Şimdi Ara

YAKIN BİR DOSTUMA SİSTEM TAVSİYESİ(sadece kasa toplanacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir dostuma 1300TL'ye sadece kasa toplayacağız.Ben pek anlamıyorum bu işten o yüzden üyelik aldım buradan bilgi sahibi olanlar var diye.Sadece kasa topluyoruz genel anlamda oyun odaklı olacak,uzun ömürlü 1300 TL'ye önerileriniz varmı?

Not:Arkadaşım bu konularda pek bilgili değil,bende buraya açtım genel anlamda oyun odaklı ama normal performans konusundada üzmesin.Birde elden gidip toplattırabileceğimiz bir yer olursa bizim için iyi olur bu hafta içi almayı düşünüyoruz.(vatan,bimeks,mediamarkt tarzı gibi yerler)
    Kendi sistemim olsa sıkıntı yok ama en çok rahatsız olduğum şey başkasına toplattırıyorum bi sıkıntı çıkarsa pek iyi olmaz ömrü mümkün mertebe iyi olsun
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 4 Eylül 2015; 15:01:50 >

• 1300 liraya hiçbir şekilde uzun ömürlü bir sistem toplayamazsınız ama upgrade edilebilir bir sistem toplanabilir.

http://i.hizliresim.com/6kprjv.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 4 Eylül 2015; 15:05:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

1300 liraya hiçbir şekilde uzun ömürlü bir sistem toplayamazsınız ama upgrade edilebilir bir sistem toplanabilir.

http://i.hizliresim.com/6kprjv.png

Hocam uzun ömürden kasıtım parça olarak diyorum.Mesela 2-3 yılda pat diye arıza veren değilde... 1400 TL olmuş bu Sizin uzun ömürden kastınız oyun içindi sanırım?

• 1300-1400 bandında başka önerileri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Tavsiyesi (sadece kasa)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.