< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakın kız arkadaşa aşık olma (2. sayfa)

-
-
Kızı kendine aşık etmeye bak. Direk kıza asıl. Yürü, iltifat et beklemediği anda çikolata al. Bütün tuşlara bas, kız 1 haftaya sende.
-
Bak beni dinle bu mesala benim başıma geçen sene 12. Sınıftayken geldi. Çocukla kankaydık en iyi dostumdu her şeyimizi birbirimize anlatıyorduk sonra bu mayısta bana açıldı reddettim çünkü birini arkadaş olarak seversen hep öyle kalır ve ne oldu biliyor musun en iyi dostumu kaybettim günlerce ağlayıp üzüldüm ki o da benden farksızdı aylarca birbirimizin yasını tuttuk şimdi iki yabancı gibiyiz ne onu arayıp üniversite nasıl diye sorabiliyorum ne konuşabiliyorum yolda görse bir selam verir o kadar ben inanmak istemedim bittiğine ama bu manzaranın konusu hiç sekmez bir kız(gavat değilse) en yakın arkadaşı gördüğü birini 2 gün sonra sevdiği çocuk olarak asla görmez ya bu sevdayı gönlüne kazı bir daha hiç çıkarma ya da arkadaşlığın bitmesini kendi gözlerinle izle ama iki durumda da sonuç vahim üzüleceksin arkadaş olarak kaldığın her gün onun başka çocukları sevdiğini göreceksin ve kahrolacaksın açılıp red yediğinde onu hiç unutmayacaksın kanayan bir yara olarak kalacak sana tavsiyem ondan yavaşça uzaklaş daha az vakit geçir erkek arkadaşlarınla daha çok takıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Malesef dostum aylarca akbaba gibi beklemeni es geçiyorum ama kızlar böyledir acımasızlardır seni erkek olarak gördüğünden bile şüpheliyim
Kızlar hakkında küçük bir bilgi daha hep birbirinin kuyusunu kazarlar yani yanındaki kız ayrılınca konuştuğu alfa çocuk 2 güne yeni birini bulur
Yani senin hatun üzülecek.
Kaldı ki sınavına çalış la 11-12 olucan ünide yaşarsın bunları aşık psikolojisindende pek anlamam ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X