Şimdi Ara

Yakın doğu diş hekimliğine kimler geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Sıralama kac

• tam burslu yazmayı dusnuyorum, sıralamam 21500, yurt fiyatları hakkında bilgin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsitproton

tam burslu yazmayı dusnuyorum, sıralamam 21500, yurt fiyatları hakkında bilgin var mı

Var valla ama pek ucuz degil kur kur degisiyor en düşüğü 4 kisilik odalar onunda seneligi 3 bin e falan geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sagolera123

Sıralama kac

77K

• okulun yurtlarında gerekirse kalmayın ben girdim gördüm özellikle 4 kişiliklere ve gerçekten yaşanmaz çok kötü. eğer ortamı tanımak için kalıyosanız da senelik ödemeyin aylık verin çıkma şansınız olsun. bir çok arkadaş bu durum yüzünden çıkamıyor çünkü parayı geri vermiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: euprathes

okulun yurtlarında gerekirse kalmayın ben girdim gördüm özellikle 4 kişiliklere ve gerçekten yaşanmaz çok kötü. eğer ortamı tanımak için kalıyosanız da senelik ödemeyin aylık verin çıkma şansınız olsun. bir çok arkadaş bu durum yüzünden çıkamıyor çünkü parayı geri vermiyorlar.

Ben ekonomiklerde tek kisi kalmayi planliyorum onlar nasil ?

• bezu kullanıcısına yanıt
    kardeş hepsini gezip görmedim ama eğer illa yurtta kalacam ve param da var diyorsan rezidans'a git. onları gördüm biraz tuzludur ama çok kalitel otelde gibisin.

birde apart evleri gördüm onların yıllığı 24 bin tldir. normal ev içinde herşey var (tv klima çamaşır makinesi vs). benim iki arkadaşım orda kalıyordu 12-12 bölüşüp ödediler. orasını da düşünebilirsin.

sana tavsiyem kesinlikle okulun yurtlarına girme özellikle 4 kişilik. askeri koğuş gibiydi anasını satayım. özel yurtlar da var.

hiç olmadı bana ulaş burdan kiralık ev sordururum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.