Şimdi Ara

Yakın bir arkadaşımın doğum gününe gitmemek için saglam nedenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar prosedür gereği hediye almak lazım ama ben babamın ailem için kazandığı parayla baskasına hediye almak istemediğim için gitmek istemiyorum.Kırmamak için çok saglam bir neden olması lazım.İşte burada sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kuzenim evleniyor
    bir akrabamız evleniyor
    babam/annem izin vermedi

bunlar
  • Ne hediyesi ya küçük bisi al iste araba mı alican sanki ?

En yakın arkadasım deme hediye almamak için yalan uyduruyorsun ne en yakını

İns senin gibi arkadasım yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Ne hediyesi ya küçük bisi al iste araba mı alican sanki ?

Hocam ben anlatayım olayı en iyisi.Benim cogu arkadasım bana değer vermiyor(dostum demiyorum).Bunu davranıslarından filan hissediyorum.O zaman neden arkadassın dersen prosedür geregi o da. Aynı sınıftayız muhabbetimiz iyidir onlu arkalı sıralarda oturuyoruz falan filan.Biraz cimriyimde deger vermeyen ve vermedigim kisilere karsı

• up
  • madem o kadar degerlı degıller ve sende onlar ıcın degılsın bısey demene bahaneye fılan gerek yok ısım vardı gelemedım de olsun bıtsın. Ayrıca cımrılık ıyı degıldır alacagın mınık bısı 20 tl fılan oldurmez kımseyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

Hocam ben anlatayım olayı en iyisi.Benim cogu arkadasım bana değer vermiyor(dostum demiyorum).Bunu davranıslarından filan hissediyorum.O zaman neden arkadassın dersen prosedür geregi o da. Aynı sınıftayız muhabbetimiz iyidir onlu arkalı sıralarda oturuyoruz falan filan.Biraz cimriyimde deger vermeyen ve vermedigim kisilere karsı

Bastan desene en yakın arkadasım dıyınce yanlış anladım

Açık açık söyle davranışlarını itici buluyorum de

Yalana gerek yok oda ceki düzen versin veya sevmiyorlarsa salla gitsin yalnızlıkta iyidir arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cenaze evine gitcez falan de,hiç mi bişey bilmiyon,hayattan hiç mi ders almadın,her şeyi biz mi sölicez,biz olmasak nolcekti?
  • quote:

quote:

quote:

Bastan desene en yakın arkadasım dıyınce yanlış anladım

Açık açık söyle davranışlarını itici buluyorum de

Yalana gerek yok oda ceki düzen versin veya sevmiyorlarsa salla gitsin yalnızlıkta iyidir arada

@Treth
    deger veriyormus gibi görünmem lazım

Hocam en dememisim baktımda.Hayatta amacı olmayan tiplerden itici filan buluyorum desemde ciddiye almayacak tiplerden kısacası takmayan

• up
  • quote:

Evet arkadaşlar prosedür gereği hediye almak lazım ama ben babamın ailem için kazandığı parayla baskasına hediye almak istemediğim için gitmek istemiyorum.Kırmamak için çok saglam bir neden olması lazım.İşte burada sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

arkadaşın cinsiyeti nedir?
  •  Yakın bir arkadaşımın doğum gününe gitmemek için saglam nedenler

bu çocukla burger kinge menu yemeyue gidicez giderken ayfonlarımızla resimde çekilecez dersen arkadaşın kırılmaz merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Evet arkadaşlar prosedür gereği hediye almak lazım ama ben babamın ailem için kazandığı parayla baskasına hediye almak istemediğim için gitmek istemiyorum.Kırmamak için çok saglam bir neden olması lazım.İşte burada sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

erkek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

erkek

kız olsaydı sadece çiçek al diyecektim,

erkekse seni anlayacaktır "kanka para yok" de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.