Şimdi Ara

Yakın Tarihimiz Hakkında ve Polisiye Roman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kitap arıyorum. Mümükünse en tarafısızı amacı bilgi vermek olan şahsi yorumlarını katmayan bir yazar ve eser arıyorum varsa tavsiyelerinizi beklerim.

Ayrıca Yerli Yabancı farketmez Tarihi veya Polisiye Roman arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Bir kitap arıyorum. Mümükünse en tarafısızı amacı bilgi vermek olan şahsi yorumlarını katmayan bir yazar ve eser arıyorum varsa tavsiyelerinizi beklerim.

Ayrıca Yerli Yabancı farketmez Tarihi veya Polisiye Roman arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim

Polisiye roman konusunda herkesin bildiği Sherlock Holmes serisini ve Agatha Christie'den "Doğu Ekspresinde Cinayet", "Cinayet Alfabesi" ve "Son Ev'deki Tehlike"'yi öneririm.
  • agatha cristie biraz daha çocuk romanı gibi geliyor. boşa para vermek istemem ama Sherlock olabilir. Dizisi ve kitabı hakkında çok güzel şeyler duydum. Tarihle alakalı bir öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 31 Temmuz 2014; 18:37:52 >
  • quote:

agatha cristie biraz daha çocuk romanı gibi geliyor. boşa para vermek istemem ama Sherlock olabilir. Dizisi ve kitabı hakkında çok güzel şeyler duydum. Tarihle alakalı bir öneriniz var mı?

Söylediğim 3 Agatha Christie romanı bana göre Sherlock Holmes serisi ile yarışır. Tarih kitapları okumuyorum hocam. Ama bence günlük gazete takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

agatha cristie biraz daha çocuk romanı gibi geliyor. boşa para vermek istemem ama Sherlock olabilir. Dizisi ve kitabı hakkında çok güzel şeyler duydum. Tarihle alakalı bir öneriniz var mı?

Söylediğim 3 Agatha Christie romanı bana göre Sherlock Holmes serisi ile yarışır. Tarih kitapları okumuyorum hocam. Ama bence günlük gazete takip edebilirsiniz.

dediğiniz kitaplara bakıcam hocam. bu arada tavsiyeleri olan arkadaşları beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.