Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
144.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Balıkesir küçükkuyuda yüzmeye gitmiştik birkere, gittiğimiz yer ağzına kadar dolu olunca boş bir yer aramaya koyulduk arkadaşla, tabi bilen bilir küçükkuyuda yüzenleri göremiyorsunuz yoldan plaja bakınca(deniz yolun 20 metre altında, merdivenle aşağı inebiliyorsunuz), hal böyle olunca bazı yerlerde ne yapıldığı belli olmuyor.Neyse çıktık ilk plajdan, heryer dolu abi, birtek ileriden gözüken kayalıkların olduğu yer boş, orasıda yarı kayalık yarı kum, neyse yola çıkıp biraz yürüdük oraya ulaştık, yoldan plaja inen merdivenlerden inmeye başladık, kimse yok diye seviniyoruz filan, bir baktık merdivenlerin altında 3 kişi çırılçıplak threesome yapıyor Gördüler bizi sanıyorum, oradan kendimi nasıl attığımı şaşırmıştım

Edit : İmla hatası

• Abimi defalarca kez yakaladım bir ara girmiştim odasına "naber zorno mu izliyosun dedim oda bana evet sen izlemiyomusun gibi bişey demişti bu arada abim nerdeyse 30 yaşında
  • süper olaylar var,takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Dedem vefat ettiğinde kuzenlerimin evine gitmiştik,kuzenim benden 6-7 yaş büyüktür.O zaman ben de 8 yaşımda falandım.Kuzenim de liseye gidiyordu.Bizi evde yalnız bıraktılar ,annemler amcamlar hastaneye gittiler.Kuzenim,ben,bir de bunun küçük kardeşi kaldık evde.Sonra ben salonda tek başıma oturuyordum.Kuzenimin odasının kapısı kapalıydı.1 saat falan gelmeyince merak ettim.Salonun balkonuyla kuzenimin odasının balkonu ortaktı,yani bir balkon var ama iki odadan giriliyor balkona.Salonun balkonuna 4 ayak çöktüm,apalayarak kuzenimin odasına doğru seyirttim,kuzenimin balkon kapısının önüne gelince perdenin arasından içeriye baktım,gözlerim fal taşı gibi açıldı anasını satıyim .16 yaşında hayvan gibi kız( baya boylu posluydu, at gibi dedikleri türden,bembeyaz ten,170 civarı boy,yusyuvarlak memeler,hafif balık etli,dolgun bacaklar,saçlar at kuyruğu)çırılçıplak yatağın üstünde oturuyordu.Adet olmuş bu,elinde tuvalet kağıdı rulosu vardı koparıp koparıp vajinasını siliyorduYaşım oldu 22 hala o görüntü gözümün önünden gitmez.

yalann wallahi yalann.... iyi sallamışsın pampa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bi tane daha var anlatmam lazım, kankam yalvardı yakardı sizin evi kullanmam lazım dedi hatun getirecekmiş. Bende inat ettim bana da getirirsen ancak olur vs. İnadım da inattır ha. Neyse bunlar kızla eve geldiler, kankam da yine yalvar yakar gitmemi istiyor gözüme bakıyor. Sonra bunu mutfağa çektim dedim param yok, hemde msn'de işim var dedim. Neyse bunun moraller bozuldu ancak yılmadı pezevenk, tamam o zaman sen odanda takıl, bizde salonda dedi. İyi dedim öpüşürler vs. takılsınlar. Bende Msn'deki işime (hatunla konuşuyorum:) bakarım. Aradan bi 20-25 dk geçti, mutfağa gideceğim susadım bu arada mutfağa salondan geçiliyor neyse anasını satim koridoru geçtim ve salonun kapısını bi açtım. Hoppa dedim içimden yerde bi çift var ve bildiğiniz 69 pozisyonunda (kıyafetlerin bi kısmı duruyor). Anasını satim dedim içimden, bi'şey olmamış gibi su içmeye gittim. Mutlaka beni farkettiler ama bozmadılar hiç. O mutfakta durduğum 2 dk bana bir ömür geldi, bi yandan diyorum sende katıl, bir yandan ev keraneye döndü diyorum. Sonra biraz oyalandım ve işlerini bitirdiler o arada. Sonra kız yüzüme bakmadan evi terketi, kankam da büyük bi memnuniyet içinde peşinden gitti.

Bu da böyle bi anımdır.

Bu arada biz 18 yaşındaydık, kız 16 yaşındaydı. Kızın yaşından da çok korktum.

off beya abi ne yapmışsın be gaa katılsaydın keşke :D
  • Beyler bira içen söylesin ona göre alıp gelicem.
  • Konuyu takip etmek için...
  • Tost ve kola çektim. Hikayeleri bekliyoruz. :D
  • ben icerim misa
  • kacmaz takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
    Hepsini okuyorum süper hepsi ya :D
  • Yarın yazacağım. Herkes gibi bende kuzenimi yakaladım
  • Abimin cebinde kondom buldum
  • bir gün kız arkadasımla yine adalara gitmiştim. Bizim de genelde bi mekanımız var ormanın içinde baya kuytu bi yerde oraya gideriz neyse geldik falan çok da yorulmuştuk uzanıyorduk. Ta ki yanlız olmadığımızı anlayana kadar. Bir yerden ahh uhh sesleri geliyordu inceden Ben de kalktım bi bakiyim dedim. Biraz ilerledikten sonra ağaçların arasından baktım ki elemanın biri hatunu ağaca yaslamış işi götürüyodu. Biraz da ses çıkarmıştım çalılara falan basınca. Bunlar duydu bi anda durdular bende hemen uzaklaştım ordan sonra da kalkıp gitmiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fypemre397 -- 25 Temmuz 2011; 1:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i-sirius

kacmaz takipteyim

fake uyelik alip girme da yeter
  • ben bu tur olaylara cok cok rastlamisimdir cok garip birisiyimdir bu yuzden

Ilk okulda ben 8.siniftaydim eleman 7.sinifti heralde ergenlige yeni girmis tuvalette asilmaya calisiyodu

basta inanamadim ama sonra guldum ciktim gittim hic kimseyede anlatmadim
  • geçen piknikte bir bayanı hacetini yaparken gördüm küçükmü büyükmü abdest tam olarak anlayamadım hemen yönümü değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxy -- 25 Temmuz 2011; 2:24:06 >
  • Rezerved :)
  • 8.Sınıfta bir ergen derste iken çıkardı ve cetvelle boyunu ölçtü.
    Bir akrabamı zorno izlerken yakaladım.
    Bir akrabamı ateşli kanallar izlerken yakaladım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.