Şimdi Ara

Yakın Erkek Arkadaşı Olan Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samimi oldugum erkek arkadaşım yine kendisinin de samimi olduğu kız arkadaşını benimle tanıştırmak istiyor birbirimize çok yakıştığımızı ikimizi de tanıdığı için hem zihniyet hem dünyaya bakış açısı olarak iyi bir çift olacağımızı düşünüyor. Universiteden Arkadaşlar ve birbirleriyle sık sık görüşüyorlar kız namazını geçirmiyor bulustugumuzda müsaade isteyip camiye gidip geliyor ama açıkçası bu yakın arkadaşlığına mesafeli davranıp davranamayacağından emin olamıyorum sizce bu ilişki yürür mü arasına biraz mesafe koyabilir mi arkadaşlıklarının bitmesini istemiyorum ama mesafeli davranmasını açıkçası istiyorum. Erkek arkadaşım evli değil ve muhtemelen birkaç seneye evlendiğinde bu yakın arkadaşlıktan ilerde eşinin de rahatsız olacağını ve kızla arasına ister istemez mesafe koyacağını laf arasında geçirdi.

Kızın artıları beni masrafa sokmak istemiyor düğün konusunda şatafat istemiyor her şeyi birlikte yaparız diyor arabamizin olması şart değil ilerde birlikte de alırız diyor ve kredi borcunada girmemi istemiyor tavsiyeleriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @_Zer00_ duy bunlari dunyada ne kizlar var. Evlenmek icin cok paraya ihtiyacin yok aslinda, dogru kadina ihtiyacin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Temmuz 2024; 17:0:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senin ve kadının yaşı kaç onu de hele bi

Yasemin hanım çok özel bir kadın, hoş olmuyor böyle laflar.

zero o kadar yatırım yaptı o kadına.

Belkide hayatının tek aşkıydı  

zeroda başka kadınla takılacak potansiyel yok, olsaydı burda aylardır yasemin diye sayıklamazdı

Alay etmeyelim anladigim kadariyla kendisi cok kadinla takilmak istemeyen duzgun bir hayat kurmak isteyen durust bir insan. Ne varki kadinlar boyle tipleri hep cebinde bildiklerinden bunlardan cabuk bikarlar, heyecan arayisina girerler. Illa kendine gore birini bulur, onun yerinde olsam Anadolunun yuksek koylerinde arardim boyle birini. Kadinla felsefe matematik cozecek degilsin cok egitimli olmasida gerekmez. Egitimliler kazandigindan fazla harcar, makyaji az yapan koylu guzelleri ise fazla harcamazlar. Zeroya sehirli boyali kizlar
    Gitmez, hatasi ise boyle bir kiza vakit harcamak olmus. Kadin ahlakli ve guzel olmali evleneceksen.

Zer0 duy bu abinin sesini hem cinsin olarak seni ayaga kaldirip Yasemine nispet yapmaya davet ediyoruz. Titre ve kendine gel

Ben 26 kız 25 hocam

• Sen fazla dusunmekten harekete gecemiyorsun. Biraz gelecegi birak ve bugunune bak. Yarin mechuldur ne olacak bilemezsin. Para istiyorum diyorsunda ne yapiyorsun? Ben sifirdan baslasam sokakta Limon bile satardim bir yerden paranin pesine duserdim. Sirf o bilince ulasmak icin, gerisi kendiliginden gelir. Once insanlarin icine karsi, en alt islerden basla. Oyle PC basinda koyun (coin) kumariyla olmaz bu isler.

Turkiyede herk genc Unilere sartlandirilp sap gibi birakiliyorlar, harcadiklari zamanda bonusu. Git oto yikamadir, insaatta duvar ormektir, araba tamir etmektir hep kazanir, cunku insanla icice isler bunlar. Cok insan tanimak gerekir. Aranan insan olmak, cevre edinmek gerekir, bunlari yapinca para seni bulur.

İşin ne bro

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.