılabilir çünkü robot teknolojisi robot avukat yapacak kadar gelişmedi
  • gören de yapılmış sanacak
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Buna katılmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kesinlikle görüşünüze saygı duyuyorum yanlış anlamayın ama gittikçe gelişen bir uzay teknolojisi var. Bence bu önümüzdeki asırlara damga vuracak..2100’ler olmasa bile 2200’ler vs çok acayip olacak..Keşke reenkarne gerçek olsa da biz de şahit olabilsek

• yok onunla ilgili bir makale okudum ingilterede yapılmış sanırım test

ilk olarak yapay zeka olmadan insanlar taafından mahkeme yapılmış dığruluk oranı %70lerde çıkmış

sonra sadece yapay zeka kullanılarak yapılmış oran %40 a düşümüş * bu oranlar karar verme doğruluğu

sonra da hem yapay zeka hem de insanlar mahkemede test edilmiş doğruluk oranı %90lara kadar ulaşmış
    yani zor
  • Amann Ankaratıplı gelmeden. Ahahahajwjhaja yakında damlar buraya demedi demeyin. #rez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.