Şimdi Ara

Yakalandım Arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lääz Rockit

ya kimseye söyleyeceğini zannetmiyorum ama ben bu olaydan nasıl kurtulucam nasıl yüzüne bakıcam? az muhabbetimiz vardı içine sçtım bıraktım lan elim kopaydı da girmeyeydim o siteler anasını satıyım

Hoca yapma yaa 18 yaşında adamsın girdiğini söylese bile ne değişecek ki söyleyemez zaten. Çocukmusun sen ya yasal hakkın böyle düşün.

Utancın sadece o kızı seni o halde görmesi olması sürekli sizdemi kalıyor :D
  • quote:

beyler az daha ciddi cevaplar verin lütfen kafayı yemek üzereyim

hala mesajmı yazıyorsun. gitsen konuşsan nolcak konuşmasan nolcak. artık ikinizin arasındaki bir sır oldu bu. sonralardan unutulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

ya kimseye söyleyeceğini zannetmiyorum ama ben bu olaydan nasıl kurtulucam nasıl yüzüne bakıcam? az muhabbetimiz vardı içine sçtım bıraktım lan elim kopaydı da girmeyeydim o siteler anasını satıyım

Hoca yapma yaa 18 yaşında adamsın girdiğini söylese bile ne değişecek ki söyleyemez zaten. Çocukmusun sen ya yasal hakkın böyle düşün.

hayır sorun izlemem değil keşke izlerken görseydi ama çavuşu çıplak halde gördü. koca adamız ama bu da utandırıyor insanı bir yerde. kız hep bizde kalmıyor 12'de gelip 6da gidiyor

• quote:

quote:

olayı nerden nere getirmiş.

• kızın gideri varmı?sakin ol durumu lehine çevir.şerefsiz bir surat ifadesiyle yanaş yanına.bilirsin biz erkekler bakmadan duramayız filan de.hatta yavaşça omzuna dokun.umarım bu aramızda kalır de.bu bizim küçük sırrımız olarak kalmalı de.sonra yavaşça saçlarını okşamaya başla kızın.bişey diyeceğini sanmıyorum kulağına doğru eğil sonra ve deki eğer istersen daha özel sırlarımızda olabilir de.ve kulağının altından yanağına ufacık bir öpücük kondur.sonrada yavaşça ellerinle kızı ovcalamaya başla

bizide haberdar et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 6 Eylül 2010; 18:08:02 >
  • quote:

quote:

quote:

hayır sorun izlemem değil keşke izlerken görseydi ama çavuşu çıplak halde gördü. koca adamız ama bu da utandırıyor insanı bir yerde. kız hep bizde kalmıyor 12'de gelip 6da gidiyor

çıplaksa fena aga ama uzun uzun baktıysa belkide hoşlanmıştır

• o iş geçmiş artık. kızın da şuanda nefsiyle savaştığını tahmin ediyorum.
  • oğlum manyak mısınız öyle bir kız değil gideri falan da yok keşke olsaydı dediğinizi yapabilirdim. bir de abla diyorum düşnünün artık durumun perişanlığını

bir de uzun uzun dediğiniz 1-2 saniye falan göz göze geldik bir garip baktı ben zaten utandım şekilden şekle girdim o da sapıkmışım gibi baktı yani bu ifadeyi gördüm. ne düşündüğünü bilemem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lääz Rockit -- 6 Eylül 2010; 18:07:17 >
  • Kasayı yan yatırıp virüs girdi diyecektin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

kızın gideri varmı?sakin ol durumu lehine çevir.şerefsiz bir surat ifadesiyle yanaş yanına.bilirsin biz erkekler bakmadan duramayız filan de.hatta yavaşça omzuna dokun.de umaım bu aramızda kalır de.bu bizim küçük sırrımız olarak kalmalı de.sonra yavaşça saçlarını okşamaya başla kızın.bişey diyeceğini sanmıyorum kulağına doğru eğil sonra ve deki eğer istersen daha özel sırlarımızda olabilir de.ve kulağının altından yanağına ufacık bir öpücük kondur.sonrada yavaşça ellerinle kızı ovcalamaya başla

bizide haberdar et.

adam sapık beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

kızın gideri varmı?sakin ol durumu lehine çevir.şerefsiz bir surat ifadesiyle yanaş yanına.bilirsin biz erkekler bakmadan duramayız filan de.hatta yavaşça omzuna dokun.de umaım bu aramızda kalır de.bu bizim küçük sırrımız olarak kalmalı de.sonra yavaşça saçlarını okşamaya başla kızın.bişey diyeceğini sanmıyorum kulağına doğru eğil sonra ve deki eğer istersen daha özel sırlarımızda olabilir de.ve kulağının altından yanağına ufacık bir öpücük kondur.sonrada yavaşça ellerinle kızı ovcalamaya başla

bizide haberdar et.

Oldu olacak dalsın direk pat küt
  • ss

Yakalandım Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyaf48

o iş geçmiş artık. kızın da şuanda nefsiyle savaştığını tahmin ediyorum.

61 mi ... mi diye
  • Camdan aşağı atla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.