|
Arkadaşlar samimi oldugum erkek arkadaşım yine kendisinin de samimi olduğu kız arkadaşını benimle tanıştırmak istiyor birbirimize çok yakıştığımızı ikimizi de tanıdığı için hem zihniyet hem dünyaya bakış açısı olarak iyi bir çift olacağımızı düşünüyor. Universiteden Arkadaşlar ve birbirleriyle sık sık görüşüyorlar kız namazını geçirmiyor bulustugumuzda müsaade isteyip camiye gidip geliyor ama açıkçası bu yakın arkadaşlığına mesafeli davranıp davranamayacağından emin olamıyorum sizce bu ilişki yürür mü arasına biraz mesafe koyabilir mi arkadaşlıklarının bitmesini istemiyorum ama mesafeli davranmasını açıkçası istiyorum. Erkek arkadaşım evli değil ve muhtemelen birkaç seneye evlendiğinde bu yakın arkadaşlıktan ilerde eşinin de rahatsız olacağını ve kızla arasına ister istemez mesafe koyacağını laf arasında geçirdi. Kızın artıları beni masrafa sokmak istemiyor düğün konusunda şatafat istemiyor her şeyi birlikte yaparız diyor arabamizin olması şart değil ilerde birlikte de alırız diyor ve kredi borcunada girmemi istemiyor tavsiyeleriniz nelerdir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Zeronun hayatini altust etmis, Zeroda suc kadinlara fazla deger verilmez. Gez toz eglen tadinda birak.
Hızlı