Şimdi Ara

Yahoo Messenger Vista hakkında herşey (Sonunda Çıktı!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yahoo Messenger Vista hakkında herşey (Sonunda Çıktı!)

Çok güzel görünüyor, ayrıca msn kişilerinizi de ekleyebiliyor olmanız büyük bir artı.
    Eğer msn kişiniz, live(8) altı bir sürüm kullanıyorsa desteklemiyor, teknolojiye ayak uydurmak lazım, onu da ekleyeceğiniz kişi düşünsün. En azından benin fikrim bu. Çoğu kişinin 7.5 kullanıyor olması beni bağlamaz.

Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını, msn'i temelli olarak bırakacağım. Bıkkınlık geldi.

Vidyolu önizleme için tıklayın.

Program sonunda çıkabildi. Aşağıdaki linkten bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
    Yahoo Messenger Vista! [Yalnızca Vista içindir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 21 Şubat 2008; 11:14:11 >

• Up! Up! Up!

Süper Bişey Çok Tşkkrler
  • Rica ederim, herkesin haberi olsun, hepimiz faydalanalım

ekleme:
    Filmlerde gördüğümüz, sade ama reelde olmayan mesajlaşma programlarına benzetmişler, çok hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 1 Nisan 2007; 20:38:44 >
  • Bilgilendirme için sağol
  • yahoo messenger vista altında çok şık duruyormuş yaw.Ne güzel olmuş öle.
  • Microsoft ve Yahoo kardeş şirketlerdir
  • peki msn hesabımız ile açabilecek miyiz bu zamazingoyu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten mükemmel gözüküyor
  • teşekkürler süper gibi
  • Yok msn hesabınla açamıyorsun yahoo messenger'ı.Yhaoo Messenger'ı kullanabilmen için yahoo hesabın olamsı gerekiyor fakat yahoo messenger ve msn live birbirleriyle mesajlaşabiliyor.Tabii bazı özellikleri kısıtlanmış şekilde örneğin iki farklı messenger kullanan kişi kamera çalıştıramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

Yok msn hesabınla açamıyorsun yahoo messenger'ı.Yhaoo Messenger'ı kullanabilmen için yahoo hesabın olamsı gerekiyor fakat yahoo messenger ve msn live birbirleriyle mesajlaşabiliyor.Tabii bazı özellikleri kısıtlanmış şekilde örneğin iki farklı messenger kullanan kişi kamera çalıştıramıyor.

kamera çalıştıramıyomu
  • @lanet, webcam özelliği var
  • msn
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

msn

Seni de görücez, çıksın bakalım. Vista manyağı oldun hacu iki haftada, ikisinin uyumu konusunda seni öyle bi kışkırtırım ki, "msn neydi" demeye başlarsın.
  • görelim bakalım yahoonun marifetini
  • yükledim güzel ama MSN nin yerini hiçbiri tutamıyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

yükledim güzel ama MSN nin yerini hiçbiri tutamıyorr

Olmayan birşeyi nasıl yükleyebildin? Daha çıkmadı ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 5 Nisan 2007; 11:40:35 >
  • ben vistanın herşeyini beğeniyorum.. yahooda buna ayak uyduracaksa süper olur..zaten görüntüsü bile şimdiden çok iyi görünüyor....
  • Süpersin Teşekkürler
    Şu İmzadaki Kolunu Sallayınca Gölge Sallamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 5 Nisan 2007; 18:37:40 >
  • yok kardeş buna benzer bi vista teması var onu yükledim oldu ama cd den yükledim linkini bilmiyom
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.