10 tane efes extra, ya sanki neden fazla icmek, cok buyuk bi yetenek mukemmel birseymis gibi gosteriyosunuzki, bira dedigin yemegin yaninda muhabbet ortaminda 1-2 tane icilir, sarhos olma gibi bi niyetin varsa 10 tane extra niye icersinki al vodkani viskini onu ic kardesim
yaw bira içilmez... alkol oranı fazla bişey bulmak lazım.
Alkol oranı yüksek biranın yanında içimi meyve suyu gibi kalır, bağımlılık yapar fazlaca içilmesi zararlıdır. Türkiye yasak olmalı ama dışarı çıkarsanız tadına varın, içtikten bir süre sonra birayı zor içersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
Yüksek alkollü bira sevip extra ağır geliyor diyorsanuz şunu deneyin hemen her tekelde bulabilirsiniz tadıda içimide çok rahat ve güzeldir.
Buralarda yok. Bi migrosta gördüm. Oda dayı heidinin dedesine benzediği için dikkatimi çekmişti. Alıp denerim en kısa zamanda.
denemek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: WriterHuman
quote:
Orijinalden alıntı: Ivy 10bira icilir ama bunye alisik olmali. Ayda yilda bi icen biri icemez. Tabi normal olck extrada isigi gorebilir
kaç litre ediyor kanka gözünü seveyim alışık olan 4-5. Den sonra kusar 10a kadar her kutuda kusar. Alkolü sindiremeden çıkarır.
Pek alakan yok galiba alkol konusuyla 4-5 birada kusan insan içmesin daha iyi... Herkes içmek zorunda değil elbet, içmek yarışılcak hele övünülcek bişey değil asla fakat bünye alışıksa ve içmeyi seviyorsan 10 bira komik bir rakam.
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ivy 10bira icilir ama bunye alisik olmali. Ayda yilda bi icen biri icemez. Tabi normal olck extrada isigi gorebilir
kaç litre ediyor kanka gözünü seveyim alışık olan 4-5. Den sonra kusar 10a kadar her kutuda kusar. Alkolü sindiremeden çıkarır.
Pek alakan yok galiba alkol konusuyla 4-5 birada kusan insan içmesin daha iyi... Herkes içmek zorunda değil elbet, içmek yarışılcak hele övünülcek bişey değil asla fakat bünye alışıksa ve içmeyi seviyorsan 10 bira komik bir rakam.
Bu sadece bira için geçerli. Uyuzum bira berbat yahu. Absent bile bira kadar rahatsız etmiyor. Hem şişiriyor. Hem kokusu berbat. 10 kutu bira komik bir rakam mı? Hayvan gibi bira göbeği olan adam bile 10 kutu birada şişer. Vodka bile sevmiyorum. Alkol dediğin viski gibi olur rakı gibi olur...
E tamam genelleme yapma o zaman, ben 4 tane içince kusuyorum de Biranın kültürü farklıdır, her içkinin bir karakteri vardır, bir içiliş şekli, bir ortamı vardır. Ben bayılırım biraya, aşağı yukarı her gün içerim az veya çok.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
quote:
quote:
Bu sadece bira için geçerli. Uyuzum bira berbat yahu. Absent bile bira kadar rahatsız etmiyor. Hem şişiriyor. Hem kokusu berbat. 10 kutu bira komik bir rakam mı? Hayvan gibi bira göbeği olan adam bile 10 kutu birada şişer. Vodka bile sevmiyorum. Alkol dediğin viski gibi olur rakı gibi olur...
bira göbek yapiyor hakikaten 2 bira içiyoruz o bile hissettiriyor bilmem psikolojikmi ama
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
quote:
Orijinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon
10 kutu extra içebilirler mi acaba
5 tane içip adananın en işlek sokağına kaldırımda uyumuştum. üzerime gazete örtmüşlerdi
yahşi batıda bir muhabbet geçiyordu
sevmeseler bari
Yanımdada sınıf arkadaşım vardı. Çocuk hem gitar çalıyor hemde söylüyor. Sesi filanda çok güzel iyi yerlere gelir yani . . O çocukta 5 tane extra içmişti ben kaldırıma sızdığımda yanımda gitar çalıp şarkı söylüyordu. . millet toplandı hayal meyal hatırlıyorum ama saat gecenin 2 siydi toplanan millette bizim gibi ayyaştı hiç ayık adam yoktu ( Adana - Baraj Yolu, yürüyüş parkı ) bilen bilir
quote:
Orijinalden alıntı: Ivy
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
quote:
Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon
10 kutu extra içebilirler mi acaba
10 kutu extra içsem sokakda donla koşarım heralde yada komaya girerim 5 tanesi pert ediyor beni.